Bullrig Blogg

Hej hej!

 Fredag - äntligen helg va? *dansa*

 Själv är jag hemma idag också, vill tillfriskna mig ordentlig och kry till IMORGON då det är kattutställning för jag TÄNKER åka dit!!! Tur att jag får sällskap. Tack snälla Räkan!

  Vet ni - nästan varje frukost sitter lilla TS och tigger? Hon vill alltid ha nåt gott från mina mackor - nämligen skinka!
 Hon sitter där och väntar...väntar... Ibland lägger hon sin framtass på min arm och tittar otåligt på mig. "Nu då? Jag har varit duktig, ser du?!" Hi hi. Jag ger henne alltid skinka när jag har ätit klart frukost vilket hon redan vet!

 
 Skinka skinka , här kommer skinka! MUMS!

 
idag hade lilla drottning tagit snabb balkongpromenad på några sekunder sen in eftersom det regnade! He he. Hon fick iallafall sin lilla nypa friska luft om hon hann andas ja?

 Har tagit några gulliga bilder igår kväll. Såg att Tova Sol har funnit en ny vän;

 image249
 Mmm, den här hund är inte alls farlig! Håkan och jag är kompisar, här ser ni! Bildbevis!

 Nu ligger hon där medan jag uppdaterar min blogg. Minsann, jag som trodde att min lilla katta avskyr hundar? Ska ta en ordentlig snack med henne sen. *S*

 Idag sov hon bara för för SÖT så att hopplösa jag måste ta bilder!

 image248
  Aaawww, det är livet!



 
 Jag önskar att jag kan se också himla avslappande ut samtidigt ser GULLIG ut. Men det är väl katter som är proffs på det.


Ni får tycka jag är galen men det skulle nog kännas lite skönt återkomma till jobbet på måndag och göra nåt nytta. Vara frisk och jobbar som vanligt. Sitta här inom 4 väggar är verkligen verkligen långtråkigt. Sovmorgon är härliga men jag kliver ändå upp 8-9 på morgonen. Tur att jag har en egotippad men dock vacker drottning hemma som jag kan mysa, leka, busa med. Och tar massor bilder! *fniss*
 Ni ska bara veta det är INTE lätt att fota henne. Hon vänder ofta huvudet eller låtsas att plötsligt höra någonstans och försvinna. Morr!

 Igår - arghhh jag vet inte vad som hände!!! Jag såg på TV som vanligt och slöade innan jag hade min tvätt-tid kl 11. Då tyckte jag att jag hörde nåt buller samt golvet började vibba. Borr? Kanske nån granne under eller övre mig håller på o borra för kung och fosterlandet. Tova Sol blev rädd och gömde sig under sängen ca 2-4 minuter sen kom hon ut och uppförde sig normalt. Hmm?
Äsch, väl drog jag ner till tvättstugan. Efter några timmar och några trappor till tvättstugan började jag undra. Borrar det verkligen mycket? ( Mina grannar omkring här är mest medelålders - pensionärer.) Sen satte mina tröga hjärnceller igång - jag skyller på inflluensan som gör mig trögtänkt... Kanske det kan vara ifrån våra TV:n som låter?!? Vi har en TV med knapparna OVANPÅ, inte det vanliga som är under skärmen utan PÅ. När Tova Sol hoppar upp för att sova råkar hon ofta trampa på knapparna åt kanalbyte eller volymen. Tänk om hon hade stått på höj-volym knappen??? Jag gick upp och sänkte ljudet men där TV är lite konstig för det visar aldrig 'gradmätare' på volym hur mycket hög eller låg det är på, utan jag får trycka på knappen en bra stund för att kunna försäkra mig TV är tyst.  Sen var det ganska lugnt.
 Så jag vet inte om TV:n var boven i dramat eller så hade det verkligen borrat här?
 Är iallafall beredd på om jag får nån klagobrev. *svälj*

 image250
 Nää du, matte. Det är aldrig jag som gjort nåt dumt. Vaddå komma åt knappen på TV? Nä det där vet jag verkligen ingenting om! Se hur oskydlig jag ser ut? Söta ögon säger väl allt???

 
Nä nu ska jag nog gå och fixa nåt lite käk till min hungrige mage.

 TREVLIG HELG!


Tova Sol som fotomodell

Hej!

 Längtar efter bli 100% frisk! Jag tänker ändå till kattutställning hur än jag mår. VILL dit och se andra katter! Några timmar blir jag verkligen nöjd!!! Hoppas någon vänlig själ kan göra mig sällskap dit. Några kan inte pga förhinder + jobbar. SNYYYFT... En person som är kvar - min enda hopp, som ska smsa mig senare idag och meddela om hon kan komma med eller.... *håller tummarna!* Hi hi!

 Idag har jag tagit massor bilder på min katt, eftersom jag hade inte värst mycket att göra förutom be att bli helt frisk. Tova Sol blev verkligen trött till slut på mig och min viftande mobil som förföljer henne. Känner mig som tja lite parpazzi hur nu det stavas. Hi hi. Jag vill ju få några bra bilder! Det är inte lätt, när en viss fotomodell är inte på humöret. Jag fick öppna balkong kort stund, tog på mig jacka så jag klarar mig mot 'kylan'. Hi hi.

