Min helg

 Hej hej!

 Där ser man. Snön har landat hit. Trist att julen var förbi, annars skulle en vit jul sitta fint eller hur? 
 
 I fredags var det stressigt. Inte på jobbet, det brukar vara ganska lugnt på fredagar men jag slutar ju kl 17 och bion börjar 18.15 så jag måste hem först... då bad jag om få sluta en timma tidigt och det fick jag! Yes! Bussigt!!! For hem som en raket, gav katten mat och städade lådan. Bytte kläder. Snabb liten systerbråk med M, sen vroom in till stan med bussen. Mötte min gubbe Tommy. Vi gick till Astoria och det var massor där. Bara äldre typ, några arbetskollegor var där, från mitt jobb. Kul. Jag fick ju gratis biljetter från jobbet, även några till. "The Queen" filmen vi som såg på var inte precis höjdare, 5 plus eller så. Den är lite mer som blandat film och dokutmentär handlar om Englands drottning, hur hon hade det i sitt liv, samt hur kungafamiljen reagerade då prinsessan Diana dog i bilolycka i Frankrike. Osv... Filmen var OK .
 Därefter drog vi modigt mot kylan till pub Harrys. Där bjöd de på tilltugg. För Astoria gick ju i konkurs, vi var sista besökare och blev bjudna på tilltugg och trevlig umgänge. Det var trevligt. Jag och Tommy tog varsitt öl, pratade och pratade. Mysigt! Sen smsade min syrra mig att hon hann inte med tåget så hon fick åka dagen efter och var sugen på att gå ut. Undrade vilken krog vi befann oss. Så hon och några av hennes kompisar kom dit runt 22 då det öppnade. Vi var där 20.00, direkt efter bion.
 Sen gick vi ner, JAHA ingen annan fick gå upp de hade satt upp rep mellan trapporna. Känns lite som VIP gäst. Hihi! =) 
Vi fann min syrra M, pratade lite innan hon skulle ut och mötte en annan kompis så passade jag och Tommy sticka hem till mig. 

 Morgon efter steg jag upp 8.30. Kunde inte sova mera, mötte min syrra som var bakis. Hon sa att hon skulle aldrig ha tagit vinet. Sen drog hon till tågstationen. Baaaj, syrran.
 Lördag var jättelugnt. Min kille drog för att träffa kompisar. Jag slöade verkligen till. Härligt. Bara jag och Tova Sol. Underbart. Gick ut på kvällen för att handla litet, såg det hade varit rätt mycket snö och ingen hade ens plogat vägarna! Jag fick gå duktigt i 10 cm snö till Konsum. =)

 Söndag - hundutställning!!! Klev upp 7.00. GÄSP! Kossan och kalvar plus jag och en till tjej som fick vara Divas handler på utställning for dit med bussar. Järntorget var skitHALT! Vi alla tre tvåbenta fick halka då och då men ingen av oss hade dattat på marken med rumpan tack och lov. Hundar var inte ens bekymrade över det! Så jag sa till dom att Järntorget fick heta Halktorget istället tills de har sandat! Hi hi.
 På utställningen fick vi vänta ungefär en timma tror jag eller mer än en timma tills det blev Nilla och Divas tur. Stackars matte var så nervös, eftersom domaren var känd att vara hård och kritisk av sig. Hon ville hem, jag sa att vi hade kommit till Örebromässan, hon hade betalat, och lagt ut allt saker fram, och bara halvtimma ungefär kvar tills man får tävla. HEM?!? Sen blev det vårt tur. Jag ska ju vara fotograf. Då sa jag till lilla N;
- Du har ingen anledning att vara nervös. Du sa att domaren är hård och sparkar ut alla hundar. Så var beredd att det går åt helvete, så kör bara på.
 Hon nickade. Gick in med Nilla. Handler Maria fick hålla i Diva. Jag gick runt ringen för att fota. Hade två st kameror. Fick massssssooorr bilder, hoppas några blev bra ändå!
 Sen visade det sig i Grand danois tikgruppen, som bestod av 6 st skönheter: Nilla kom sist. Men fick bra kritik. Diva kom i tvåan och HP! Grattis! Även hon fick bra kritik. Så lilla matte, kossan kan andas ut.. Sen blev vi fast, eftersom Divas lilla handler är landseer-fanast och äger själv 2 sådana ville se hur det går för landseer som kom precis efter GD. =) Sen fick vi åka hem. Hundar blev verkligen trötta i bussen. 

