Flyttfyfan, städstörd och granngnäll

HOYAH

 Flytten närmar verkligen! I helgen ska allt vara hos min kille. GULP. Sen är det flyttstädningen som gäller.... Puhu. Sen bor jag i min efterlängtade dubbelsäng! Numera sover jag i en ihopfällbar säng och jag ska bara säga en två ord om den - inte skönt!

 Hoppas min älskande katt Tova Sol tar flytten med ro. Hon är bekant med min pojkväns lägenhet så tror nog och HOPPAS det går bra. =) Få se.

 Sen är det dags för mig åka buss 12. Jag måste omprogrammera mina tröga hjärnceller. Buss 12..Buss 12... Som inre mantra. Inte 14, inte 14... *S*
 En fördel med buss 12 - direktlinje till min kära vän Warin! *tummen uppe* Bra va! Ca 50 min resa utan byte. Jag läser nån bok och tralalalalaa... skööönt.
 Däremot till min kära vän Neta, får man ta bussbyte självklart, lilla fröken bor utanför Örebro och trivs toppbra. VILL se hur hon bor där. *blink* När får jag komma??? Vin och jordgubb, gott va??? =)

 Jag kommer nog sakna lite här radhus som jag har bor nu... men det går nog över småningom. =) Stor utrymme här, men kommer defentivit INTE sakna grannarna. Usch - de är rena terror-grannar. Jag ska framföra hälsning till nästa hyrgäst som ska flytta in, och önska lycka till med grannar. Grannarna hade för några veckor sedan kastat apelsin på vårat fönster. Sen sa de jävla ungar " det var inte vi" medans jag SÅG dom. Idioterna, de ärver väl sin låga IQ efter sina föräldrar.

 Nu är räkningar betalda, lönen kommer imorgon. Jippi. Härligt. 

 Nej nu ska jag fortsätta packa, inte mycket kvar. Kläder, lite saker i mitt rum och rensa byrån därnere i hallen. Ni som känner mig VÄL vet att jag är en sån.... småpapper-samlare. *suck* Det är min stora last!!!!! Jag måste lära mig kasta papper/lappar oftare men jag gömmer dom ofta i övre byrå och tänker "senare..." =) 
 För bara de inte syns, så är det löst typ... *S*

 Imorgon är det fredag. Så jag önskar er TREVLIG HELG! =) =) 

 image82
 Snart är vi sambo! *puss*  
Beskåda den vackra tomatblomma, visst är den underbar? Efter typ 15 min är alla röda borta, så det såg ut mer som en kaktus *rap* 

 

 

 


Superutmanad av en viss elaking Warin

Tre saker jag inte förstår:
- Japanska
- Idioter som gör hemska saker.
- De folk som har sex med djur - tidelag fyfan!


Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
- Dator
- Musmatta
 - Klotter

Tre saker jag gör just nu:
- Pratar med en vän på MSN
- Är valpvakt
- Väntar på syrran kommer hem

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Skaffa familj
- Ha fler katter
- Bli gärna hundägare också.
- ( och bättre med planeten Jorden självklart vid tanke på växthuseffekten)

Tre saker jag kan göra:
- Kan skriva text på spegelvänd utan problem
 - Springa på fyra ben snabbt
- Berätta sagor/ historier som fick mina vänner fånga och bli frusterad när man säger " forsättning följer..."

Tre saker jag inte kan:
- Att höra - lite svår när man får diganos för döv
- Att prata ,inte undra på, se övre mening
 - Japanska

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- På min närmaste vänner
- Min tokiga mamma
- Mig själv

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Bättra på engelska
- Att laga mat  ( är usel och har dålig tålamod)
- Kanske skaffa körkort humm? Men känner mig NOLL motiverad

Tre favoriträtter:
- Sushi
- Lax med potatis, hollandiesås och citron
- Tacos

Tre personer jag utmanar:
 
Elin Z
Raakan

AY

Klumpedunsen har noll koll medans mobbarkatten tar makten!

