Min födelsedag!

Hejhå!

 Först o främst; GRATTIS till mig själv som fyller år idag. *Ego* :)

 Ja, hade haft mycket på jobbet så nu kan jag blogga lite! ;) Förra helgen har ute varit härlig väder så jag och Neta gick ut på långa hundpromenader med Zboys. Vi fick utforska nya vägar i skogen. I lördags kunde man gå bara i t-shirts så varmt var det ute! Adjö vinterjacka! Underbaaaart!!!!!! =) Jag var hos Neta hela helgen, först var jag hundvakt åt Zboys på fredagen medans hon gick ut med Warin o hade kul på stan. I lördags ut på två långpromenader med hundar. I söndags gick vi återigen ut på långpromenader sen besökte vi Netas mamma som bor nära o åt jättegod middag. Det smakar alltid extra bäst när man har promenerat mycket! Vi satt ute på verandan och åt middag, hur härligt var det? Redan i marsmånad! :) Mumma mumma! Sen drog vi alla hem till Neta o drack lite vin ute på Netas trädgård, då kom Warin över. Vi alla kvinnor vill veta hur gick för hennes dejt! Stackars henne sitta där med tre skvallersugna kvinnor som ville veta detaljer! *S* Hehehe! Hon berättade det gick bra men killen var inte något för henne. Okej, man får ibland dejta flera gånger tills man hittar den rätte. Inte lätt ibland, nej. Ja då var helgen förvånat över! Men nu är det helg IGEN och så fyller lilla jag år idag. Får se vad jag får något av min fästman? *otålig* :P 

 Lite bilder från förra helgen!

    
 
 Självklart kan man bli slutkörda efter rejäla promenader! :) 

 
Sen har man tagit lite nya bilder på mina ögonstenar under veckan med min mobil som äntligen funkar och nu kan man ta bilder med. Tönt HTC mobil. Rekommerar er INTE köpa den mobilmodell. Jag är inte så nöjd med HTC. Suck, men jag får stå ut med den tills den är sliten eller trasig då köper jag en ny. 

  
Typiskt Marco! =) Han ser nästan ofta lite dumfånig ut! Min lille bebis! <3 

 
 Gillar bilden då Marco låg på min knä! Min lille myspojk! 

  
 Min lilla bitch Tova Sol! <3 



 Ha det gott, folk! Trevlig helg!
 

Äntligen fredag!

Yeah!

Fredag igen! =) Jobbar lite sen ska jag till Lanna och ha liten trevlig tjejkväll/ vara hundvakt också till Zboys. Blir nice med lite omväxling efter jag har varit sjuk, och sen jobbat massor. Äntligen får man vara social. =)

 Min fästman kommer hem lite senare än vanligt ikväll, han är på en byggmässan i Stockholm. Via videosamtal verkade han ha det kul därborta. Vad bra. :)

Katter mår finfint. Marcos värsta pälsfällning börjar lugna ner sig - HALLELUJA! Men nu ser det ut som Tova Sol börjar fälla. Alltid något.. Help! Hahaha! De har varit mer och mer ute på balkongen. Tror de märker också våren börjar verkligen komma för att stanna! Våren innebär det också att Marco ska snart vaccineras. Fick brev igår från djurkliniken, påminnelse för Marcos vaccinering. Bra va? :) Det brukar ske i april. På tal om brev, fick ett brev igår, som var trevligare än all räkningar; jag och Tommy är bjudna till Tommys brorsons dop den 9 juni! Då får jag träffa lille Yngve! =)

Har läst ut en bok när jag legat sjuk hemma; Beastly skrivet av Alex Flinn. 
Den är lätt att läsa, jag läste ut den på några timmar. Gullig och rolig bok, handlar om skönheten & odjuret som ni många känner igen... Men det gäller om NUTID, alltså killen som blev odjur försökte plastikoperera sig men gick inte. Fick surfa in på en chat och gnällde att han var en odjur som aldrig fick finna sin riktiga kärlek. Såna saker. :) Som sagt, gullig bok. 
 Just nu läser jag igen manga ONE PIECE! Längesedan man läste dom, så man fick verkligen friska upp minnen! Jättekul! ;) Längtar efter One Piece nr 60 ska komma. GAAH!!!!! 


