Kattkrig och mycket vin....

HEJ!

Hoppas att er helg har varit bra?!?

I torsdags hade jag besökt Warin, och klippt klorna på hennes kattpojkar. En säkerhet för oss inför fredagen!
Så i fredags kom jag dit modigt med Moser klippmaskin .- alla långhårigas skräck! Känner mig lite makt när jag håller mig bakom en Moser. Mo ha ha! Skojar bara...
Vi började med lille prins, Pelle. 1 minut var han duktig. Resten var det ingen snack om. Pelle VS idioter med Moser.
Men vi idioter vann. Han fick lämna bordet tovfri full med beröm. Kattmynta kom fram genast. Han var i himmeln för stunden. =) Sen var allt glömt, han lade sig på golvet för att vila. PHU! Tittade slugt på Titus som råkade bli nästa tur.
Titus hade inga tovor, så det var fort att borsta igenom yngste kattpojk. Men hans bakdel - rena döden! Urk, luktade bajs därifrån. Det hade fastnat osv... Så jag fick raka ner hans bakdel. Hoppas det hjälper! Inte lätt när man är långhårig katt med dålig mage. Usch.. stackars lillpojken. Berömmen kom efteråt. Båda Pelle och Titus - färdiga. Tovfria och fina. Nu var det FINALNUMMER, en katt kvar. Själva KATTERNAS KUNG! Långhårig 12 åring med lång erfarenhet i blodet när det gäller borstning. Så han är inte en lätt match. Trim som enligt hans stamtavla född stolt 1995 börjar jag tro att uppfödaren måste ha ljugit om hans ålder...
12 år? BAH! Han blev som 3 åring på nytt när vi skulle raka ner grabben. =) Han var tovfri eftersom han blev rakad i våras så hans päls hade vuxit ca 5 cm vilket det underlättade mycket för honom och oss att borsta igenom honom UTAN hitta någon enda tovfan som vi måste bråka med. Rakningen igen så nu slipper man tänka på det en lååång tid framöver! =) Skönt för honom och oss!

Självklart lite bilder, synd att jag inte tog före och efter bilder. Suck. Lätt att vara efterklok....


Tovfri lille prins Pelle, 7 år. Hans motto: Hit med lite kattmynta så är ni förlåtna!


Yngst narren i familjen, Titus, 3 år. Motto: Vad väntar ni på? Livet leker!


Själva kungen Trim, 12 år. Kungens motto: Enda man aldrig bli trött på, att bli kelad! MER tack!

Krig med tre katter skålade jag och Karro över vin och choklad. Att vi var bäst och allt.
Nästa dag, alltså lördagen for jag hem till Räkan och skötte om hennes 'sambo' Rookie.


Rookie, en stilig skäggagam 3 år gammal tror jag!

Rookie fick ny mat och vatten. Sen drog jag hem till mig själv. Halleluja. Duschade. For efteråt till Neta, hade lovat henne länge ha tjejkväll. Alltså mera vin. Oj oj. NU vet jag att jag orkar knappast med vin i 2 dagar i rad, hos Neta somnade jag runt 22.00. Snacka om ynkligt va?
Min snälle sambo hämtade mig hos Neta - så jag slapp gå hem i mörkret.
Söndag pysslade jag mest med min katt, såg på TV. Hade lugn söndag innan ny vecka igen.

image190
Mysig söndag. Du och jag, matte!

Nu helgen som kommer - ska jag åka till kära Gnesta. Alltså äntligen hälsar jag på min mamma! Har inte besökt Gnesta på jättelänge! Hoppas det blir trevligt där. Jag lär sakna min sambo och Tova Sol MASSOR!
Åker hem till Gnesta på torsdagkväll, tillbaka till Örebro på söndag.

Ha det gott, folks!

Utmattad och utmanad!

Hoyah!

 Utmattad, phua. Imorse i det stilla morgon var det kolugnt på jobbet. Böcker strömmade i sömniga fart, jag hann sätta upp allting till sina platser i hyllorna. Härliga morgon! Då kom min arbetskollega och föreslog jag skulle laga några trasiga barnböcker. Mmm... No problemo. Jag kände mig att jag hade FLYT.
 Lagade och bråkade med några trasiga böcker, svor över ungar som gjorde sönder dom. Ta-daa! Klart! En timmas svett och tårar skuttade jag ned... till KAOSET!
 Under ca 60 minuter hade tre st skolklasser passerat och lämnat djupa spår efter sig. IHHH, var är lugnet? Vart är ordning i hyllorna. Arghhh.... Min arbetskollega sa det var verkligen rörigt.
 Tack! Det märks...
 Små fötter försvann, där fick jag städa... Städa....hämta berghög med böcker som ungar hade lämnat tillbaka. Toppen... Lunchen närmade sig, min mage kurrade och då KOM det mera böcker som jag måste mata in i Tor-In och sen lämna dom till sina rätta avdelning. Smsade till min lunchkamrat att jag blev liiite försenad.
 LITE FÖRSENAD KAN BETYDA 60 MINUTER!!!

 Pust! Vilken förmiddag! =) Nu är jag slö och utmattad men jag älskar mitt jobb! Ibland kan det verkligen bli tokigt, som idag. Hi hi.

 Nu till utmaning som jag blev utmanad av Warin. Okej... Dags att ta itu med det. =)

Jag blev utmanad av

WARIN! Jag vet inte fan hur man gör för att länka till personen!

