Lite nytt om allt...

Hej hå!

 Nu har man varit i Italien för ett par veckor sedan - det var sååå underbart! I Venedig hade man tur med fin väder, mellan 20-25 grader varmt. När man kommit hem så frös jag! Urk... Vill åka tillbaka. Hi hi!
 Att åka buss genom länder dit och tillbaka var inte så himla jobbigt. Vi hade regelbundna paus så man kan gå från bussen och sträcka ut benen, spring till toa eller köpa nåt. Åkt genom;
 Danmark, Tyskland, Österrike sen till slut Italien. Österrike är så vackert! ( Tillbaksvägen är samma genom dessa länder. Sen båt från Travemunde till Trelleborg.)
 Jag är helt nöjd med resan som lilla sällskapdam åt min vän. *fniss* Har sett massor konst också eftersom det är min väns skolresa. Intressant att se, verkligen! =)

 Efter Italienresan kom man hem såg jag Marcos tänder var inte dugg bättre. Fick ringa och be om en tid. I tisdags åkte jag till veterinären med båda katter.
 Tova Sol blev snabb undersökt, hennes mun såg bra ut. Hennes envisa sår har äntligen läkt. Halleluja! =)
 Marco Ruffy, den hopplöse ADHD kille... Jag visste att det skulle bli besvärligt kolla i hans mun. Han är annars genomsnäll vad än man gör med honom utan munnen förståss! =)
 Jag har sagt till vetten att jag har inte gett Marco nån mat ifall de tycker Marco bör sövas ner för att kunna undersöka lättare och nogrannare! Vetten sa toppenbra! Så var det, jag fick hämta honom kl 16.
 Det var verkligen låååång dag. Jag hade ledig så jag var hemma och kopplat av. Klappade Tova Sol. Väntade på tiden skulle gå... Sen till slut fick man hämta lillkillen.
 Jag var rädd också ifall de kunde inte hitta felet? Tänk om jag har gått och inbillat mig hans mun var rött osv? Mina fantasier skenade iväg som vanligt. Lugn lugn...

 Marco Ruffy var trött och slö när jag hämtade sötnosen. Han har kronisk tandköttsinflammation som kallas Plasmacellgingivit. Den är svår att behandla mot. Antibotika hjälper inte ens. 
 De har pratat med tandspecialist och enda de kunde ge bättre råd; borsta regelbundet tänderna. Och ge honom Aftamed som man kan gnida på tandköttet det lindrar smärtan samt stoppa blåsor. Marco har blåsor i gommen. Vet inte vad som orsakar till hans blåsor. Veterinären är lika förbyllad som jag. De har tagit bort 2 st kindtänder. Nu är Marco två tänder fattigare. Hi hi. 
 De sa också om han blir inte bättre eller får tillbaka problemet måste jag till veterinären så tar de blodprovet och kolla ifall det är annat som ligger bakom... 

 I söndags hade jag varit på min systersons dop. Då fick man äntligen träffa lille Ruben! Han har fått persontecken också. Det var fint, och min syrra var duktig som ordnade tolk åt mig och min sambo så man kunde hänga med dopet och fikat efteråt. TOPPEN! =)

 Ja nu har man skrivit lite nytt... =) Nästa blogg försöker jag sätta in lite bilder från Venedig resan. 

 Höstkramar! 

 
  Mysdrottning! <3  ( Bilden togs i somras.)  

 
 Pajas Marco. <3 ( Bilden togs i somras.)

RSS 2.0