 Trevlig Helg! 

  
 

Snyft - en sjuk vecka!

Hej!

 Förbannande influensa hade flugit runt lite och bestämt landa hos mig! Så här veckan har jag legat i soffan och sett på många dåliga TVprogram, spelat lite i Facebook och tyckt synd om mig själv.
 Idag är jag något bättre eftersom febern har släppt men istället kommer hostan på besök. Jaja, alltid något... Snart bör jag bli frisk, eller hur?!? :)

 I lördags har jag tagit Harry ( fästmannens bil om ni undrar) och åkt till Marieberg med Neta - tack för hjälpen när jag köpte två nya byxor! Neta är kanonbra att vara med när man shoppar, eftersom jag är en hopplös fall. När fort man är i Marieberg så ändrar jag priotering direkt i min huvud ungefär så här " Error - omstart - nu till Bokia - sen till Djurmagasinet - sen åka hem!"
 Med Neta kan min hjärna inte lura mig med omstart. :P   Då får jag lite kläder hem, jippi!!!
Hemma hos henne kände jag redan mig lite konstig men tänkte inte på det. Trodde det var bero på värmen i hennes lägenhet. Men i måndags jobbade jag då kände jag mig verkligen dålig. Jag struntade i och bjöd hem Warin hos mig, pratade och åt lite gott då kände jag mig helt färdig. Fick säga hejdå till henne tidigt sen direkt till sängs. På tisdagmorgon = SJUK! 

 Nu ska jag krya på mig i soffan och väntar längtansfullt efter kl 21.00 då börjar premiär ikväll för tvserie Criminal Minds! Äntligen är de tillbaka. Revenge spelar jag in, då är problemet löst! =) 

 Ha det gott, folks och håll er friska!!!! ;)

 
 Gammalt foto då min fästman tog kort på... det där är typiskt mig att sova i. Jätteskönt sovställning! :) Jag måste ha tydligt somnat vid manga läsning, kolla boken vid min huvud ha ha! Vet inte när fotot togs, för 2-3 år sedan kanske? :)

Internationella kvinnodagen

Hej!

GIRLPOWERS!!! Vi med tuttar har makt idag! Det blev 3 (!) tårtor idag på fikat i jobbet, för att fira kvinnodagen. =D Jag sa till min kollega som skötte fikat, ironi nog en man... " Försöker du göra oss feta istället eller?" Han skrattade! Hehehe!

 Igår fyllde min lilla söta systerdotter Felicia hela 10 år gammal! Oj oj... Jag skickade SMS till Felicia, hon har egen mobil, kontantkort självklart och grattade från mig och Tommy. Hennes svar var "Tack vad snälla ni va" är det en slags liten varning hon blir snart en tonåring, om tre år?!? *S* 

 Snön kom idag och snön gick bort... Inte mycket till saknad. Jag längtar efter våren, sommar, värmen och all irriterande flugor! HAHAHAHA! Fästingar, broms, blodiglar, pissmyror saknar jag nog inte direkt.... :)

 Ikväll ska jag bänka vid teven och se på en skitbra tvserie som heter Revenge, på kanal 3 kl 21! Spännande, mycket intriger och hämnd!!!! Uj uj.... gillar det! =)

 Ha det bra! 

 
 Kvinnodagen idag, då ska jag minsann sätta in en passande bild på mig! ;)

 

 
 


Sökes...

Tjoho!

 Tisdag idag, JIPPI. Ikväll kommer Desperate Housewives tillbaka på kanal 5! Det blir den ALLRA sista säsong! Tror min fästman är mest glad när DH slutar. Han hatar när jag tittar på den. Han råkar ibland kolla vad jag tittar på tv och säger med grimas - Urk, är inte DEN DÄR serien?!? :) 

 Ja vad söker jag?
SNÄLLA, om ni kan hitta eller vet vart man kan köpa så ge mig gärna TIPS. Jag har länge sökt och längtat efter min favoritfilm som tydligen inte kunde hittas?
Filmen heter " 9-5" med tre kvinnliga skådisar Dolly Parton, Lily Thomplin och Jane Fonda. Jag har sett den många gånger när jag var liten. Älskar den! På engelska tror jag den heter " Nine to five". 
Vill gärna ha svensk textat! Om ni vet något, så hotja! =)

Ha det bra, folks!

