Senil scleros

Hejhå!

 Sitter nu på jobbet och fikar med en bit tårta. Mums! Det är någon som bjuder. Man tackar och tar lite... :)

 Passar på blogga snabbt samt jag fikar. Hi hi!

 I måndags har Tova Sol varit hos veterinär Erik Kjellgren som är ögonspecialist från Arboga.
I början vi var i väntrummet var det bara jag och Tova Sol i kattburen. Skööönt, tänk er. Sällan man är ensam i väntrummet hos djurkliniker!!! =D
 Men sen kom det in fler o fler hundar som ska tydligen ha ögonundersökning de också. Då blev Tova Sol sur. Hundar!!! Hon gillar inte dom fulingar... Innan hundar kom var hon lugn och mysig jag kunde klappa henne lite. Ha kontakt. Men när hundar kom in sket hon i mig fullständigt och glodde hårt på hundar. Om hon har laser i ögonen skulle de ha förnitas direkt. ¨
Det är min Tova Sol det.

 Undersökningen gick bra hennes ögonen är normala och fina. Ja hon har senil scleros alltså gråstarr. Ålderförändring i linser det är helt normalt. Tova Sol är 11 år. Man får räkna med hon får lite ålderkrämpor där och här nu... Lika bitchig är hon iallafall det är inte fel på henne. He he!!!

 Har gett katter rå nötfärs. Tova Sol älskar det. Marco är trög som vanligt men när han såg Tova Sol åt så gjorde han likadant. Han vill inte vara sämre. 
 Efter 20 tuggor börjar han gilla den. Snacka om trög!! Hehehe! Verkligen Marco i en nötskal! 
Marco gillar bäst rå kyckling men Tova Sol köpte inte det. Hon vill ha KÖTT. En liten T-rex i henne.

 I söndags har jag varit på hundutställning i Örebro med min goa kompis, twilightnörd Neta o tittat på hundar mest grand danois och pudlar eftersom min kompis har en av varje hemma. :) Kul! Synd att hon är kattallergisk annars kan hon ha följt med mig till kattutställning i jan när jag ska ställa ut Marco! Dumma allergier.... Vad är de bra till för?

 Torsdag idag, redan?! Snart helg! Ska bara vara hemma o slappa lite samt plugga trafikböcker. Jag går nu till teorilektioner på trafikskolan 2 gånger i veckan. Jag MÅSTE skärpa till mig. När jag har bestämda tider då gör jag det. Det funkar bättre för mig då. Grrr åt mig själv! ;) Men snart fan... ska jag ha körkort i handen!!! Söndag jobbar jag ju. Sen är det en ny vecka igen. Ja bara att fortsätta jobba... hehehe!

 
 Min goa kattgalen kompis Karro, lika kattgalen som jag eller är jag värre?  ;)
Hennes lille Titus är försvunnen. Hoppas han kommer hem snart! Han gick ut som vanligt onsdag den 27 oktober sen kom han inte tillbaka nu har 8 dagar gått...
 Snälla Titus kom hem! Karro och hennes familj ska snart åka utomlands till Tacos och Tequilalandet alltså Mexico slutet av november om jag minns rätt. Hoppas verkligen han blir hittad eller gå hem innan dess! 
 
 
 Titus din lille tokstolle kom hem va?!? Du har väl adressen? :)
 

  Inte kul när ena älskade familjmedlem är borta och inte vet vad man gör... Själv gillar jag inte ha utekatter men det är upp till ägarens val. Jag respekterar deras beslut. :) Det finns alltid fördel och nackdelar mellan inne - och utekatter. Så länge katten mår bra och trivs så vad kan man klaga? :) 
 Bara utekatter är kastrerad och idmärkt då är jag nöjd så förökar de inte därute eller vandra bort långt för att para sig samt lätt hitta ägaren om katten har idmärkning sen söka i www.skk.se det finns där som står " sök hund eller katt" nåt så... Kanonbättre än ha halsband på sig tycker jag. Lätt tappa bort halsbandet därute. Tatuering är ju tufft också? Populärt ju...? Hi hi. Titus är både kastrering o idmärkt.
 
  
  Tårtan är slut. Dags för mig att jobba. Ha det bra så länge! 

 // Frida som tänker på Tituspojken! <3
 

Kommentarer
Postat av: warin

=) tackar, jag hoppas titus lyssnar på dig och pallar sig hemåt!!

2010-11-04 @ 20:01:20
URL: http://www.warin.in
Postat av: Neta, Zacco och Zeke

Hehe, skön bloggat :D Tack för senast via utställningen, alltid kul med dig fastän jag verkade så disträ ... Orka med att vara fotograf ibland, hahaa :D Puss

2010-11-11 @ 13:26:48
URL: http://wisserangels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0