Bröllop 28/7!

Halloj!

 Ja nu är man gift! I lördags gifte jag och min gubbe i Julita kyrka kl 16. Vi for från Örebro till Julita i en limo det var häftigt! Det finns TV, frukter, drycker och gott om plats för min make att sträcka ut benen! ;) 

 
Bruden! 

 
I limon - nygifta! Åker mot Båsenberga för att äta middag och fira! 

 

 I väntan på trerättsmiddag som var kanongoda allihopa ( och fjärde rätt var naturligtvis den heliga bröllopstårta!) Vinet serverades smakade himmelskt! Till och med en gäst som dricker inte vin sa att den är enda han kan dricka! Hihi! Min mor sitter bredvid Tommy, och bredvid mig sitter min far. De syns inte i bilden hihi!

 
Tårta-dax! =) Gott!

 Tack för bilder, Räkan! Hoppas jag får fler bilder sen av vänner och släkt för jag har inga bilder själv. Hade inte ens tid att fota! Hehe!

  Ja nu är man gift och har ett nytt efternamn som man får vänja sig med tiden. Hihi!
 TACK alla som kom på vårat stora dag och delade med vår kärlek och gläjde! ♥

 Kram // Herr o fru Karlinen

 

Min andra semestervecka!

Åå jag njuter av semestern. Vädret har inte varit det bästa men idag är det toppfint! På tiden! :)
Ska promenera till stan - lite motion sitter nog bra alltid! :) Det är ca 4-5 km. 

 Tova Sols ögon är det inte bra trots hon har genomgått 10 dars ögonmedicin de bara lindrar men försvinner inte. Nu är klådan tillbaka och värre. Jobbigt. Jag längtar efter 7 aug så det är dags för veterinärbesök och HOPPAS de säger att hennes värden är bra då är hon redo att skickas in på jodbehandlingen. Fortare gör vi så slipper hon snabbare dumma Felimazole som gör att hon kliar sig och kräks varje dag. Inte kul för henne. Och jobbigt för mig att se hur hon mår. Uscha! 

 Marco är det bara bra - pigg och glad som alltid. Han gör sin husse sällskap på nätter när han spelar tvspel eller datorspel. :) Ja se karlar båda två! Hihi!

 Jag ska nog kanske ta en sväng till Lanna och göra Lannatjejer sällskap till badet - vet inte om jag ska doppa mig annars räcker bra att ligga och samtalar. :) Hoppas inte jag blir för bränd bara. Gulp! Eftersom jag ska vara fin på lördag! :)

 Solig kramar! 

 


Småsvammel

Hoyah!

 Ja imorgon startar min första dag av semestern! Tjohooo!!!!! :) Medans min fästman glider in i sin andra semestervecka.
Idag ska vi få fint besök av Strängnäs; min lillasyster och hennes döttrar! Det blir kul! 

 Har städat lite här så det ser vettigt ut innan de kommer hit och stökar till? Hahahaha!!!! 

 Tova Sol mår inte bra. :( Hon har gått och kräks mycket idag så jag plockade undan maten och avvaktar, kanske hon har orolig mage just nu. Dumma medicin och all biverkningar. Hennes ögonmedicin är klar i fredags men hon kliar ändå, nu på båda ögon. 
 Ikväll ska jag ge henne lite mat med vatten så det blir skonsamt för mage och kollar hur det går. Ge mer senare innan jag lägger mig. Håller tummarna hon behåller maten! 
 
Med Marco är det bra. :) Skönt!

  

 Längtar efter sommarvärmen ska komma tillbaka! Bilden togs vid midsommarafton då jag o min gubbe beslöt åka till sjön och koppla av innan vi åkte hem och fixade god midsommarmiddag till oss! :) 
Kom igen - här är det inte jäkla England. Lägg ned med regnet och kylan!!!

 Ha en skön söndag! :)

 

Längtar....

Bara 3 timmar kvar idag -  slutar kl 17.... Imorgon jobbar jag kl 8 till 12.30 sen har jag SEMESTER i 4 veckor!!!!!
 Behöver jag inte säga hur mycket jag LÄNGTAR efter det? =D Har lunchtime nu men snart lider det mot slut då ska jag återgå till bokhyllor och jobba! 

 
Håll ut Tova Sol - snart har jag semester då kan vi gosa massor! Även du också, lillprins Marco!
Kolla hur låg Tova Sol egentligen på min knä? Jag fnissade och skyndade ta fram mobilen för att ta kortet innan hon ändrade på sig. ;)
Inte dugg bekvämt ut!