Grandisar
 Diva och Nilla. Bilden togs i somras - 06

  Därefter hade jag latat mig, såg på Mc Leod's döttrar. Tycker om avsnittet idag, att Stevie börjar bli kär i Alex men ja sen går allt åt skogen. Ja, typiskt serier...  Alex har åkt, Tess fick dröm att hon såg sin man ligga i sjukhussäng, alltså är han kanske inte död?!? ARGHHH!!!  Man får vänta en vecka! Sen såg jag på serie som sänds hela e.m "Top Chef"... såg vem som vann. Minsann. =)  Nu surfar jag, innan jag ska hoppa i sängen och möter en ny vecka. Bara att le åt måndag och gå igenom skitdagen.

 Hoppas ni hade också bra helg! =)  Kram!

Skvallerfronten intet nytt!

 Hej hej hopp!

 Förra blogg led jag verkligen av idetorka vad jag skulle skriva. Även idag också hoppas det flyter på. =)

 Jag hade bara jobbat häcken ur mig. Sen när väl jag är hemma är det alltid nåt. Hade besökt Nyckelpigan och hjälpt henne med att borsta hennes tre pojkar, samt klippa av deras klorna. Alltså långhåriga katter som vill inte stå still och vara snäll. De får ibland tovor så man tar en sväng hos henne och rensa bort dom. Hoppas småningom kan Nyckelpigan köpa klippmaskin, det blir lättare att raka vissa ställena och spar mycket tid. Eller hur, K? *ler*

 Hade även varit hos Kossan och druckit vin förra helgen, hade egen tjejkväll. Var med hennes hundar också, bara vi 4 brudar i vardagsrummet. Mysig som helst! 

 Tack Räkan för mössan du hade stickat till mig. Perfekt. Röd färg är min älsklingfärg. Undra varför? Hi hi.

 Jag har spelat då och då Zelda - Twilight Princess. Den är otrolig välgjord och bästa spel jag har spelat! Är inte ännu i mål. Världen är så stort, mycket uppgifter att göra. Man kan förvandla sig till varg och använda deras speciella sinnen till hjälp.... 
 
 Imorgon ska jag och min gubbe Tommyponken på bio. Jag fick två st gratis biobiljetter från jobbet i tisdags. Det är till Astoria, en bioställe som ska gå i konkurs imorgon. Alltså ser vi på deras sista visning sen när vi går ut stänger de för gott! Vi är deras sista besökare! Självklart tar jag biljetterna, och kollar - jaså ska se på " The Queen". Vet inte ens vad den handlar om. Hoppas den blir bra ändå. Därefter ska man gå till pub Harrys de bjuder på gott tilltugg. Wow. Men drickat får vi stå för.
Några av mina arbetskollegor ska dit. Kul se hur de är på fritiden. Hihi!

 På söndag blir det hundutställning här i Örebromässan. Kom gärna och titta. Inträdet kostar 50 kr har jag hört... Jag ska dit och leker fotograf när Kossan tävlar sina två söta kalvar i ringen. Heja Nilla! Heja Diva! Ni ska glänsa framför domaren! =)  Mina gudbarn! Kul kul.

 Nästa helg ska jag och Tommy åka till Julita, hans moster ska fylla 50. Det blir dunderparty kan jag tro. *S*

 Om ni undrar hur min Drottning mår, så mår hon finfint. Tova Sol tar det lugnt. Inget speciellt här för hennes del. Har köpt katt vitaminer till henne, hon älskar dem. De är goda! Vad bra. *S* Skönt att man har en katt som är inte kräsen mot något. Hon äter knäckebröd. Tomater. Men i små bitar självklart. HA HA. Ja, hitills har jag inte sett henne ogilla nåt. Rå äggula har hon fått. Gott. Bra för pälsen. Ja, hon smakar lite olika ibland. Kul! =)

 Fredag imorgon - skönt! Då önskar jag er TREVLIG HELG!