Kul helg! =)

Hejhå!

 Ja nu är helgen slut. Vad fort det gick! Jag minns väl när jag slutade i fredags tänkte jag " äntligen helg..." sen vips borta. What? Måndag idag?!? *S*

 Ja så här var min helg.

 I fredags; dansa av lyckan att helgen har kommit! For hemåt, min fästman kom hem lite senare för han tvättade sin bil Harry det var många som tänkte samma sa han. Lång kö. Oj oj... Sen hade han åkt till Marieberg på bokrea så han överraskade mig med att ha köpt hela Twilight-serie böcker till mig! =D ÅÅÅ, tack älskling! Vad glad jag blev! Jag älskar dom böckerna. Jättebra! Diggar Alice! ;) Puss puss tack, Tommy!

 I lördags; fortfarande helg och njöt av det. Jag och fästmannen odlade om några växter till större krukor. Sen for jag till Lanna för att fira min kompis lillebror som fyllde hela 26 år! Hade kanontrevligt som helst! Jättegod middag och tårta. Mumma! Tack tack! =D * Åkte hem mätt och belåten*

Igår; ännu en härlig helgdag med fin väder men tyvärr var jag mest inomhus - nämligen på kattutställningen! Tyvärr vann Marco inte i hans klass, det var fyra hanar och alla andra tre var i bruntigre eller bruntabby färg och såna brukar OFTA domare vara förtjust i, eftersom de ser mer som en huskatt. Självklart. Så fick Marco 4:e plats. Mimer, den sluge vinnaren vann 1:a plats och fick tävla vidare mot andra katt Stephanie ( hane mot hona) och så Stephanie vann BIS. Och det roliga var att Mimer och Stephanie har samma ägare! Självklart hoppade hon av gläjde. Jag sa till henne hon hade visst en bra dag. Då sa hon glatt " ja, det var Mimers första utställning, vad kul att han vann och sen Stephanie BIS!" ( Varför kunde hon inte anmäla Mimer nästa gång så kanske Marco kunde hamna 2 eller 3:e plats?! Hihihihi!!!!)  Nää, men kul för henne. Vi satt bredvid ( var burgrannar) och pratade lite. Jag pratade även med en kvinna som visade sig vara medlem i kattforumet också. Vad roligt! Jag tyckte jag kände igen katternas namn. Jaa! ;)
 Marco skötte sig annars jätteduktigt! Stolt över min lille stjärna! (Som borde komma till BIS i mina ögon.) 
Tack snälla Räkan som hjälpte mig lite med att bära saker och gjort mig sällskap hela dagen! 

 Imorse vaknade jag och öhhh, är det måndag? Var tog helgen vägen? Typ! ;)

 Ha det bra, folks! 
 

Äntligen fredag!

Jippi!!! Ska jobba till halv fem sen åka hem och njuta av det är HEEEELG igen! =)

 Blir spännande med kattutställningen på söndag i hans grupp är det 9 st korthåriga huskatter anmälda - hoppas de 8 st är honor. HAHAHAHAHA!!!!!!! Tror knappast det, jag har känn på mig att Marcos fiende.. ehum jag menar... hans motståndare Turbo är med! Han vinner senast, självklart med hans snygga färg och kropp. Turbos ägare bor i Örebro, så man får räkna med möta dom ibland. Hihi!  Även Findus, en van tävlare som har vunnit många priser självklart bor hans matte i Örebro. Våra katter har mött varandra många gånger. Tuff konkurrens där! =D

 Imorgon ska jag fira L på hans födelsedag. Sen tar man nog lugnt och laddar upp mig inför söndagen! :) 

 Trevlig helg, folks! Hoppas ni får solig väder i helgen!


RSS 2.0