Bildrapport

Hej hopp!

 Nu har jag laddat ner några bilder från min 3G, som börjar bli rätt dålig. Suck, vissa bilder är suddiga. *morr*
 Skitmobil!

Några bilder då jag besökte min goda vän Neta för ett par veckor sedan.

 
 Diva och matte Neta på första bilden. Det roliga var att Divas bild är så fin och tydlig men själva Neta är suddig!
 Nästa bild är på lilla Nilla.

 
Allt är lugnt, inget speciellt som jag kan berätta här på blogg. Men jag längtar som tok efter fredag. Skönt med komp.ledig!!! =)
 På torsdag ska min sambos kusin komma hit och sova över en natt. Kusin R ska tydligen göra nåt i Örebro. =) Annars bor han i Linköping.

 image194
 Fick MMS av min goe vän Jessica. Visst tänker hon på mig direkt när hon såg den? *fniss*

 
I lördags var jag på bio o sett  'Heartbreak kid'  den är sådär. Många barn var med i biosalongen, typ 9-11 år gammal och där filmen var det mycket snuskig. Grov i munnen och sexscener... Jag och Neta tyckte att det var inte precis bra för barn... Hmm??

 image195
 Lite ordning ska det vara hemma! En eget pärm till min lilla drottning Tova Sol! =) Där finns det allt från veterinär-räkningar till försäkringskit. Alltså en trist pärm men nödvänlig!

 

 Det är massor kattmat på bordet, som jag har fått av min arbetskollega. Hennes katt har gått bort i fredags av sjukdom och höga ålder. Det vore synd och skam att slänga maten så Tova Sol får kalasa på dom! =)

 
Jag kan inte alls tro att det är December om ett par veckor! Första advent! Tänka sig.. snart får man gå ner till källaren och rota fram adventstakar!

 image193
 Men matte då, ska du tänka på J U L E N just nu? Nähä du, vad säger om att ligga och softa lite som jag gör? Alla problem löser sig till slut vet du. =)

 
Åå vilken söt mage min katt har, hon ligger inte så ofta på ryggen. Så man får passa på och ta några bilder! Nästan att man vill pussa hennes mage. PUSS PUSS.

 Nej nu ska jag till soffan och se på TV. Ugly Betty börjar snart och efter det kommer äntligen Desperate Housewives!

 Ha det bra!
 

Sjukdom, bortgång och bonus

Hoyah!

 Nu är det helg igen! Men tyvärr jobbar jag under helgen hi hi. Sitter nu på mitt kära arbetsplats, biblioteket och skriver snabbt min blogg. Har varit sagostund idag här för barn 3-4 år. Men tyvärr kom det INGA! Trist! Hoppas fler kommer i december då är det för 5-6 år gammal. =)

 Snart ska jag gå till Dövkyrkan och ha Ungdomsträff. Det blir nog trevligt! =) Imorgon gudtjänst. Alltid nåt det hi hi!

 Nu fredag som kommer har jag LEDIGT! Härligt! Så jag har lite längre helg för mig själv. Underbaaaart!

 Stackars lille Mini, min syrrans hund har varit in på vetten och kollade upp höfterna. Han är 11 månader så röngta får man inte göra förrän om några månader. Men de sa kanske han har inflammation eftersom han har feber så nu går han på medicin i 10 dagar. HOPPAS det hjälper!!! Jobbigt med att inte veta hur hans höfter kommer att visa sig. Han är ju så ung, inte ens ett år fyllt ändå har han ont ibland. Stackars kille! 

 image167
 Hoppas du blir bra snart, Mini!!! =)

 
Nu har Tova Sol fått lite bonus från min snälla arbetskollega H. Hennes katt gick bort igår, så det fanns kattmat över. Hon tänkte på mig. TACK! Hoppas Tova Sol gillar dom. 
 Tråkigt med djuren som går bort. När de börjar bli gamla så vet man... frågan är bara när? Usch!
 Min katt är 8 år. Jag ska ha henne minst 10 år till. *nickar bestämt* eller gärna MER! Om inte nån sjukdom eller hälsoproblem dyker upp i bilden. Så länge är hon frisk och glad! BRA! =)

 
image116
 Gammal bild på Tova Sol.  Mysig som helst! Puss på nosen! ( Tror bilden togs -06)


 
Snart är det dags för mig börja gå till Dövkyrkan. Ni får ha fortsatt skön lördag och söndag! NJUT av helgen ordentligt! =)


 Trevlig helg! 

