Julrapport

Hej och God fortsättning! :)

 Julen är klart. Jaha, där ser man. Jag hade trevligt hos min kille och hans familj K. Man får leka lite med valpen Dennis, av rasen Bichon Frise om jag minns rätt det stavas så??? *ehh*
 Jultomten anlände, märkligt nog försvann min kille. Han var ute och försökte köpa tidningen, vilken idiot va? Det är stängt. Julafton! Ofattbart! Han missar jultomten, typiskt! ;)
Jag fick bra julklappar. Av min syrra och två vänner nämligen PUSSEL. Jag gissade rätt vad min lillasyrrans paket innehöll. *S* Och det bästa är att de pussel är av Wasgij-märke! *jippi* Av min syrra är det Wasgij-kid ( 280 bitar) och av mina två vänner Räkan och Warin TACK TACK fick jag wasgij christmas 1 med 1000 bitar. Kul! Jag har redan börjat pussla den förrigår kväll, nu är det inte mycket kvar. Snart klart!

 Av min kille fick jag Zelda twilight princess! *hoppar av glädje* PUSS på dig, Tommy!  Men gissa vad? När vi kom hem på juldagen, och Tova Sol var så glad att se oss! Så satt han och spelade Zelda, medans jag läste ut boken 'Farliga Vidder' av Nora Roberts för den måste ju lämnas tillbaka till mitt jobb alltså biblioteket. Sen såg jag att han var inne i spelet så börjar jag pussla. HAHA. Till slut frågade Tommy om jag vill spela. Jag sa spela du, så pusslar jag. 
 Enda han har gjort nu i 3 dagar - spelat Zelda! 
 
 Jag jobbar som vanligt igår, idag och imorgon. Suck, men sen är det helg igen. =) Medan min kille har 2 veckor jul-semester. FNYS. Kan han inte ge mig en av hans vecka??? Hi hi. 

 Snart slutar jag. Skönt! Ska gå ner och kollar sista runda om det har inte kommit in böcker sen sticker jag hem. Det är jättelugnt på bibblan. Folk har ju ledigt, så de plågar istället hos de ställena som har mellandagarsrea. *fnissar elakt* 
 
 Ha det bra!

 

Drömmar om Tova Sol

 Hej hå!

 Igår har jag ätit julbord på jobbet. Mumsfilibaba! Mina arbetskollegor skrattade då jag snodde en del tomater ur tallrikar, som är mest för att se fint ut. Jag sa "de går ju också att äta!"

 Det närmar verkligen till julafton, nu på söndag! Oj oj. Det blir väl en sväng till Julita. Och nattar dit. På juldagen kommer jag nog att plåga Tommy med att åka hem fort som möjligt! Tova Sol ska fira julafton ensam här. *snyft* 
 
Men däremot nyårsafton ska jag vara hemma, med lillflickan och bjuder hem några. Liten nyårsfest. Det blir skönt, vill inte lämna Tova Sol ensam igen. 
 Nu när jag har en liten älskling som går runt hemma har jag fått konstiga drömmar. Hmm... Ena dröm var det att jag var på landet ( där jag bodde under min tonårsperiod då mamma köpte huset. Men inte nu längre, hon hade sålt och allt...) Så drömde jag att jag var där i mitt gamla sovrum och allt såg likt ut. Men liten annorlunda var att Tova Sol var med i min dröm. Sen såg jag det kom något konstig ånga från golvet. Så jag bar Tova Sol i min famn och gick ner mot köket då såg jag till fasa det brann. Hela köket var i stora lågor! Så stoppade jag in katten i reseburen och bar ut, då mötte jag min lillasyrra M.  Vi gick mot grannen, och vände oss så var huset redan i lågor. M undrade vad mamma skulle säga. Vi gick till grannhuset och fann mamma full. Fick tala om att huset brann. Hon sa fan också. Det visade sig att hon glömde stänga av spisen. (???) Sen bytte drömscenen till jag var i min första lägenhet då jag bodde förut, på ynkla 17 kvm! Där var jag, allt såg likt förutom Tova Sol var med. Då började det blinka rött, alltså brandvarnare. Så stoppade jag katten i reseburen IGEN och gick nerför spiraltrapporna. Massor folk strömmade ut. Då sa de att det var bara brandövning. Då sa jag "varför hände det mig? Två gånger på en dag!" sen grät jag. Då vaknade jag ur min dröm. Öhh? 