Idetorka

AY - jag snodde det från din blogg. *S*  Jag är alltså härmapa och brist på fantasi vad jag ska skriva. He he!

 Det är lugnt på jobbet nu. Man rullar med tummarna, hoppas det strömmar in mera böcker snart. =)

Mitt namn: Fridolfina, Apan, Fridy, Frida. Ett kärt barn har många namn!
Längd: 148 cm
Spelar du något instrument: Nej
Vem vet mest om dig: Mina närmaste vänner, familj, och min kille.
Vad vill du ha just nu: Lite pengar skulle sitta fint.
Fobier: Bollrädd och ogillar ugn. Vet att jag är fånig.
Känner du en snygg kille:  Ja min pojkvän Tommy
Har du körkort: Nej.
Vill du gifta dig: Nej. Inte just nu. Man vet aldrig...
Tycker du att du är attraktiv:  Tjaeeh
Skolväska just nu: Skola? För sjutton jag tog student för 6 år sedan! Den ligger och möglar. *S* Nej, jag använder den ibland när jag ska sova hos någon.
Har du glasögon: Ja.
Hur ser din plånbok ut: Plånbok? Använder jag? Nix.
Favorittv-program: Mc Leod's döttrar, CSI, Navy CIS... Tittar gärna på Top Model och Ugly Betty också.
När ska du festa nästa gång: Den 27 januari. Min gubbes moster ska fylla 50.
Vad köpte du senast: Julklappar...
Hur mycket pengar har du: Inte så mycket, tro mig...
Hur svarar du i telefonen hemma: " Hej det är Frida." Trist.
Senast kramat: Min kille i tisdags.
Vem sov du hos senast: Min kille
Stjärntecken: Vädur
Ögonfärg: Blågröna
Kall favoritdricka: Vatten/mineralvatten/öl
Varm favoritdricka: Varm choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: Vin eller öl.
Säger ofta: Fyfan tror jag?? ehh.. Tänkte inte på vad jag brukar säga.
Saknar du någon: Min kille, han är i Lidköping nu, sen ska han till STHLM nu i helgen. Samt saknar jag min familj naturligtvis. Träffas för sällan.
Du fikade senast: Med Karro tja en månad sedan kanske?
Bästa tecknade film: Många! Lilo & Stitch... Monsters Inc... Superhjältarna... tja mååånga! =)
Vad skulle filmen om ditt liv heta: Lillisen
Vem skulle spela dig: Ehh.... Julia Roberts? *S*
Themelåten av ditt liv: Themelåt, vad är det???
Hur känner du dig nu: Slö. Längtar hem och mysa med min katt.
Kan du laga mat: Host harkel... Det är lite sällsynt att se mig stå vid spisen... Så... Laga mat KAN jag bero på vad och hur min tålamod är. Oftast har jag inte tålamod alls.
Vad tycker du om fötter: De är användbara eller hur? Annars skulle det inte kännas skönt att gå på knäna jämt?
Vad skulle du vilja äga: Ett stor insatslgh typ 4a-5a med Tommy eller hus... mer utrymme. =)
Har du homofobi: Nej
Om du var ett djur vilket skulle du vara: Katt
När och varför grät du senast: Jag minns inte när sist jag grät... kanske på farfars begravning tror jag. Annars snyftade jag nog då och då, när jag läste boken. Sorglig kaptiel ur den typ. =)
Årets luftombyte: Kan man byta luft? Så vill jag ha med tomatdoft då. *S*
Årets hurra: Blev kattägare till drottning Tova Sol.
Årets mode: -
Årets julklapp: Tvspel " Zelda - twilight princess" fick av Tommy. PUSS!

 Ja, då är det klart. Nu ska jag blogga här sen vips ner och kollar läget. Imorgon slutar jag kl 14.00. Skönt. Det är röd dag på lördag.

 Ha det bra! God fortsättning!


RSS 2.0