  
 

Snö och is

Hejhopp!

 TACK Neta för i fredags det var TOPPENTREVLIGT hemma hos dig, uppe på berget! Myysigt! Det blir ännu mysigare när det är klart hemma hos er plus en till som kommer i december så är allt PERFEKT. Hi hi!
 Igår hade jag städat ordentligt hemma. Skönt, dammsög överallt så nu ser jag ingen liten dammtuss. Ahhh, skönt!

 Sitter och läser One Piece, är besatt i dom. Jättebra manga, rekommerar er att läsa. Men i början av OP är det trögt men sen bättre o bättre när man har smält in. WOW... De har allt!  och ni kanske som är inte van vid att läsa baklänges, men när man har vant sig så är det inte alls svårt att läsa. Jag läser även annan manga som Conan, Inu Yasha, Emma, Power, och självklart One Piece! =)

 Nog om det - annars kan jag bara prata om det i evigheter.

 
   Har inte speciellt att berätta, allt är lugnt som vanligt här. Tova Sol sover bredvid mig. Min sambo ser på TV. Allt är frid och fröjd härhemma. Ute gnistrar det lite grann av snö som finns kvar.
 Såg en gubbe halka idag, uscha. Jag gillar snön men aldrig isen. Urk! Hoppas det gick bra för gubben, tur att han hade sällskap såg jag men liten och nätt dam. Undrade om hon orkade lyfta upp honom, han är stor! =) Ungefär som jag och min sambo kan man säga. *fniss* image192
 Kapten Ruffy  som söker efter den berömda piratskatten One Piece.  Låt er inte luras av hans naiva min. Beloppet säger allt va?!?  I bakgrunden är det Usopp. Känd för att vara lögnhals och vill gärna vara kapten men där kan han bara drömma om!!! *S*

 
Ha en mysig måndagkväll. CSI New York ikväll! =)

 
 

Snön har anlänt!

Tjenare!

 Ja nu har snön anlänt, imorse var allt vitt och det snöade. Man fick liite julkänsla här. =) Mysigt att se det från fönstret men knappast när jag måste till bussen. Urrkk, kallt, mörkt...
 Vilken tur att min sambo har bytt vinterdäck på sin bil i söndags! *puh*
 
 Nyss i helgen hade jag varit i Gnesta och hälsat på min kära mor. Det var skönt att vara hemma igen men synd att jag fick magsjuka! Shit...
 Tur att magsjukan brukar ju gå över fort. Tacka för det! =)
 Har läst ut en bok hemma hos min mamma som jag tog med mig. "Drömmarnas land" samma författare till "Matildas sista vals" alltså Tamara McKinkley tror jag det stavas så i efternamnet. Bra bok. Sorgligt.
 Har dock varit i kyrkan med mamma och lillasyrran för att tända ljus till några. Min farfar o farmor... Miriams vän R... Systerdotter Wilma...
 Lite vemodigt att lämna Gnesta i söndags men samtidigt skönt att komma hem till Örebro igen.

 Tova Sol blev riktig tokig av lycka när jag kom hem. Sen sov hon djupt på min knä från kl 21.00 till 00.00 utan enda vilja att lämna mig! Jag som måste gå och lägga mig... Känns grymt att väcka en sovande katt!!! =)

 Undrar vad blir det för nästa bok jag ska läsa??? He he.

 Ha skön onsdag. Glöm inte HEROES ikväll. *blink* image105
 Bilden är fin! Vivis avsked till Ruffy o hans gäng. Alltså bilden ur One Piece som jag fann genom
Google. =) BESATT!!! One Piece äger!


 

 

RSS 2.0