De blå bergen

Tjoa!

Ja igår kom jag till min vän som bor uppe på berget, alltså körde jag alldeles själv hit!!! Känns fortfarande konstigt att jag kan åka själv med bilen och så... Det är ROLIGT!!! :)
 Min sambo har tvättat Harry fint, så igår körde jag med nytvättad bil. Hehe! Hans volvo v70 heter Harry. 
Harry med Netas hus i bakgrunden. :) 


Neta med Zboys!   Vi tog långpromenad med hundar igår vädret var toppen! Vi gick ute över en timma och pratade, hundar fick springa lite själva de var helt nöjda och trötta när vi drog hemåt. Innan vi drog hemåt såg vi nåt intressant....

 
 Nåt bil för mig? HAHA!!!! 

 
Bilen var helt ordentligt förstörd. Vi undrade vad hänt med den. Knäppt! :) Nåja sen drog vi hem och såg på en film. Helt lugnt lördag. :) Skönt!!!

 Idag är det fortfarande fin väder så det blir mer hundpromenad, bra! Av med några kilo skulle sitta fint för min del. ;)

  Hoppas solen tittar också hemma hos er under helgen! Härlig med fina vårväder!

 // Frida
Bra vecka!

Helloj!

 Tänk er... Idag är det exakt en vecka sedan jag gjorde kunskapsprov, fick godkänt. I måndags uppkörning godkänt. Igår kom min körkort! HAPPY! Men vad sjukt snabbt, allt hände på en vecka! :)

 Jag har kikat i min plånbok flera gånger och log. Kan inte fatta. Jag har körkort! Hehe!
 Hoppas i helgen kan jag köra lite med sambos bil. Synd att vädret kan inte vara bättre men bara att ta det lugnt på vägarna... 
 
 Jag kollar lite runt efter egen bil, hoppas jag har råd. Att ha en bil är dyrt. GULP. Så att jag har kvar min körvana, eftersom min sambo kommer bara hem på helger det räcker inte att ut och åka varje helg det funkar inte.
Det ordnar sig. Hoppas jag. :)

 Jag håller tummarna idag för Neta, hon ska på intervjun! Heja heja!!!!
 Och lille fåret... menar pudeln Zeke ska bli snygg. Han ska klippas idag! Bli skönt, han är riktig pälsbomb, man kan inte se hans ögon och alla päls är så tjock tjock. Härlig men jobbigt när det t.ex snöar ute då är han riktig blöt. Besvärlig att torka. Nä det blir skönt vara nerklippt! :)
Hoppas hans söta matte kommer ihåg fota före och efter bild det skulle vara roligt se skillnad, WOW! 

 Ska fixa lite härhemma sen åka till jobbet. Båda katter sover sött just nu. Zzz. 
Tova Sol har varit glad och busig de sista dagarna. Kul se henne så pigg. Marco är sig lik som vanligt. ADHD ryck. Han har hittat en av min vante jag vet inte vart jag har lagt den och hur hittade han den? Nåja, en mysterium! :P

 
 Ute snöar det för fullo, blä trist men nåja bara att härja ut. Snart kommer våren hit! 
 
 TREVLIG HELG!
  
 

 
 

Jag har KK!


 Helloj!

 Läget, folk? Nu börjar våren kämpa titta fram genom all snön. Härligt! Ja nu kommer det en liten historia om mig.

 Jag skrev in trafikskolan någon gång i oktober 2009....


 
 100610, halkkörning. Jävla roligt!!! 


 
 Kaxiga jag som ute och övningskör med min sambo, det är hans solglasögon som jag lånar för stunden. Sommar 2010.

 
 Kunskapsprov 110311 GODKÄNT! 
 
 Uppkörning 110314, GODKÄND!

Ja ni läser rätt, det innebär jag har nu KÖRKORT!!!! Jävla skönt! :) Jag är så GLAD! Har inte riktigt fattat det än. Uppkörning gick så fort, tog bara 25-30 minuter! Det känns så bra. Jag har gått i trafikskolan ett bra tag så man börjar bli less på allt. Härligt nu är det över. :) 
 Får se om jag ska köpa en egen bil. 

  
 Bilder på mina älsklingar i lördags 110312. Till vänster är det unge herrn Marco och till höger drottning Tova Sol.Ja nu har jag uppdaterat lite! :) Jag har inte ännu fattat jag har KÖRKORT! 

 Kram
 

 

Utmaningsfri inlägg

Tjena!

 Jag har liten rast nu på jobbet, så jag bloggar lite innan jag fortsätter jobba. :) 

 Varje cell i mig längtar efter våren/sommar. Är trött så trött på vinter! Men ute börjar ljusna mer och mer på morgonarna det är iallafall en god tecken mot våren! Yeah! 

 Nervös!!
 Den 11 mars: Muntlig kunskapsprov
 Den 14 mars: Uppkörning

 Help! Snart!!! Nervös! Jag har haft "uppkörningstest" på trafikskolan samt "kunskapstest" igår.
 Allt såg bra ut, bara småsaker som behöver förbättras enligt dom. Jag känner mig inte riktigt nöjd jag kanske har för hög krav på mig själv? Jag nog rädd att misslyckas 11 och 14 mars. Suck... *nervös*  :)

 Katter mår bra, men de hade slagits förra helgen. Min sambo stängde slarvigt nätdörren så den gick upp. Hela natten när vi sov hade de bråkat. Min sambo fick städa bort kisspölar och pälstussar. Ingen kom till skada - det som är skönt. :) Tack o lov!
 Idag håller Tova Sol lite avstånd från Marco fast det är bara nätdörr mellan dom. Marco börjar bli kaxig. Jag tror de bråkar är mest om rangordning. Marco vet att Tova Sol är egentligen en fegis. Samt Marco är ofta understimulerad. Jag försöker fortfarande övertala min sambo att skaffa en kattkompis till MR så kanske det funkar bättre? 

 Tova Sols mage är ganska OK trots hon har inte ätit specialfoder på ett tag. Men hon får Flortiflora i fodret istället den verkar hjälpa bra. Jag måste köpa mer Flortiflora imorgon. De är dyra men bra! Jag fortsätter gärna med det om det verkar enda som hjälper. Hon springer inte ofta till lådan. JIPPI!
 Marcos tänder går upp och ner. Jag ska snart boka tid med honom till veterinär i april då det är dags vaccinera honom samt tänker prata noga genom hur illa hans tänder egentligen är... Kanske en lösning att ta ut alla tänder? Jobbigt att inte veta vad som är egentligen bäst? Först o främst tänker jag be veterinären undersöka tänder grundligt sen får vi diskutera. 
 Hans mun luktar vissa dagar bara helt enkelt vidrigt. Min sambo brukar säga " han luktar en lik från munnen!" 
  Mina bebbar! <3

 Jaaa - snart måste jag återgå till jobbet men nu har jag iallafall uppdaterat lite. Nöjd, Neta? Hehehe!!!! 
 Åh vad jag längtar efter sommar. Då kan man sitta ute på balkongen! :)
 Får se om ni kan se vem det är på fotot? Tova Sol eller Marco Ruffy? Hehe! Det togs förra sommar.


RSS 2.0