Min helg

 Hej hej!

 Där ser man. Snön har landat hit. Trist att julen var förbi, annars skulle en vit jul sitta fint eller hur? 
 
 I fredags var det stressigt. Inte på jobbet, det brukar vara ganska lugnt på fredagar men jag slutar ju kl 17 och bion börjar 18.15 så jag måste hem först... då bad jag om få sluta en timma tidigt och det fick jag! Yes! Bussigt!!! For hem som en raket, gav katten mat och städade lådan. Bytte kläder. Snabb liten systerbråk med M, sen vroom in till stan med bussen. Mötte min gubbe Tommy. Vi gick till Astoria och det var massor där. Bara äldre typ, några arbetskollegor var där, från mitt jobb. Kul. Jag fick ju gratis biljetter från jobbet, även några till. "The Queen" filmen vi som såg på var inte precis höjdare, 5 plus eller så. Den är lite mer som blandat film och dokutmentär handlar om Englands drottning, hur hon hade det i sitt liv, samt hur kungafamiljen reagerade då prinsessan Diana dog i bilolycka i Frankrike. Osv... Filmen var OK .
 Därefter drog vi modigt mot kylan till pub Harrys. Där bjöd de på tilltugg. För Astoria gick ju i konkurs, vi var sista besökare och blev bjudna på tilltugg och trevlig umgänge. Det var trevligt. Jag och Tommy tog varsitt öl, pratade och pratade. Mysigt! Sen smsade min syrra mig att hon hann inte med tåget så hon fick åka dagen efter och var sugen på att gå ut. Undrade vilken krog vi befann oss. Så hon och några av hennes kompisar kom dit runt 22 då det öppnade. Vi var där 20.00, direkt efter bion.
 Sen gick vi ner, JAHA ingen annan fick gå upp de hade satt upp rep mellan trapporna. Känns lite som VIP gäst. Hihi! =) 
Vi fann min syrra M, pratade lite innan hon skulle ut och mötte en annan kompis så passade jag och Tommy sticka hem till mig. 

 Morgon efter steg jag upp 8.30. Kunde inte sova mera, mötte min syrra som var bakis. Hon sa att hon skulle aldrig ha tagit vinet. Sen drog hon till tågstationen. Baaaj, syrran.
 Lördag var jättelugnt. Min kille drog för att träffa kompisar. Jag slöade verkligen till. Härligt. Bara jag och Tova Sol. Underbart. Gick ut på kvällen för att handla litet, såg det hade varit rätt mycket snö och ingen hade ens plogat vägarna! Jag fick gå duktigt i 10 cm snö till Konsum. =)

 Söndag - hundutställning!!! Klev upp 7.00. GÄSP! Kossan och kalvar plus jag och en till tjej som fick vara Divas handler på utställning for dit med bussar. Järntorget var skitHALT! Vi alla tre tvåbenta fick halka då och då men ingen av oss hade dattat på marken med rumpan tack och lov. Hundar var inte ens bekymrade över det! Så jag sa till dom att Järntorget fick heta Halktorget istället tills de har sandat! Hi hi.
 På utställningen fick vi vänta ungefär en timma tror jag eller mer än en timma tills det blev Nilla och Divas tur. Stackars matte var så nervös, eftersom domaren var känd att vara hård och kritisk av sig. Hon ville hem, jag sa att vi hade kommit till Örebromässan, hon hade betalat, och lagt ut allt saker fram, och bara halvtimma ungefär kvar tills man får tävla. HEM?!? Sen blev det vårt tur. Jag ska ju vara fotograf. Då sa jag till lilla N;
- Du har ingen anledning att vara nervös. Du sa att domaren är hård och sparkar ut alla hundar. Så var beredd att det går åt helvete, så kör bara på.
 Hon nickade. Gick in med Nilla. Handler Maria fick hålla i Diva. Jag gick runt ringen för att fota. Hade två st kameror. Fick massssssooorr bilder, hoppas några blev bra ändå!
 Sen visade det sig i Grand danois tikgruppen, som bestod av 6 st skönheter: Nilla kom sist. Men fick bra kritik. Diva kom i tvåan och HP! Grattis! Även hon fick bra kritik. Så lilla matte, kossan kan andas ut.. Sen blev vi fast, eftersom Divas lilla handler är landseer-fanast och äger själv 2 sådana ville se hur det går för landseer som kom precis efter GD. =) Sen fick vi åka hem. Hundar blev verkligen trötta i bussen. 

Grandisar
 Diva och Nilla. Bilden togs i somras - 06

  Därefter hade jag latat mig, såg på Mc Leod's döttrar. Tycker om avsnittet idag, att Stevie börjar bli kär i Alex men ja sen går allt åt skogen. Ja, typiskt serier...  Alex har åkt, Tess fick dröm att hon såg sin man ligga i sjukhussäng, alltså är han kanske inte död?!? ARGHHH!!!  Man får vänta en vecka! Sen såg jag på serie som sänds hela e.m "Top Chef"... såg vem som vann. Minsann. =)  Nu surfar jag, innan jag ska hoppa i sängen och möter en ny vecka. Bara att le åt måndag och gå igenom skitdagen.

 Hoppas ni hade också bra helg! =)  Kram!

Kommentarer
Postat av: Maaria

Jaa det va så halt på halktorget.. Jaa undrar hur blir det me bilderna,säkert många fina bilder blev det.. Jaa är trött efter idag, men det va kul att träffa er.. Jaa såg oxå på top chef.. Jag e glad att tjejen inte vann tack å lov... Kraam

2007-01-21 @ 19:46:12
Postat av: Anonym

:d men kul at det gick bra för kossans kalvar :D

wow VIP för en kväll ;) jaa jag ska minsann få användning för min två biobiljetter någon gång framöver ;)

krampuss

2007-01-21 @ 20:50:35
Postat av: Neta

TACK GUMZAN! Du å Maria ska ha tusen tackar! Jag var verkligen på väg att dö att man ville åka hem! Men jaaahaaaa där gick det ju något bättre ;)
PUSSKRAM

2007-01-22 @ 15:37:59
URL: http://wisserangels.se
Postat av: Neta

uppdatera uppdatera nåt nytt va !?! ;9 kramen

2007-01-30 @ 14:01:00
URL: http://wisserangels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0