 Jag berättade för Neta, dagen efter om min dröm, enligt henne uppfattade hon att jag har gått över allt gamla/förflutna och ska gå mot det nya. Här gången har jag Tova Sol med mig i mitt liv. Typ... Jag tänkte ja kanske det, för i vår 2007 ska jag kanske flytta till Tommy. Inte 100% bestämt vill ju inte slänga ut min syrra på gatan precis heller... Hon måste hitta eget bostad också. Men ja kanske var drömmen menat så?

 Igår drömde jag igen om Tova Sol. Neta var med i drömmen. Hon satte sele på henne det blev fel, så jag ändrade om. Sen kopplade Neta katten men det var fel, jag fick ändra så det blev rätt. Sen gick vi ut, då såg jag till min fasa att Tova Sols koppel var borta. Hon gick bara i selen och gick med beslutsamma steg. Jag ropade 'Tova. Kom. Tova!" och började bli rädd att hon skulle sticka. Sen såg jag Neta stod böjd och hälsade på en annan katt, långhårig sådan och båda katter såg på varandra.  Sen sprang Tova borta. Jag greps av panik. Då vaknade jag. Såg att min katt sov vid min fot. Pust. 

 Som sagt konstiga drömmar!!!

 Nej nu ska jag kolla lite mail sen lägga mig och läser vidare bok 'Farliga Vidder' av Nora Roberts. Syrran M kommer hem inatt. Slut på husfriden. Hi hi!

 Ha det gott, folks! Tova Sol hälsar

Regnig blogg

 Hej hopp i regnet!

 
 Ja, där ser man på nyheterna om Göteborg. Hoppas vattnet sjunker snart! Inte roligt man har sån bekymmer och julen som närmar sig!

 Sitter här på jobbet och surfar lite, har slutat för 45 minuter sedan men ska ju till Dövkyrkan kl 19 och äta gott där. Så det känns nu lite onödigt att åka hem, och stannar bara jättekort stund, sen tillbaka in till stan. Nej, lika bra sitta här och surfar utan tidpress på mig. =)

 AY - Du SKA få besöka mig och träffa min flicka men just nu är det bara rörigt och stressigt. Har alltid nåt att göra, men hoppas det lugnar ner snart så hör jag av mig. Då kan du och Karro komma! =) 

 Neta - Hoppas inte du slarvar bort sladden! *blink* Hihi! Vill gärna ladda ner bilder och sätta upp här bloggen. =)

 Karro - Hoppas dina kattpojkar är nöjda nu med den nya klätterställning. Visst är det inte svårt att montera upp den? Men sjujäkla tung att släpa den hem. PUH. Jag har träningsvärk i ryggen idag faktiskt! Ujj. *S* 
 
 Räkan - GRATTIS att du klarade halkan. Hi hi.

 Sara - HOPPAS vi ses snart!

 Tommy - PUSS!

 Hehe, lite hälsningar till er var klart nu, hoppas inte jag glömmer bort nån? *blink*

 Ja, förra helg for jag och Tova Sol för att besöka Tommy. Han kom och hämtade oss med bilen självklart. Först klippte vi hennes klor. Hon var duktig som helst! Skönt! Sen till buren, det var inte svårt heller. Skönt. I bilen jamade hon mycket och sträckte ut sin söta framtass. Väl hemma hos Tommy, var hon osäker. Ville bara vara säker först att hon inte möter någon djur men när fort hon insåg att hon var drottning, hade hon svans högt och luktade överallt. Sött! Det gick bättre än vad jag trodde. Nästa dag, på söndagen körde Tommy oss hem så var hon lite lugnare i bilen. Jamade mest på sista sträckan. Sen väl hemma låg hon belåten på mattan och uppförde sig som vi har aldrig varit på resande fot!  
 Förut hade jag köpt leksak till henne, en liten fluffig boll med bjällra i, vilket blev hennes favorit. Den försvann spårlöst i veckor, så för ett par dagar sedan tog, jag, Karro och Räkan sväng på Djurmagasinet och där köpte Karro klätterställning samt mat till sina glupska klätterfärdiga katter så köpte jag igen samma leksak men denna gång i vitt färg ( hoppas för min egen skull det blir lättare att hitta än den grå!) Som vanligt är den en älskvärd leksak. =) Hon leker gärna när hon är på humöret och jag uppmuntrar så... Ni vet, drottningar måste underhållas ibland. Jag är hennes narr eller?