 
Ha det bra folks!

Äntligen lite bilder! :)

Helloj!

 Nu har man laddat in några bilder från min mobil. Bildkvalitet är inte det bästa, som sagt - köp inte HTC! 

  
Jag packade inför finlandkryssning. Tova Sol ville nog gärna följa med. Tyvärr genomskådade jag hennes plan och lämnade henne hemma med min fästman och Marco! :)

 
Vi fyra tjejer på kryssning 30 juni-1 juli! ( Sara stod bakom mobilkameran) Hade kanonkul som helst! Hoppas det blir fler kryssning - pratade vi inte om Birka, tjejer? 

  
Efter kryssningen började jag märka Tova Sols öga blev rödare och rödare samt pälsen tunnats bort. Tur man hade veterinärtid snart för att ta ny blodprov har veterinärtid 3e juli så man fick ha lite is i magen och avvakta.

 Efter man har undersökt - ja det är nog klåda, en dum biverkning av medicin hon äter Felimazole. :( 
Ögonmedicin i tio dagar. Nu på fredagkväll är det sista medicinering sen håller vi tummarna klådan inte kommer tillbaka! :)

 Bilden togs på Tova Sol i söndags tror jag, det ser man ögat är på bättringsvägen!

Va va, vad nu värst ni är intresserad av min öga. Fnys! Ägna er roligare saker än så, va? 

 Hon ska ha ny veterinärtid 7 augusti så får vi hålla tummarna att värden sjunker mera! Heja heja!

 Som avslut av blogginlägg - i måndags hade jag piratbyxan av billig kvalitet så knappen till den flög bort. Oj fan, hur ska jag nu kunna jobba utan en knapp på byxan det innebär byxan bara glider ned! Ingen bälte hade jag! Fan fan. Jag letade i min skrivbordlådor efter säkerhetsnål eller nåt likadant! Så fann jag en... och fick snilleblixt! Det kan man kalla för bra kreativ! :)

 
Helt perfekt! :) 

 
 Nu ska jag hoppa i sängs och sova. Tova Sol kissade i sängen idag men jag hade köpt en gummityp draperi och det hjälpte verkligen! Ingen urin rann genom till lakan! Vad bra! Istället fick Tova Sol gå med lite blöta tassar fniss fniss... 
 Misstänker felkisseri och bajsandet påverkar mycket av struma, medicin och jobbiga kräkningar. Hon kräks nästan varje dag. Hoppas småningom får vi godkänt för att genomgå jodbehanlingen. 

 Marco mår fint. Bara lite tandproblem igen som varje år - till höst blir det nog tandstenborttagning för hans del! Blir han glad? Tveksamt! ;) Vid tanke på hans tandsjukdom måste man kolla regelbundet. Alltid nåt! :)

 Godnatt folks!  


Grattis clownen!

Nu fyller min världens busigaste knäppaste gladaste snällaste katt Marco Ruffy 4 år!
Va? FYRA år?! Jag minns hur nyss det var vi åkte upp till Uddevalla och hämtade hem honom en liten mager pigg kille på ca 4-5 månader gammal! =D 

  
Nyinflyttad! Nyduschad! Oj oj så liten han var! Våren 2009

 
Marco som hade bott hos oss ett år. Han bara växte o växte! Våren 2010


 Hans första promenad - som var både kul och läskigt! April-maj 2010 

 
 
När man försökte fota lite fina bilder som atelje hemma - tror ni han kunde vara still en liten stund?! Haha! Tror det var måste varit våren 2011 jag tog bilden?

 
Äntligen en eget sele! Våren 2011. Han hade lyckats åla ur Tova Sols sele så man fick bestämt köpa ett till honom! :) 


Utställningar får man inte glömmas han har upplevt några gånger! :) Han vill hellre hem och reta Tova Sol men uppför sig snällt ändå på utställningar och charma lite domarna. Än har vi inte vunnit men fått ofta bra kritik hur snäll och fin han är!

 
Soffhäng hos matte är det bästa han vet när matte surfar. Livet är toppen! (Sara tog bilder)

 
Marco 4 år!  - och har genomgått många äventyr! Hoppas det blir många år till med honom och kanske vem vet då äntligen får vi ta hem nån pokal från nån utställning? ;) 
 
 Grattis lillpojk! Puss på nosen! 

Grattis Drottningen!


Hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!!!

 Lilla drottning Tova Sol fyller 13 år idag! 


 
 Tova Sol som 7 åring - inflyttad hos mig sommar 2006. 


