Äntligen en kattvagn!

Hej!

 Jag har beställt kattvagn eftersom min kattkille väger 5,5 kg. När jag bar honom i transportsburen till bilen eller speciellt på kattutställningar tänker jag ofta " jag vill ha kattvagn... vill ha kattvagn..." Marco är TUNG! =)

 Så jag har beställt, och det kom i onsdags. JIPPIE! Jag åkte till Neta och stannade över hela påskhelg därför har man inte provåkt än. Men igår kom jag hem så jag och sambo testade Marco först med hans nyköpta sele. Äntligen har han ett eget sele!

 
 Titta på mig! Titta på min nya sele! Vad tycks?!

 Marco bråkade lite först när man sätter selen på honom men sen lekte han bekymmersfritt. Härlig kille med sån attityd! ;) 


       


 Sen satte jag honom i kattvagnen och satte fast spännet, han vill bara hoppa ned hela tiden. Jag fick stänga in honom och körde vagn några varv i lägenheten det kändes lite fånigt men så att han ska få lite AHA hur det fungerar. 
 Så efter några varv och han började bli lugn så tog vi ut vagnen. Promenerade en runda. Han var orolig först men sen när han började märka andra hundar och fåglar så var allt mer intressant! ;) 

 
 
 Så här ser kattvagnen ut. 

 
      
 Marco tog det rätt bra med kattvagn-runda. Han gillar bäst att titta på hundar, de är roligare än fåglar! Min lille knäppis. ;) Vi måste göra flera gånger så han ska bli van. 


 Jag har självklar inte glömt lägenhetens drottning, har även tagit några fina bilder på henne igår! 


       

 
 Finaste Tova Sol som njöt av solen! Hon slapp åka kattvagnen igår men kanske en dag provar vi? Får se vad hon kommer tycka om det?! Hehe!

  
 Snart börjar Desperate Housewives. Spännande! 

 Ha det bra! 


 
 

Påskhelgen

Hejhej!

 Värmen har kommit, gissa hur mycket jag njöt av det! 
 
 Min sambo blev dunderförkyld under hela påskhelgen stackarn...  Jag flydde till goa Neta så jag inte skulle bli smittad eftersom jag har varit sjuk många gånger så jag är rätt trött på det. Min sambo kastade nästan ut mig med väska o datorn. Han lovade dyrt att ta hand om katterna. Så jag tog Harry och körde till de blåa bergen. :) 
 
 Långfredag blev det en tidig god påskmiddag hemma hos Netas mamma. Riktigt mysigt var det. :) 

 
 Tog bild på söte Zeke tidig på lördagmorgon. Glad Påsk! 

 
 Glad Påsk, gosbollen Zacco! 

   Påskafton firade bara vi tre; jag, Neta o hennes lillebror L tillsammans med Zboys. Vi åt jättegod potatisgaratäng med oxfile och vin till middagen. MUMS!!!! 
 
 Sen resten av påskhelgen har jag o Neta sett många filmer, promenerat ute med underbara Zboys, fotat lite i naturen. Jag har skickat sms varje dag till min sambo o kollat hur han mådde. Stackarn fick inte bara dunderförkyld utan även ont i halsen och i öronen. Tur jag har handlat mycket påskgodis som han kunde trösta sig med när han tittade på TV/filmer. :)
 Katterna mår bara bra de saknar mig sa han. Ja jag kan tänka mig, speciellt Tova Sol. Hon är känslig. Hon vet direkt vad en väska betyder = jag ska åka bort typ.  Marco märker ingenting han blir bara extra glad se mig hemma igen. Mina bästa katter! <3

 Under påskhelgen har man gått ute i naturen och jag tog några bilder, här bjuds man på;

             Ja det var några bilder... :) 
Oj nu på lördag är det valborg. Så det blir valborg OCH examenfirandet hemma hos Warin, hon slutar skolan nu på fredag!!! Det måste kännas skönt att slippa pendla till Uppsala mer! :)

 Lite bilder som avslut;

      
  Mums - vaniljglass och blåbär! En riktig njutning under solen!  
  
 Vilken skillnad! 12 December 2010 och 25 April 2011. Foto togs på ungefär samma plats! 

 
 Hoppas ni hade haft en bra påskhelg med fin väder?

  Ha det bra! 

 

 

 

Vårtecken

Hejhopp!

 Härligt att våren är här!!! Äntligen!

 Härhemma är det som vanligt. Tova Sol kräks upp lite oftare hårbollar hon fäller just nu. En av vårtecken! :) Marco är lika knäpp som alltid, kör 190 km/h härhemma. Han sitter mycket ute på balkongen och spanar.
 Tova Sol går ut på balkong jooo, oftast vill hon hellre jag ska vara med.

 Den 11 maj ska de till veterinären. Tova Sol ska få ny blodprov för att kolla hennes sköldkörtelvärden hoppas det har sjunkit så hon slipper börja med medicin samt misstänker jag hon har tandsten men ska kollas upp om det stämmer. Hon luktar lite illa ur munnen på sistone så jag misstänker tandsten? Sen ska vi kolla Marcos ögon de rinner igen samt hans dåliga tänder. Ja alltid något med katter. ;)

 Snart närmar det påsken, skönt med långhelg - jag och sambo har inte bestämt hur vi ska göra under påskhelgen. Hmmm? Men skönt med lite extra lediga dagar!

 Slutet av mars har jag besökt min vän i blå berget ( se tidigare blogg-inlägg men bilder var från nästa dag! Fniss!) Vi har promenerat långt, till Dammen. Jag tog lite naturbilder med min kamera. 

 

 

 
 Genväg? Ja det kan man undra....  *S* 

 Bilder togs 27 mars, säkert nu idag däruppe är snön o allt borta! :) Kanske lite lerigt kan jag nog tro. Måste åka dit igen och fota tydligare vårtecken; blommor o annat! ;) 

 Min sambo glömde byta vinterdäck, nu är det dubbförbjud så hoppas han kör imorgon till jobbet utan få böter och sen byta däck där till sommardäck! :) Därför jag kan inte köra bil under helgen. Vill inte riskera få böter pga dubbdäck är kvar på Harry. Och håller tummarna att besiktningen går bra, Harry ska besiktas snart igen. Förra besiktningen förra vecka gick inte genom pga nån med bromsar. Ska in till verkstan och få det fixat. Sen besikta. Ganska bråttom nu eftersom i maj får Hary körförbjud! Ja min sambo gör allt in i sista minuten! :P
Gäller att ha nerver av stål! Hi hi!

 Igår såg jag annons på ICA nära mitt hem att ett katt är försvunnen, på foto var det en fin korthårig röd huskatthona. Sen gick jag och min kompis hem till mig för att se en film. Då såg jag en katt som liknade bilden låg på en utebänk! Jag och kompisen tvekade, jag tog kort på katten sen tillbaka till ICA och skickade MMS till ägaren. " Jag tror den katt vi såg kan vara er katt?" och talade om vart plats vi såg henne. Sen fick jag svar från ägaren ja det måste vara hon! Men fick SMS av ägaren imorse att de hittade inte henne. Synd! Hoppas de hittar katten iallafall.
 Hoppas bara hon är kastrerad, annars får man räkna med hon kommer hem dräktig! 

  Ja nu ska jag städa lite härhemma och sen koppla av söndagen som finns kvar. :)

 Kram!!!
 
 

 

RSS 2.0