Solig helg!

Hejhopp!

 Hela helgen har det varit fint väder. :) Har städat massa härhemma, till och med rengjort alla tre kattlådor så att de blänkte! Skönt! 

 Exakt om en vecka tävlar jag och Marco på kattutställningen, blir pirrigt. Längesedan sist vi var där! 

 
Nytaget bild på lille soffälskare Marco!

 Nu ska jag koppla av, lata lite innan det är sängdags och imorgon då jobbar man igen! :) 

Ha det bra!


Äntligen helg snart!

Hoya!

 Nu har jag liten rast. Oj det är fredag idag, redan! =) 

 Om några timmar får vi veta vad kronprinssesan Victorias och Daniels lilla tös ska heta. Spännande. ;)

 Jag har mailat till NERK och frågat om jag o Marco inte kommer med på utställningen, eftersom vi fick inga bekräftelsebrev som många har redan fått. Det visade sig att posten kom aldrig fram till mig, varför vet jag inte men via mail fick jag bekräftelse att jag o unge herrn är välkommen till tävlingen nästa söndag! =) Heja på oss, va!!! :P

 I helgen kommer jag nog ta det lugnt, odla kanske lite växter till större krukor det behövs! Hoppas det kommer vara fint väder så man kan ta promenad!

 Trevlig helg!
 


Ambidextri...

Hoya!

 Jag hade haft liten bloggtorka, vad ska man skriva nu?!? ;)

 Livet rullar på som vanligt, inget speciellt hände. Jobba, hem, sova, jobba.. ja ni fattar.

 Helgen har varit lugnt, jag jobbade i lördags sen besökte jag Z-gänget och tagit vin, mycket snack och pussat hundar. :) Dagen därpå såg vi på film Penelope, den är jättebra! Rekommeras!

 Ja nu till bloggens rubrik, va vad är det?
Jag säger ofta jag är vänsterhänt, jag skriver med vänstra handen, äter, men sen tar min högra hand över övrigt som klippa, datormus osv.. Alltså är jag inte 100% vänsterhänt. Låt oss spola lite till min barndom...
 När jag var liten och då lärde jag mig precis läsa och skriva då kunde jag försöka skriva mycket krassliga meningar ungefär som " Hej jag heter Frida" och så vidare... Jag minns jag brukade skriva med båda händer, alltså några ord skrev jag med vänstra hand, sen tröttnade jag på och bytte till högra hand och fortsatte skriva. Utan större problem men det störde min mamma. En dag sa hon till mig;
- Jag tycker du borde hålla dig till en hand när du skriver, du kan inte sitta och byta hand hela tiden.
Jag funderade lite för mig själv vilken hand jag skulle hålla mig till då? Så bestämde jag mig rita en varsin bild som vänstra hand hade ritat och även den högra hand också... sen satt jag där och jämförde vilken bild var finast. Den vänstra var finast! Så där blev jag vänsterhänt. :)
Visst kan jag skriva med högra hand fortfarande idag men skrivstil är inte lika snygga ( inte lika van) men det går utan problem. Det kan vara bra att ha ifall jag skadar mig med vänstra hand? Hihi!
 Jag vet inte vad skulle hända om mamma inte har bett mig hålla till en hand när jag skriver...? Hmm...
En bonus till det också, jag kan skriva spegelvänt texter och siffror. ;)

 Jag är vänsterhänt för jag valde det! 

  
 Tidig sommar, år 2011 (tror jag?)  Åt glass med frysta bär mumma! Kolla vilken hand jag använde? *S*

 Ha det bra, folks!

 

 

En liten helgrapport

Tjoaa!

 Jaha, snart glider helgen mot sitt slut, imorgon jobbar man igen!
Det har varit lugnt helg. I fredags vaknade jag med jag fick ont i högra ögat. Hmm skumt. Tänkte äsch det påverkade nog inte mig på jobbet.... Jo.... Jag hade nästan glömt jag skulle på en föreläsning hela dagen.
Toppen, satt där igen den berömda fönsterlös sal med dålig luft från 9.30 till 16.00 hurra! Blev jag bättre? Nej! Ögat värkte så att jag fick huvudvärk också. Föreläsningen var sisådär det också kanske för jag orkade inte hänga med. Sen kl 16.00 for jag hem direkt. Orkade ingenting. Grrr...

Lördag = JIPPI ögat är snäll igen och huvudet också. Senare på kvällen var jag och fästmannen bjudna till en födelsedagfest, hos grannen ovanpå som ska fylla år inom snart hade fest. Kul! Fick träffa många nya ansikten. Pratade med folket, hade som helst trevligt! Jag drack bara ett par glas vin. Jag pratade mer än jag drack, haha! Jag kunde se vissa blev fullare och fullare, min fästman alltså en av dom. Han festade ju sällan så han körde på fullt ut. Man bor bara 16 trappor ner, så varför inte? ;)
Jag gav upp vid kl ett, tackade för mig och hoppa i sängen. Gaaah skönt! Kudden, jag saknar dig Zzzz... Tommy kom hem runt 3 på morgonen.

 Söndag: Jag klev upp mådde bra som helst. Skönt! =) Min fästman vaknade bakis, han hade legat och läst sin nyköpta bok hela dan och tagit lugnt. Skönt ha en lat söndag innan man får sätta fart imorgon!  =)

 Ha det bra!

  

En citat

Jag brukar glo på filmer, tvserier ja allt möjligt. 
 Det är sällan jag fastnar vid någon bra citat ur tv-rutan som får mig minnas därefter.