Provbesök hos min fästman innan vi blev sambos. Tova Sol var inte dock imponerad över fiskar. Tror fotot togs vinter 2006
 
 
" Klok som en bok" ja Tova Sol har bra smak! Ligger o softar på en av min favoritbok! :)
Det närmade sig tills jag blev sambos minns jag. Höll på och packa lite här och där!


Nu är jag o Tommy sambos! Tova Sol visade hur man ska sola med skön stil! Fotot togs någon gång sommar 2007 tror jag!


Tova Sol fyllde hela 10 år. Tror ni hon uppförde sig som en väluppfostrad dam sitta o väntar på att få räkor? NEJ! Fick ta ner henne flera gånger! ;) 5 juli 2009

 
Tova Sol sur - vems dumma ide man tar in en ny katt?! *mutter mutter* ( Marco kom in innan Tova Sol fyllde 10.) Sommar 2009.
 Nytaget bild för ett par veckor sedan tror jag? Nu har hon bott hos mig i 6 år och idag fyller man hela 13 år! 

 Ja lite fotoklipp av åren jag har henne i min ägo!
Tova Sol rättar till: " Nej det är JAG som äger dig. Punkt!" 

 Okej okej drottningen har talat. Grattis på födelsedag! :) Älskar dig!

 
 

 

Östersjön & blodprov

Hej hej!

 Ni ska få lite bilder sen, förmodligen med nästa inlägg. :) Det är jobbigt ladda in bilder från mobil till datorn för min mobil är en liten skithög! Allvar, köp INTE mobilmodell HTC. De är bara av jämmer och elände, tro mig!

 Nog om det. Under helgen har man kryssat över Östersjön med bästaste tjejer: Jag, Neta, Warin och Dara! Vi firade Netas vän som fyller 40 så man fick träffa flera vänner - gamla och nya! Jättekul som helst! Åt gott mat på Viking Line buffe, det är aldrig fel! :)
 Sen hade födelsedagbarnet ordnat en lekvärd som underhöll oss i en timme. Snacka om motion! Vi fick irra i hela båten på max 20 minuter, man ska följa i pappret vad vi skulle göra. Man delade upp i 4 olika lag, jag hamnade i lag 3. Vi kom i mål först men visade sig vi gjorde många tabbar ha ha. Det gäller att läsa NOGA vad det stod vi skulle göra. Nåväl! Roligt hade vi ändå! :) En annan lag vann men de gav bort priser till födelsedagbarnet S, för det är ju hon som fyller år! Snällt! Hade även tur med vädret hela resan det var soligt och varmt helt perfekt! Nöjd! Hade såklart tagit en sväng till taxfree och handlat lite gott till mig och min fästman. ;)  Sen när vi kom fram till Stockholm i söndags, båten höll på komma in till hamnen det tog lite tid så fick vi tjejer glo på en söt hamnarbetare irra runt o fixade fram slangar till båten för att tömmas och in med nåt nytt som vi tror nog vatten? Det var lite kul hur vi glodde på honom utan han märkte det.

 Min fästman berättade när jag var ute på kryssningen hade Tova Sol bajsat på sängen, på min sida det här gången. Jag vet inte varför men har jag bara tror att hon är sur för jag har rest bort. Hon såg ju jag packade ihop och åkte iväg. När jag är hemma igen från kryssningen har hon inte gjort på sängen mer. Min lilla pälskling!


 Igår har man åkt till veterinären med Tova Sol för återbesök. Ny blodprov togs. Tack Warin för sällskapet o skjutsen! :)
 Det visade sig att medicin Felimazole har gjort bra jobb - hennes värden sjönk från 101,2 till 75,6! 
 Normalvärde ska vara mellan 10-55. Nu höjer vi med två tabletter om dan. Förut fick hon bara en tablett som jag ger på kvällar. Nu gäller det båda morgon och kväll. 
 Ska ta ut ögonmedicin till henne idag, hennes ena öga har hon kliat mycket så att hon fått sår och kisar lite. Tror tyvärr det är biverkningar av Felimazole att hon har fått klåda och kräk varje dag - oftast spyr hon upp hårboll eller vit slem. De två är vanligaste biverkningar av Felimazole. Återbesök igen vecka 32 så får vi hålla tummarna värden sjunker lite till! :)
Har aldrig gått till Apoteket så ofta som här månad! Snart är jag nog stamkund där!
 Synd att djurens medicin inte får ingå i högriskkortet. Dumt!

 Marco mår bara bra. Skönt det! :)

 Soliga kramar!

RSS 2.0