Jag har gjort bra kap idag!

 •  Hejhå!

   Idag är det 4:e advent! Bara 5 dagar kvar till julafton! :) 

  Igår har jag besökt min kära vän Warin och drack lite vin samt tittat på bilderna från Mexico. Hon och hennes familj har varit där i 2 veckor de kom hem i måndags. Kul! 

   Idag har jag o min sambo varit på Marieberg o kollade lite. Vi skulle handla det slutade med att vi köpte till oss själva! Noll julklappar! 4:e advent och inte en enda julklapp har vi köpt... smart va?!?
   Vi har köpt en efterlängtad grej som vi har länge behövt men idag var jag bestämd och sa vi köper där! Min sambo var tveksam... Han vill kolla först olika märke, prisskillnad... Jag sa nej nu! Hahaha!
   Har köpt 3 i 1, alltså skrivare, kopiator, fotoutskrivare! SKÖÖNT ha en sådan hemma! Kvinnor är bra på affärer vet ni? När jag slog till att köpa HP skrivare/fotoskrivare/kopiator så sa säljaren vi får paketpris bla bla...Jag nickade bara, ja ni vet de försöker alltid sälja till en bra pris och allt... Sen sa han alltså vår säljaren som var jättetrevlig att vi får en kryssning till Riga eller Helsingsfors. WOW! Resan dit ink hytt 300 kr! ( Om man vill ha A hytt så kostar det lite extra alltså 80 kronor mer, inte farligt ju!) 
   Vilken bra kap jag har gjort! En ny maskinvara och på köpet får man kryssning! *Lite mallig blir jag* 
   Kryssningchecken gäller fram till 31/3, det roliga är jag fyller år den 31/3 hi hi. 
   Bara kolla när det passar mig o sambo så bokar vi samt ordna kattvakt så kan vi resa äntligen på egen hand! Det behövs! =) 

   Sen har vi julstädat som tok härhemma nu är allt såå fint, tagit upp lite julpynt. Mysigt! :) 
   Julafton ska min sambo fira med sin familj samt kusiner som han har inte träffat på länge. Jag blir hemma här med katter, men inte ensam! Min kära mamma ska hit, så vi två ska fira jul. Med god mat, vin och kanske promenera runt ute om vädret är fint. Sen se på Kalle Anka kl 15 är ett måste för mig. Hoppas det blir avkopplande och trevlig julafton!

   
   Ja nu ska jag bara notera lite, som kanske inte intresserar er... Men det är dessa som jag är sugna på anmäla Marco till utställningar år 2011. Kanske jag kan inte vara med på ALLA men att drömma skadar inte. :) 

  Utställning;
 • 29-30 januari, Örebro, NERK.  ( Har anmält Marco till lördag den 29:e!)
 • 26-27 mars, Upplands Väsby, Stockholm Kattklubb
 • 9-10 april, Stockholm, Birka kattklubb 
 • 16-17 april Hallstahammar, Västerås kattklubb
 • 30 april - 1 maj, Stockholm, Alfakatten
 • 14-15 maj, Stockholm, PK kattklubb
 • 4-5 juni, Örebro, NERK
 • 11-12 juni Stockholm, SC kattklubb
 • 18-19 juni Alingsås, ?
 • 2-3 juli, Stockholm, KKoJ kattklubb
 • 16-17 juli, Stockholm, JKK kattklubb
 • 20-21 aug, Linköping, LK kattklubb
 • 27-28 augusti, Stockholm, CCC kattklubb
 • 17-18 sept, Eskilstuna, MSK kattklubb
 • 5-6 nov, Stockholm, TCC kattklubb

 Ja det var allt för 2011 kattutställningar som jag är mest intresserade av, det finns massor som i Lund, Sundsvall osv men för långt bort. Lättare också när jag har körkort. Jag vet inte när jag får det i handen! Hoppas snart! :)

 Ha en skön 4:e advent! 
 
  Jag i vinterkylan. ( Netas foto 101211)


Helgrapport från berget!

Tjohoo!
 
 Oj vad mycket snö det kom i år! Katterna mina har varit ute på balkongen och besiktat. Tova Sol tycker så här;
- Snö? Hmm, är de fortfarande kvar? Nej jag går ut när de är borta så är det så!
Marcos tycke;
- Vad kul! Vad finns det under allt vitt? Måste känna efter! ( Anfaller snön med framtassar och gräver!)

