Drömmar om Tova Sol

 Hej hå!

 Igår har jag ätit julbord på jobbet. Mumsfilibaba! Mina arbetskollegor skrattade då jag snodde en del tomater ur tallrikar, som är mest för att se fint ut. Jag sa "de går ju också att äta!"

 Det närmar verkligen till julafton, nu på söndag! Oj oj. Det blir väl en sväng till Julita. Och nattar dit. På juldagen kommer jag nog att plåga Tommy med att åka hem fort som möjligt! Tova Sol ska fira julafton ensam här. *snyft* 
 
Men däremot nyårsafton ska jag vara hemma, med lillflickan och bjuder hem några. Liten nyårsfest. Det blir skönt, vill inte lämna Tova Sol ensam igen. 
 Nu när jag har en liten älskling som går runt hemma har jag fått konstiga drömmar. Hmm... Ena dröm var det att jag var på landet ( där jag bodde under min tonårsperiod då mamma köpte huset. Men inte nu längre, hon hade sålt och allt...) Så drömde jag att jag var där i mitt gamla sovrum och allt såg likt ut. Men liten annorlunda var att Tova Sol var med i min dröm. Sen såg jag det kom något konstig ånga från golvet. Så jag bar Tova Sol i min famn och gick ner mot köket då såg jag till fasa det brann. Hela köket var i stora lågor! Så stoppade jag in katten i reseburen och bar ut, då mötte jag min lillasyrra M.  Vi gick mot grannen, och vände oss så var huset redan i lågor. M undrade vad mamma skulle säga. Vi gick till grannhuset och fann mamma full. Fick tala om att huset brann. Hon sa fan också. Det visade sig att hon glömde stänga av spisen. (???) Sen bytte drömscenen till jag var i min första lägenhet då jag bodde förut, på ynkla 17 kvm! Där var jag, allt såg likt förutom Tova Sol var med. Då började det blinka rött, alltså brandvarnare. Så stoppade jag katten i reseburen IGEN och gick nerför spiraltrapporna. Massor folk strömmade ut. Då sa de att det var bara brandövning. Då sa jag "varför hände det mig? Två gånger på en dag!" sen grät jag. Då vaknade jag ur min dröm. Öhh? 

 Jag berättade för Neta, dagen efter om min dröm, enligt henne uppfattade hon att jag har gått över allt gamla/förflutna och ska gå mot det nya. Här gången har jag Tova Sol med mig i mitt liv. Typ... Jag tänkte ja kanske det, för i vår 2007 ska jag kanske flytta till Tommy. Inte 100% bestämt vill ju inte slänga ut min syrra på gatan precis heller... Hon måste hitta eget bostad också. Men ja kanske var drömmen menat så?

 Igår drömde jag igen om Tova Sol. Neta var med i drömmen. Hon satte sele på henne det blev fel, så jag ändrade om. Sen kopplade Neta katten men det var fel, jag fick ändra så det blev rätt. Sen gick vi ut, då såg jag till min fasa att Tova Sols koppel var borta. Hon gick bara i selen och gick med beslutsamma steg. Jag ropade 'Tova. Kom. Tova!" och började bli rädd att hon skulle sticka. Sen såg jag Neta stod böjd och hälsade på en annan katt, långhårig sådan och båda katter såg på varandra.  Sen sprang Tova borta. Jag greps av panik. Då vaknade jag. Såg att min katt sov vid min fot. Pust. 

 Som sagt konstiga drömmar!!!

 Nej nu ska jag kolla lite mail sen lägga mig och läser vidare bok 'Farliga Vidder' av Nora Roberts. Syrran M kommer hem inatt. Slut på husfriden. Hi hi!

 Ha det gott, folks! Tova Sol hälsar

Kommentarer
Postat av: Anna Y

*skratt* konstiga drömmar du hade! ge en puss till tova!

2006-12-20 @ 22:39:44
URL: http://pumaqueen.blogg.se
Postat av: Eivormostern

ojojojoj, var försiktig med alla levande ljus i jul.
Ha en riktigt GOD JUL med gubben å katten å tomater i massor!
Pussåkram
Moster E

2006-12-22 @ 10:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0