 
 Hm ska jag gå ut eller inte.... Jag såg JU igår det var snö ute!!! Brrr...

 


 Lite balkongkontroll där och här. Ingen snö? Hmm, mysko. Jag var helt säker på att jag såg snö igår, du såg väl det också, matte!?! Var är de?

 

 Fint va? ( Jag försöker variera mina bilder...)

 

 Nu håller jag mig inomhus! Punkt och slut! Här ska jag ligga!

 
image243
 Men matte, kan du sluta fotografera någon gång?

 
image244
 Nu är jag TRÖTT på det! Lägg av!

 

 Mmmm, muta med kel? Det går alltid hem! Mera kel, mera!

 
image247
 Nu menar vi allvar, kan du sluta fota mig?

 

 Gullig Tova Sol va? Hi hi!

 Skriv gärna kommenterar på min blogg, att ni har varit här o läst. *blink* Då blir jag kanske fortare frisk?

 Ha skön torsdag!

 // Fotografen och trött fotomodell TS

 

Exoticblod i Tova Sol?

Hej hå!

 Jag är på bättringsvägen. Heja! Jag och min sambo blev verkligen sjuka nyss i helgen och fortsatte veckan ut, så vi båda två sjukanmälde oss och stannade hemma och tyckte SÅ synd om oss. Tova Sol däremot blev rätt glad att vi var hemma. =)
 Idag mår min sambo mycket bättre och jobbar eftersom det är lugn arbetsdag idag mest papperarbete så han kan sitta och ordna upp i lugn och ro. Bra dag att återkomma till jobbet! Jag däremot är inte helt å hållet riktigt frisk ännu.

 Jag kollade igenom min bilder här på dator och hittade några som jag kan stoppa in här på bloggen. Ni tröttnar väl aldrig på bilderna??? Jaja, det är mer bild på min katt. *visslar* Men Tova Sol är ju SÖT LINLUS! *blink*

 image228
 Va? Vad har hänt med min katt? Hon ser plötsligt ut som Exotic inte en vanlig söt huskatta! *ler*
 Bilden är dock gammal, jag tog bild feb 2007 kan jag nog tro! Söt med tungan vaaa?

 
Hoppas jag hinner bli frisk och glad före lördag, då är det kattutställning i Örebromässan. Vill gärna dit och titta! Vem vill följa med mig?!? =)

 Sköt om er och håll er friska nu!

 // Sjuklingen och Tova Sol med kanske exotic i blodet? *fniss*

 
 

Tova Sol på balkongkontroll

Hej! God fortsättning på det nya året 2008!

 Hoppas ni hade toppen jul och nyår?!? Det hade jag. Julen fick jag o min sambo fira två gånger. Första gången, på själva julafton var vi i Julita hos min sambos familj o firade. Mysigt! Jag fick även träffa Tommys lillasysters nya hundvalp - en jättefin schäfervalp som lyssnar till namnet Isa.
 
 Valpen Isa, 4-5 månader gammal. Bilden är för mörkt, min mobilkamera suger...

 
Andra gången - 26 december fick jag o sambo fara ut igen och fira jul hemma hos min syster i Strängnäs. Äntligen fick jag träffa min systerbarn Felicia, 5 och Fanny, 4 år. Har inte sett dom på två år ungefär. Felicia visade stolt att hon kom ihåg några teckenspråk. Vilken raring! Nu har jag lärt henne teckna godis. Fanny hade sagt till sin mamma, alltså min syster då jag o Tommy kom fram.
- Moster Fridas öron är trasig, vi måste prata långsamt med henne!
 Hi hi, vilken söt teori från 4 åringen!
 Sen jobbade jag som vanligt efter julen, på to o fre 27 o 28 dec. Sen åter igen ledig helg + nyår så fick man fira hemma hos Neta. Skojigt det var!!! Jag blev riktig full. Ujjj!
 Nyårsdagen var jag ledig men inte 2 januari så var jag tillbaka till jobbet. Jag sparar min semesterdagar.
 
 Snart måste jag verkligen fara upp till Leksand o se hur min kära vän Sara har det däruppe! =) Lovat henne rätt länge men snart måste det bli dags!

 Idag hade jag vaknat rätt tidigt. Passade på o äta frukost, diskat o se lite på TV sen öppna balkongdörren för att vädra lite lägenheten så fick Tova Sol ta nypa med frisk luft! Självklart passade jag på o ta bilder på raringen som ni vill säääkert se? *blink*

 
 Hm, matte. Får jag verkligen gå ut?

 
image222
 Det blåser lite.... Lite kallt... Något som luktar... Sniff!

 

 Årets balkongkontroll, även matte måste luktas på!

 
image219
 Matte, menar du allvar?!? Är det januari alltså fortfarande vinter?!!

 
image213
  Men det känns inte så! Kanske lite grann i luften om man tänker efter... Ingen bra ide att sitta här och sola?

 

 Nu får det räcka. Vinter, brr... Jag väntar på varmare tider!

 
image225
 Spanar ut genom fönstret. Drottningen är nöjd för dagen!

 

 Sambon ser på TV. En lat söndag för hans del.

 

  Ja nu väntar jag på en kompis ska komma, sen åker vi in till stan o öva lite innan gudtjänsten börjar.

 Ha en skön söndag!!!

RSS 2.0