24 december

 Hoppas ni får en fröjd jul med god mat på bordet, familj runt det och se senare på Kalle Anka på TV. Håll utkik efter Jultomten och julklapparna under granen ska småningom öppnas!

 Själv ska jag och min sambo åka till Julita, hos hans föräldrar o fira jul snart.

 Vi önskar er alla en skön GOD JUL!

 Även lilla Tova Sol hälsar! Just nu dreglar hon efter räkor som hon ska få.

JULHÄLSNING

Hej hå folk!

 Imorgon jobbar jag till 14.30 sen har jag LEDIGT till onsdag! Skönt.. Jobbar igen på t+ fre sen ledig åter IGEN över nyår men tillbaka till biblioteket 2 januari 2008. Men det blir skönt iallafall med några dagars ledighet! =)

 Julafton blir det en sväng till min sambos föräldrar och sen hem samma dag eftersom jag vill inte lämna min katt alltför länge. Och firar jul ÅTERIGEN den 26:e dec hos min syrra i Strängnäs. Hoppas det blir trevligt! =)

  Själva nyår vet jag inte ännu riktigt hur det blir. Det fixar säkert på nåt sätt!!! =)

 Fyfan, förrigår gick jag hem från stan, har varit på stan och julhandlat efter jobbet så kom jag ju hem lite senare än vanligt. Så fick jag syn på en ambulans som körde förbi mig då jag närmade mig till lägenheten. Tänkte vad är det nu då? Sen trodde jag det var en granne som har problem med andningen, stackars dam som har syrmask och så... Men ambulansen for förbi den port som jag trodde den skulle stanna för damen med syrgas men nähä? Sen fick jag magkänsla direkt att det måste vara min granne som bor under mig!!! Det är en ännu äldre dam kanske 55-60 år tippar jag på, och hon röker som en storsten. Hon har sagt till min sambo förut för ett par år sedan att hon har fått lungcancer och fick operera. Men ändå rökte hon... Jag ogillar det för när fort hon röker därnere så kommer allt upp till köket så det börjar lukta härinne. Skit-ventil säger jag bara. *suck*
 Men iallafall så min gissningar fick bekräftat - jag hade rätt. Ambulansen stannade vid porten och till damen som bodde under mig. Jag såg dock aldrig henne tack och lov, vill inte ha det sista minnet inristat hur hon ser ut gud vet vad... Men iallafall nu har 2 dagar gått. Rökfritt lägenhet. Behöver jag inte säga att jag saknar henne knappast? Självklart är det tråkigt som hände med henne, före jul och allt men men....  Rökfri!!!
  Förlåt om jag framstår en ondskefull granne men jag är utless på hennes evige rökande. Min sambo har klagat till bovärden förut när han flyttade in för det var 5 gånger värre så fick bovärden påpeka grannen under oss och hon förbättrade sig men ändå luktade det in till oss.  Usch.

 
 image153
  Vila i frid,. vackra Kim. Hon blev 11-12 år gammal nåt. Gick bort idag. Har fått cancer i hjärtat.
Tänker på er, min vän Jessy och familj! *kram*

 
När julen närmar sig verkar det hända mycket. Jessys kära hund Kim, grannen under mig och...

  
  Till vänster: Mini, min syrrans hund såldes för några dagar sedan. Bor numera utanför Örebro och trivs bra hos sin nye husse. Hoppas han kommer ha toppbra hem och lång rikt liv!
 Till höger: Lille Rambo - skönt att du är på bättringsvägen gubben! Hoppas du får några månder ( gärna år) på nacken! 12 år är ju inte dålig ålder, det inte! =) Hoppas medicinen hjälper länge! *PUSS på era nosar*

 
Av flera anledningar beslöt min syrra omplacera sin hund, för hans eget bästa. Hon har sorg i hjärtat ja men för Minis skull. Hoppas att hans nya hem blir bra! *tänker på dig, lillgubben*

 Rambo, ååå min lille pudelfavorit. Mest tack vare honom gick min hundrädslan över bit för bit. Gud vet vad om jag har aldrig träffat Rambo och lilla Fia... Jag klappar jämt på honom länge tills fingrarna blir svarta. =) Mysgosse!!!
 Tack vare Neta och hennes hundar väckte min intresse om hundar!!! =)

  Nog med tråkigheter. Nu ska det bli en trevlig avslut eller hur?!? =)
 Har slitit, gråtit, skrikit, hatat dator men på en timma eller mer lyckades jag få ihop en hyfsat julkort till er alla!
Att kalla den FIN vet jag inte men den är iallafall nåt att börja med! Nästa år kanske gör jag bättre kort? *blink* image206


  

 

 

 

 

Julregn

Hej hå!