  Hupp!

 Skönt det är fredag! Jag tar lite rast just nu, sen ska jag fortsätta jobba till kl 17.00 då HALLELUJA! Heeeeelg! =) 

 Veckan hade gått fort, jag hade en del att göra PUH. Flytten går framåt, alla förrådsaker till förråd hos min kille är klart. Hyllan är nermonterad och får stå i förråd. Boring för hyllan är ju SNYGG och stor. Men får inte plats hos honom, min dumma pojkvän he he.

 Dubbelsängen är färdigflyttat dit, så jag får sova numera i en hård resesäng. Buhuuuu. Längtar efter MIN säng. Min katt håller med, hon klarar fint att sova 90 x 200 med mig men självklart är båda överens att dubbelsäng är praktiskt och skönare. *S* 
 
 Tova Sol och Mini klarar bättre och bättre. Tova Sol börjar nu mer reta honom, för hon VET att valpen får inte hälsa. Hon kan gå ut till hallen där valpen ligger och sitta och blänga. Efter 2 minuters blängande går hon tillbaka till mitt sovrum. TAAAASKIG! *skratt* Min katt har verkligen skön stil, hon!
 Valpen låg och gnydde. Han VILLE så gärna hälsa på katten men fick inte.
 Men idag har jag fått SMS av min syrra, Minis matte - att Mini hade gått försiktigt mot Tova Sol, och katten luktade på valpen ett par gånger sen gick hon iväg. Duktiga fyrbenta djur vi har! *puss* 

 Synd att jag inte kan sätta in bild på valpen, hoppas jag fixar småningom nån bild med min syrrans lov så VIPS kan ni se hur klumpedunsen ser ut. Min dator har ju haverat så jag väntar på hjälp av någon vänlig själ som kan ge den spark! Suck... alla mina bilder där, hoppas man kan rädda dom och bränna i en CD innan man raderar ALLT i datorn. Sen fixa allt på nytt igen! Sen vill man köpa digitalkamera småningom så jag kan ta 10.000 bilder på Tova Sol, minst! *S* 5000 på min kille och 1 bild på mig räcker väl? Ni vet väl hur jag ser ut *pekar på avatar* Hi hi.

  Ha TREVLIG HELG!!!! Hoppas vädret blir bättre och varmare!

  // Frida och mobbar-katten Tova SolUte på havet   Sugen som fan! Åka ut i Finlandsbåten och har kul!!! =) Bilden tog jag förra året då jag for med Karro, min syrra och hennes polare M. =)

Drottningen och klumpedunsen

Hej hå.

 Lite nyheter här. Tova Sol börjar bli van att ha en klumpeduns i huset - alltså valpen Mini. Hon är inte rädd men håller ändå sin vakt. Man vet ju aldrig med där fyrbenta djur som har noll koll över alla tassarna!
 Mini är rätt duktig, är lugn när han ser min katt. De hade hälsat varandra rätt nära men så länge är de inte någon bästisar. He he!
 
 Har packat, och flyttat en del idag. PUH. Min kille och hans polare kom och hjälpte mig med flytten. Så alla mina förrådsaker är tömda nu. SKÖNT!
 Ska nog fortsätta mera imorgon eller nästa helg. Det närmar ju till flyttdagen med stor F.
Den 31 maj ska jag ju lämna tillbaka nyckeln och säga adjö här. Lite sorgligt... Men nåja hoppas det går bra att bo hos min kille och bli sambo. =)

  Jag läser och är besatt nu i manga. Läser One Piece av E. Oda. Jättebra!!!
 Lånar dom alla från min kompis lillebror. Jättebussigt!!!! 

 Snart bor jag hos min kille så blir min ekonomi något bättre så ska jag minsann köpa några manga hem! =)
OCH nya Nora Roberts böcker självklart. *ler*

 Ha fortsätt trevlig helg!!! Tova Sol ligger nu och myser på min säng. Kanske hon vill jag ska sova också? =) 

RSS 2.0