Helgrapport

Hejhopp!

 Ja nu är helgen snart över - imorgon är det ny vecka med nya tag. Blir skönt börja jobba igen efter man har varit hemma en vecka! Hoppas jag är frisk i flera månader framöver tack! ;) 

 Helgen gick snabbt, hade kul och gjort en del. I lördags städade jag och fästmannen hemma, odlat om lite några växter som hade vuxit hemskt sned som den där tornet i Pisa! Nu står de något bättre än tidigare. :) Samt slängt några döda växter. Sen hade jag lördagmys med Neta, Zboys hemma hos Maaria o hennes dotter samt tre hundar. Hennes make låg för de mesta och såg på sport. :)  Han var bussig som körde oss hem senare på kvällen till Neta jag sov över hos Neta o Zboys så min fästman slipper åka o hämta mig så sent.
 Idag har Neta tagit rejäl sovmorgon jag 'rastade' Zboys, såg lite på TV, åt frukost sen tyckte jag väl Neta har sovit tillräckligt. Upp med dig, sömntuta! :P
 Vi fikade hemma hos Netas mor, hon visade vart hon ska flytta till de nyinbyggda husen bredvid. Jättefint! Vi tog liten promenad runt också. :) 

 Nu är man hemma, trött men väntar otåligt på Dexter ska börja kl 22! :)

 
 


 Jag tog foton med mobil ur KNASEN tidning, tycker det var kul. :)

 Yeah, nu ska jag njuta av söndagen!  Ha det bra, folks! :)

Friday!

Helloj!

 WOW imponerad av mig själv, blogga två dagar i rad.... Hehe! Ja, jag mår mycket bättre idag! Känner mig mer ork. Skönt! Det blir härligt få jobba igen på måndag jag börjar nästan tugga fragda av att vara hemma. Det är så tråkigt vara hemma när man ÄR sjuk. Gaaah!

 Ja nu ska jag lägga in förlovningsring-foto som jag har lovat! ;) 

 
Inte svårt se vems ring det tillhör. Hehe!

 Förra helgen har vi åkt till Linköping och firat min fästmans kusins födelsedag samt man fick ta ett titt på huset som de har köpt förra året. Mysig hus, mycket nära till mataffären - gå bara över vägen till ICA! Hehe! Inte undra på de kan promenera dit flera gånger o köpa nåt om de har glömt t.ex mjölk? ;)

 
Mot Linköping! Jag hade ont i ryggen då, det visade sig dagen därpå jag blev sjuk! GAAAH dumma influensa! Annars skulle jag ha kört bilen men kunde inte då.... :(

 Nu är det äntligen helg, får se vad som händer. :) Hoppas det blir vackert väder så man kan vara ute lite grann, det behövs när jag har varit inne i en hel vecka nästan! PUH! 

 Trevlig helg!!!!!

 

Hej höst!

Tjena!

 Regn, regn och MERA regn... kan det inte ta liten paus?! =) Här veckan är jag hemma, är sjuk. :( Jäkla halsonda har slagit till ordentligt så halstabletter var enda och bästa vän här veckan. Hade feber, huvudvärk, ont i ryggen det var bläää... inte alls roligt! Idag känner jag äntligen mig själv, alltså är det på rätt väg bli frisk! :) Skönt! Snälla kroppen, bli inte sjuk igen på ett bra tag! Tack!
 Jag är nog någon jäkla influensa-magnet.... 

 När jag var sjuk kollade jag lite i lådor fann jag gamla fotona liggandes vad kul, då testade jag scanna in dem till min dator.. Åå vad sjukt roligt! =) Ska nog scanna in flera sen... MASSOR snarare. Hehe! Kul se på gamla kort och sucka hur ung man har varit!!!! Smal, vacker osv...  ;)


 
Jag har precis pusslat klart 4000 bitar. Bodde i Rosta då, kanske det var år 2001? Neta tog kortet., jag minns hon fick stå på en stol eller bord för att kunna ta kort på hela pusseln och mig! :) 

 
Jag, och tror min lillebror Christian??  Hmm! Men iallafall stackarn såg inte glad ut! Hihi!