 Ur Bones tvserie, glömt vilken säsong;

 En man blev kallad till förhör, misstänkt till en mord, han sa att han var där men han lämnade ju platsen då killen fortfarande levde. Killen hade visat hans talang, som var musik, alltså spelade piano.
Bones/Booth frågade om killen var bra?
Mannen satt där och sa sakta: Det var så vackert.... Vackert som en soluppgång. 


 Det där rös jag till, då förstår jag vad han MENADE. Soluppgångar är alltid hänförda vackert, det var en passande beskrivning. Om man säger " Han spelade vackert som Elton John" kommer jag aldrig förstå. Jaha, okej då måste han vara bra? Därför citatet fastnar i mig direkt. Då kan jag förstå hur vackert killen spelade pianot.

 Ja nog om detta! =)

 Ha en bra dag, folks! Och grattis på födelsedag en dag i efterskott, lilla Warin! =D 

 
Egentligen är det solnedgång, men ni kan sitta och låtsas den åker upp, okej? ;)
 Fotot togs jag sensommar 2011, då jag och min mamma åkte till Örebro. Bilden blev förvånat bra vid tanke på jag tog bilden med min mobil.


Jaha - helgen är över!

Hoya!

 Jajamän nu är det en ny vecka....

Helgen har varit bra. Jag & fästmannen tittade på bio i fredags "Mästerkatten" i 3D. Det var mycket välgjord bra film! WOW med andra ord! Upplev ni, 3D på bio och se Mästerkatten. Gillar ni Shrek, då kommer ni absolut inte bli besvikna!

 Lördag for jag o fästmannen till Neta o hundar, varit där några timmar sen lämnade han mig kvar så jag, Neta o Warin hade mysig kväll med massa godis o snack. :) 
 
 Söndag var det lugnt, jag o Neta hann besöka hennes mamma kort stund. Sen hem igen och då blev vi helt knäppa. Tog vin och whiskey. Massor fotobilder på oss via webcam - åhh jag kunde inte sluta skratta när vi såg hur vi såg ut efteråt! Zboys tog det med ro när vi larvade oss. De är vana. Borde stå i deras merit under MH "mycket tåliga vid människolarvigheter!" 
 
Sen är helgen slut. Snyft!!! Nåja, nukommande helg är jag o fästmannen bjudna till grannen uppe på födelsedagfest. Hoppas det blir kul! =D 

  Ha bra, sköt om er!

Bio imorgon! =)

Hejhå!

 Har nyss bokat bio till imorgon kväll kl 21.00! Vad ska jag och Tommy titta på? Bilden ger er ledtråd! ;)

 
Mästerkatten i stövlar har premiär imorgon! JIPPI, blir spännande!!! Vi betalade biljetter bara ynkla 60 kronor för Tommy hade företagbiljetter. Vi ska se på 3D, får se om det blir bra!

 Jag o Tommy ser sällan på bio, så ibland känns det extra roligt, speciellt när det är premiär också. Hihi!!!! Sist jag var på bio var i november-11 då jag, Neta, Helena o Warin såg på Breaking Dawn part 1. ;)

 Kram o godnatt. Ska hoppa i sängen o läsa lite sen sova!
 

 

Rik idag!

Tjoho!!!

 Idag har man tagit en sväng till polishuset och hämtat... vad?
För tre månader sedan, tidigt på morgonen skulle jag till bussen. Ute hade regnat så det var fuktigt på marken än. Jag skulle sticka, typiskt av mig att ofta stirra på marken när jag går - fördjupt i egna tankar. Men iallafall, utanför min port fann jag någon hade tappat pengar. De hann inte bli riktigt blöta så det måste ha hänt rätt nyligen fast det fanns ingen enda människa ute. Kanske bråttom? Jag hittade en 500 sedel. Ojoj.. sen fann jag en till 500 sedel. Fyfan, 1000 kronor! Jag stod och tvekade, ifall personen i frågan skulle återkomma o leta efter sin pengar? Jag gick lite runt o väntade på ifall h*n skulle dyka upp. Nix. Jag gick tillbaka till min lägenhet, precis innan jag klev in porten fann jag ännu en 500 kr sedel nära buskar! 1500 kronor! Nej, det måste vara en skämt?!? 
 
 Jag lämnade en lapp till hyresvärden att om någon frågar efter pengar får hänvisa till mig via mobilen.
Inget hände. Ingen meddelande. Jag gav pengar till polisen ifall någon ringde dit o frågade? Då inne i hittegods-avdelning berättade jag vad som hände, då skulle man räkna pengar. Som sagt det var fuktigt ute så sedlar var lite lätt fuktskadad, då när man räknade särade ju man på sedlar fann jag 500 kronor till! Den hade fuktat ihop varandra, alltså blev det 2000 kronor sammanlagt! Jisses!!!
 Nu har tre månader gått, och pengar är mina. Jag gav det hela 2:a chans, mer kan jag inte göra. Synd om personen som tappade så mycket pengar den morgonen! Varför har man mycket i fickan? Hmm hmm...?
 Nåväl! Jag gjorde så gott jag kunde! Nu ska pengar sparas, något till mig o Tommy! :)

 Jaha, har tvätt just nu bläh. Mycket spring upp o ner till tvättstugan. Puh! Skönt få kläder rena igen. 

 Ha det bra, folks! // Från en 2000 kronor rikare! ;)

 


RSS 2.0