 Jobbet har gått som vanligt - men i våren blir det lite nytt. =) Tre lördagar under våren ska det bli sagostund här på biblioteket, på teckenspråk för döva barn / eller så barn som har döva föräldrar och kan teckenspråk. Jag ska vara sagotant. Det blir den 10 feb, 24 mars och 21 april 2007 kl 13.00 till 13.30 på Stadsbiblioteket. =) Välkomna! 

  Ha det gott i regnrusket! 

 

 

BBBB

Hej hej!

 Vad nu - BBBB? Det står för Bekymmer, Bortrest, Bio Blogg. Vad det kommer att handla om här, varsågod och läs! ;)

 Ja det var ett tag sedan jag skrev blogg härinne! Hade mycket att göra efter jag blev friskförklarad, influensan var urjobbig. Jag var sjuk en hel vecka och tyckte så synd om mig. Just nu är allt som vanligt igen. Samt har min och min syrrans dator pajat, så ingen av oss har tillgång till internet. Jag skriver snabb blogg här på jobbet, innan jag fortsätter sätta upp böcker. Har ju rast. *ler*

 Tänk - snart glider år 2006 mot sin slut! Jag har inte handlat julklappar ännu. Ska fira jul hemma hos min kille och hans familj i Julita, så det blir nog lite svår att köpa nåt till hans familj. *gulp* VAAAD?
 Nyårsfest vet jag ingenting om, har ingen särskilt planer...

 Jag grubblar över hur det blir med min lilla älskling, ska jag ta med henne till Julita eller lämna henne ensam hemma över julafton? Eftersom min killes lillasyrra har ju 2 katter och 1 hundvalp, av rasen Bichon Frise hur nu det stavas till. Så ehh... tror inte hon tar med sin kattpojkar men valpen Dennis jodå. Ja, man får fundera vidare hur jag ska bestämma mig. Kan ju inte lämna Tova Sol ensam på julafton!!! Ja, ska ta snack med min gubbe sen. =)

 Förresten, jag och min gubbe har sett på bio i lördags "Saw III" Den var skitbra! Ganska läskig erkänner jag men är helt nöjd med filmen. Tre st klarade inte att se den och fick lämna biosalongen! Två st unga par som satt ganska längst fram första eller andra raden fick smyga ut, och sen en tjej en stund efter som satt bak. Stackars Tommy fick sitta bredvid två omogna killar. De skrek varje småsak och vågade inte se på Saw 3. Sen började de istället brottas och larvade sig för de vill inte erkänna till varandra att de är rädda, så de lekte istället med varandra än att titta på filmen vilket det störde min kille hela tiden!!! Tommy hade stor lust säga till dem 'Uppför er nu!' men han orkade inte tjafsa med dem.

 Nu i helgen kanske ska jag och min älskling Tova Sol, som ser sig själv Drottning med stor D sova hos Tommy. Kul, få se vad katten kommer att tycka om hans lya. Lite miljöomväxling sitter nog fint för Tova Sol började bli lite uttråkad. Jag jobbar ju varje dag och på helger sysselsätter jag henne men det är inte kul i längden. Samma hem, och sover hela tiden. Nä, dags för nåt roligt! *ler* 
 Ska ge rapport sen här, hur det har gått. Tar nog lite bilder.
 Neta - jag behöver snart tillbaka min kära sladd så att jag kan ladda ner bilder i datorn! *Puss* 

 Ja, nu har jag skrivit litet. Måste ju återgå till jobbet. Böcker väntar. 

 Ha det bra! 

 

RSS 2.0