 
Studenten 2001! Tänk... det är 10 år sedan! Fyfan vad tiden rullar iväg... :D  Under tio år har jag hunnit;
- Flyttat tre olika hyrslägenheter Rosta, Vivalla och igen Vivalla (radhuset)... bor nu bostadsrätt. :) Nästa steg blir ett hus hoppas jag?! ;)
- Blivit moster till Felicia 2002
- Blivit ihop med Tommy 2002
- Blivit moster till Fanny 2003
- Hade 2 möss och 1 dvärghamster i ca 2-3 år
- Fick jobbet 2004
- Skaffat mig Tova Sol 2006
- Sambo med Tommy 2007
- Fastanställd på jobbet 2007
- Skaffat Marco 2009 
- Blivit moster till Ruben 2009
- Hurra, körkort!!!! 2011
- Förlovat med Tommy 2011

 Igår har jag till veterinären med Tova Sol för att bli vaccinerad samt kolla hennes hälsa allt såg bra ut. Hoppas inte jag smittar ner folk där! Tova Sol äter nu glukosamin mot henns pålagring/artros. Veterinären sa det kan vara bra vid tanke på hennes ålder också. Tova Sol tycker 'godiset' är gott. Bra!
Marco mår bara bra. Busig som vanligt. :) Tack Warin för jag fick låna bilen igår för att kunna köra till veterinären och hemåt! ♥  Vi har hunnit med äta lite middag och fika hoppas inte jag smittar henne heller med mina dumma bakterier! 

 Ha det bra!

  
 
 
 

  

  


Liten livstecken här

Tjoho!

 Allt väl här. Tova Sol ska till veterinären den 21:e sept för sin årliga vaccin och seniorkontroll då kollar vi hennes hälsa + prata om hennes magproblem det har gått lite upp o ner men inte lika värst som tidigare innan hon åt Flagyl. Samt hennes rygg ställer till ibland, hon har artros på ryggraden så ibland har hon snubblat eller tappat balans. Så får se om hon ska börja med glukosamin... Annars är hon glad, busig och retar Marco via nätdörren, samt tigga lite skinka från mig när jag äter frukost varje morgon. :)

 Marco är lika knäpp hemma, glad och leker med allt han ser. Pennor är fortfarande favoriten sedan han var unge alltså att putta den från bordet ner på golvet. Den vita leksakmusen är också kanonkul men inte kul för oss matte och husse som får hämta från omöjliga platser som han har lyckats puttat eller slängt dit sen kunde inte hämta då får vi göra det... ;)

 Nu har man börjat tända lite levande ljus på kvällar när ute börjar mörkna, naturligtvis står levande ljus i lyktor vid tanke på vi har en mini-elefant hemma. Marco kan vara klumpig!

 Igår var det 14:e sept, alltså har jag körkort i exakt halvår! Jag tog körkortet 14 mars. Hehe! Har kört en annan bil också för ett par helger sedan, känns ovant att köra en stor Suzuki som är en kompis bil, vi alla tjejer ( tre kvinnor och en liten tös på tja ungefär 4-5 månader gammal) åkte till IKEA och hade jättekul. Kvinnor + shoppning... tur att bilen är stor så allting fick plats hahaha! 
 Jag letar fortfarande efter min drömbil, hoppas snart kan jag ha en eget! 

 Ha det gott, folk! :)

 
 En av mina fina bilder från Oset i somras. :) Fågeln är en sothöna tror jag.


 RÄTTELSE; Det var inte bilen Suzuki som jag körde med, en liten skvallerfågel har rättat till mig; det ska vara en Mitsubishi Grandis! ;) Hehe! 
 

RSS 2.0