Vintern är här!

Helloj!
 
 Nu har snön äntligen bestämma sig komma, lagom till 1:a advent! =) Märker att jag måste köpa nya vinterskor. Någon hål har jag tydligen eftersom strumporna blev blöta.. Suck! Shit! Hoppas jag hittar nån bra vinterskor som är superlätt att ta på sig. Snart är det jobbigt att sätta mig på skorna när magen börjar bli i vägen ha ha!!! =D
 
 Idag har jag gått en snabb sväng hos käraste droghandeln (Apoteket) och köpte mera Levaxin. Två burkar, ena för 100 mg och andra 25 mg eftersom jag äter ju 125 mg varje dag. Såja ja!
 
 
Ehum, det här känns OK men vad är det bra till för? undrade Marco när han provade baby bilstolen. :)
 
 Katterna mår utmärkt! De börjar undvika ligga på min mage numera. De känner lill-tomatens sparkar, och vet inte om de kan höra hjärtljudet. Marco ligger mest på mina ben istället. Duktig kille! Tova Sol däremot måste krångla till, en morgon vaknade jag och hade svårt att andas. Jag låg på ryggen och vaknade, jaså - Tova Sol låg över hela mitt bröst! Inte undra på det känns lite tungt att andas. =)
 
 Nu lånar jag en av Netas vinterjacka det var i rätta ögonblick! I söndags provade vi olika jackor och tog den vit/grå jacka som syns passa mig bäst. På tisdag kom plötsligt kylan och småningom snö! Vilken tur! Tack snälla Neta!  ♥ Nu är det bara tidsfrågan tills jackan blir för trångt fniss fniss!
 
 Slänger min nyaste magbild, foto togs imorse!
 
 
  Vecka 24!
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba sen hem och skriker "ääääntligen helg!!!!"
 
 Trevlig helg allihopa! =)

Kommentarer
Postat av: Neta

Härligt att det funkar med jackan än så länge :) Sen har jag ju den där superstora, som kanske ser snyggt ut NÄR du är RÄTT stor ;) hehee... Sööta bilder som alltid!!! *love*

2012-12-01 @ 09:53:08
URL: http://wisserangels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0