 Regn och regn... ska det föreställa December?!? Jag har ingen julkänsla i mig... att julen närmar sig. Härhemma har jag och min sambo inte hunnit ta upp adventstakar och sånt. Hemskt va?!? Grannar lär nog tro att vi är jehovas vittne eller vad... *fniss*
 Nu är det ca 16 dagar kvar till Julafton och jag måste verkligen snart.... börja julhandla! =)

 Nu har jag läst ut den sista boken om Harry Potter! Jaha nu är det över, klart, färdig. Inga HP böcker som man väntar på längre... längtar... Nu är det bara filmer vi får vänta. Två st kvar alltså 'Harry Potter och halvblodsprinsen', och den sista heter 'Harry Potter och dödsrelikerna'.   Min sambo håller nu på och läsa sista HP boken.

 Jag har ingen julledighet i år. Alltså jobbar jag som vanligt efter julen på torsdag och fredag. Sen är det nyår. Det går nog bra. Vi ska nog fira julen hos min syster i Strängnäs. Men själva nyårsfirandet vet inte jag och sambo vad vi ska göra men det får vi se längre fram hur det blir.

  
 Har hälsat på Warin för några veckor sedan, hjälpte henne med kloklippning på hennes pojkar. Till vänster är det Titus, som lider absolut inte av höjdskräck. Nästa bild sitter pojkar Pelle och Trim fint. OBS jag har inte mutat dom, de bara gjorde det själva. =) Raringar!!!

 
Igår har jag besökt Räkan och Rookie, vi tog lite glögg, pepparkakor och marspian samt pratade om mellan himmel och jord. Mysigt blev det!!! Tills mina ögon blev rätt tunga så fick jag åka hem halv elva på kvällen det var ju lagom. Väl hemma lade jag mig direkt och SOV UT imorse. Ahhh,, Vaknade pigg imorse 9.15! Känns skönt att få sova ut. Men min sambo hade glömt stänga av väckarklockan så den väckte oss kl 6 imorse fnys... Jag fick peta i honom och bad att stänga av! =) He he! Vem vill stiga upp kl 6 på lördagmorgon, säg?

  
 Rotade lite genom min fotomapp och fann gamla bilder på Tova Sol. Mysigt va??? =)

 
Förra veckan hade jag och min sambo firat våra 5 års dagen tillsammans, så han hade bokat bord hos Efesos, våra favorit restaurang och åt där. Gott som sjutton. Jag slickade nästan på tallriken typ - så gott var det! =)
Sen såg vi på bio efteråt 'Saw 4' den var inte lika hemsk som trean men bra tycker vi. Men vi tror att Saw 5 ska komma... kanske 5:e och sista?!? Hoppas det. Lite typiskt av USA som gör uppföljande filmer. Puhu.
 Vi har varit på IKEA förra helgen också innan vi skulle till Efesos, köpte en HOL låda så där kan vi förvara all pantflaskor, återvinningsaker och tidningar i köket så det ser fint ut. Ja det blev verkligen bra! Nöjd! Vi tog också snabb sväng till Marieberg och jag kunde inte låta bli köpa manga. Tommy köpte sista HP boken. Jag köpte Emma 1-7 och Shirley.
 Det blev bra helg. Nu här helgen ska jag vara på ungdomsträff om några timmar och ha lilla julbord. Gott.
 Imorgon gudtjänst + julgröt. Alltid nåt att göra. =)

 image202
 Men mamsen då... ska du åka typ SNART? ( Bilden togs för några minuter sedan, alltså mycket färsk det. Hi hi)

 
Nu önskar vi er en Trevlig Hälge!RSS 2.0