 Ja må båda se lika ut; svart/vita och huskatter men deras personligheter är som dag och natt! =)

I fredags har jag avmaskat Tova Sol med Profender, man får det recept av veterinären. Hoppas det hjälper nu mot hennes mage. Veterinären tycker jag ska avmaska och kolla, om det blir inte förbättring ska hon äta Flagyl, en medicin mot inflammation i magtarmarna. Om det hjälper inte heller får vi åka återbesök till veterinären.
 Hennes mage är sämre igen, det har alltid varit upp och ner länge. Håll tummarna det blir bra snart.

 Under här helgen har jag varit uppe mot berget och sovit hos kära bästa Neta samt Zboys som jag är gudmor till.  Det är alltid så skönt vara däruppe så nära till skogen och naturen!

 I lördags har man promenerat med Zboys en skogsrunda. Det var verkligen djupa snö tur jag var förberedd! Hade med mig bra rejäla skor och jacka, mössa o vantar så det kylan och snön bet inte på mig! Skööönt!


 
Tv;  Zeke, jag och Zacco 101211

Zacco o Zeke bara busade, de fick hoppa som en kanin/hare över snön det såg rätt roligt ut. Samt bra motion, när man kommit hem till varma huset sov de skönt medans jag och Neta drack vin, såg på film och pratat en massa! En perfekt lördagkväll! Jag sov över.


 
En skön söndag innan jag åker hem.

 TACK för helgen, Neta & Zboys!!! 

 Nu är jag hemma med mina glada katter. Marco var så gladglad så att han glömde nästan äta sin kvällsmat som jag gav honom. Hi hi. Hur sött kan man vara?! Tova Sol var glad hon också på sitt sätt. Hon vill samtidig vara cool " Mmm jaså, är du hemma? Jag märkte aldrig du var borta" men sen kom hon för att fjäska. " Klappa mig, matte!" Hi hi.

 Ja det var helgen det. ;)  Ha en trevlig tredje advent!

 // Frida

 

Utmaning och en bra länk tips!

Hej hej!

 
Från min egen mobil, sommar 2010.

 

 Jag har blivit utmanad av Edwugo, om att skriva 7 intressanta saker om mig och sedan skulle jag utmana 7 andra bloggare!


 1. Jag kan skriva spegelvänt, det har jag alltid kunnat.

 2. Morgonpigg människa - jag bor tyvärr i lägenheten annars kunde jag gärna börja dammsuga kl 6-7 på morgonen men till hänsyn för mina grannar får jag vänta snällt... Suck... Hoppas man får bo i ett hus snart! =)

3. Tomatgalen sedan 1982, men det vet ni redan?!? Hi hi

4. Är otrolig pratglad - en arv från mors sida! Fniss fniss...

5. Min minne är konstig jag kan komma ihåg en och annat som är helt onödiga! T.ex jag kan min kompis gammal bankkortets kod! Vad fan... Vad är det där bra till för? Hehee!!!

6. Jag är bollrädd, var aldrig bra på idrott eller gympa. På sommartid är jobbigt om jag ser barnen spela fotboll så får jag ta en annan väg eller gå fort förbi dom och tänker ' hoppas inte bollen träffar mig bara...' Om någon kastar boll/ nyckel/ vad nu de kastar fångar jag dom INTE! Jag blundar!

7. Jag rycker i sömnen, där har min sambo döpt till 'dödsryckningar.' 


 Ja nu utmanar jag till;

1. Jessy
2. Neta
3. Dara
4. Karro
5. Addie
6. Min syster N
7. Du som läser här jag kanske har glömt dig, så känn dig utmanad! :) 

Såja ja nu är utmaningen klar!

 
Själv har jag en bra jobbvecka, lagom med arbete - inte mycket stress o jäkt men snart kommer det. Alltid innan jul så vill skolor och dagis lämna tillbaka böcker där innebär då mycket jobb! =) Jag får njuta lite av friden till dess. Hi hi.
 Dessutom har jag en underbar gäst hemma hos mig som har sovit hos mig sedan i söndags, nämligen underbara Dara! :) På kvällarna pratar vi samt spela tvspel. Skoj! Imorgon åker hon hem. Snyft! 

 En liten tips till er; Det finns nu en bok översättat till teckenspråk, boken passar till ungdomar även nog till vuxna. ( Det finns också på tal om ni hänger inte med teckenspråket.) 

 http://www.orebro.se/8311.html

 Det visas en avsnitt för varje vecka, nu är det nog ca 5 avsnitt ute på internet i orebro.se hemsida. 
 Sammanlagt är det 12 avsnitt. Missa inte tillfället att kolla in! =D

 // Frida

RSS 2.0