Här är regler:

            1.Länka till den som taggat dig

            2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv

            3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg

            4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

MINA SJU SANNINGAR:

1.  Jag avskyr att byta lakan, det är det värsta jag vet av alla hushållet. *S*
2.  Usel på att laga mat. NOLL tålamod. Min sambo står nästan alltid för matlagningen,. Jag = diskning.
3.  Jag får BAMSE tidning in i brevlådan. Barn på nytt. Hemskt jag vet...
4. Jag är rädd för fåglar - speciella änder och svanar vid ån.
5. Jag är bra på att städa ordning omkring men DÅLIG på att ha ordning med papper + räkningar som ska till pärmen! Samt är jag smålapp-missbrukare. Lämnar massor onödiga lappar överallt som jag har skrivit, klottrat eller nåt viktigt på den men sen blir de fort bortglömda. Till slut är de för många!
6.  Bollrädd, därför passar jag aldrig in i någon bollsport. Tro mig!
7. Jag kan skriva med båda händer. Och BONUS är att jag kan skriva spegelvänt texter flytande! *lite stolt*

 Ja nu ska jag utmana till stackars 7 st offer, känn er hedrad:
 Elin Z, Carro, Maaria, Mallie, Kristin, Johanna ( om du har blogg ja?) och...och... sist men inte minst får AY fast hon är redan färdig utmanad av någon kan jag tro?!? =)

 Ha skön onsdag kväll. Glöm inte HEROES!

  

Hösten är här!

 Hej i höstrusket!

 Nu har hösten verklige anlänt! Brr, kalla morgon när man ska till bussen. Mörknar ute när man ska åka hem. Verkligen en tecken att vi har lämnat sommar bakom oss. *snyft*
 Men man ska inte deppa ihop för det? Mysiga med levande ljus inne istället. Värme från varm choklad och filt över sig samt läser en riktig bra bok! =)
 Planera kanske redan till jul? Nyår? Allt ska vara i god tid? Hi hi, varenda år säger jag alltid till mig själv det ska inte bli sista-minut.-julklappköp. Vaddå? Hi hi!

  
 Man har åkt en sväng in till Marieberg för en-två helg sedan. Köpte min första manga - Love Hina alla 14 st på en gång. GALEN!!! Hi hi. Till Tova Sol har jag köpt ny matskål till samt den kul sele, det ser mer som en flytväst?!? Men mycket lätt att ta på sig och ta bort. Karborreband! Vet inte om det ens är bra men men... Tova Sols blickar säger annat, hon. Hi hi!

 
Allt är som vanligt på mitt jobb - ingen speciell rapport.
 Hemma - som vanligt.
 Igår har jag varit på Räkans födelsedagfest, hon hade ordnat en MYSIG chokladfest, lite vin och mycket prat blev det. Tack Räkan! =)
 Idag hade jag varit på dövkyrkan och ska dit imorgon. Idag var det ungdomsträff var rätt kul. Många ungdomar kom, det var nästan hälften mer som kom idag än förra gången. SKOJ!
 Imorgon gudtjänst. Nervös! Då ska jag teckna en bit från en evangeliet nåt. Hoppas det går bra. Pirrigt!

 image178
 Vackra jag - alltid lika vacker! *Tova Sols motto*

 
Nästa helg ska jag hjälpa Karro med katter - det blir nog rena cirkusen. Först på torsdag kommer jag till henne o klippa klorna av alla små vildingar. Phua. Sen på fredag åker jag dit igen med klippmaskin som jag har köpt, så vi kan äntligen klippa bort tovor på de tre små tovkottor *opsan* katter menar jag. =)

 image177
image176
 Bilder togs för 15 minuter sedan! Riktig nyfärska bilder!!!
Drottningen ligger och slöar.
- Matte, vad som är ROLIGT med datorn? Du och husse sitter jämt där och verkar vara helt borta. Ungefär som när jag äter min burkmat på helger.. hmm.. okej vi är lika ändå!

 
Vi önskar er en TREVLIG HELG!

 

 

Skvaller på G

Helloj!

 Igår har jag varit på teater och sett 'Odysseus' den är JÄTTEBRA!!!  Den har allt! Jag är bara så imponerad, men inte dock min rumpa som fick påminna mig det tog 3 timmar... äsch det är ändå värt att se på! =) Min rumpa får ju sen en natts vila. Hi hi!

 Idag har jag ätit med Räkan och pratade, det var verkligen nice. Hann till och med besöka hem hos henne och ta en snabbtitt på hennes nye sambo Rookie, alltså en gullig skäggagam-herre, på 2 år tror jag! Skulle ha tagit en bild på honom, dumma jag.. Nåja! Fler tillfälle finns! =)

 Imorgon ska jag ta en sväng till andra sidan av Örebro, med buss 12, till den allra sista hållplatsen. Besöka nämligen Karro - och ge hennes katter lite klo-vård. *starta motorsågen* Nejdå, så hemsk är jag inte men jag ska hjälpa lilla matte med att klippa deras klor, på de tre pojkar. Det blir säkert trevligt hos Karro, fast hon kommer nog att säga: ' ursäkta jag har inte hunnit städa/diska/gjort ordning hemma..." He he!

 Räkan, Karro, Neta, syrran och jag - när kan vi ALLA åka tillsammans till:

 image170
 Shoppa loss till våra husdjur!!! När kan vi alla åka tillsammans dit, säg?!? =) Förslag mottags gärna! Hi hi!
 
 

 Vet ni vad, mina kära trogna läsare... Ni kommer nog att stöna men jag och kära Neta ska göra nåt den 27-28 oktober! Nämligen.....

 image171  Dags att åka Viking Line IGEN! Cinderella, här kommer vi!

 
Förvånad? Nähä det förstår jag. Hi hi!

 Hoppas det blir en bra resa också! =)

 
 Ha det gott i höstvädret, folk! 

RSS 2.0