Vintern är här!

Helloj!
 
 Nu har snön äntligen bestämma sig komma, lagom till 1:a advent! =) Märker att jag måste köpa nya vinterskor. Någon hål har jag tydligen eftersom strumporna blev blöta.. Suck! Shit! Hoppas jag hittar nån bra vinterskor som är superlätt att ta på sig. Snart är det jobbigt att sätta mig på skorna när magen börjar bli i vägen ha ha!!! =D
 
 Idag har jag gått en snabb sväng hos käraste droghandeln (Apoteket) och köpte mera Levaxin. Två burkar, ena för 100 mg och andra 25 mg eftersom jag äter ju 125 mg varje dag. Såja ja!
 
 
Ehum, det här känns OK men vad är det bra till för? undrade Marco när han provade baby bilstolen. :)
 
 Katterna mår utmärkt! De börjar undvika ligga på min mage numera. De känner lill-tomatens sparkar, och vet inte om de kan höra hjärtljudet. Marco ligger mest på mina ben istället. Duktig kille! Tova Sol däremot måste krångla till, en morgon vaknade jag och hade svårt att andas. Jag låg på ryggen och vaknade, jaså - Tova Sol låg över hela mitt bröst! Inte undra på det känns lite tungt att andas. =)
 
 Nu lånar jag en av Netas vinterjacka det var i rätta ögonblick! I söndags provade vi olika jackor och tog den vit/grå jacka som syns passa mig bäst. På tisdag kom plötsligt kylan och småningom snö! Vilken tur! Tack snälla Neta!  ♥ Nu är det bara tidsfrågan tills jackan blir för trångt fniss fniss!
 
 Slänger min nyaste magbild, foto togs imorse!
 
 
  Vecka 24!
 
 
Nu ska jag fortsätta jobba sen hem och skriker "ääääntligen helg!!!!"
 
 Trevlig helg allihopa! =)

Icke en Hollywood leende...

 
Helloj!
 
 Ja dystert väder idag! Nåväl! I tisdags har man varit hos tandläkaren och visat min vackraste leende, tyvärr sa min tandläkare det blir återbesök för att träffa en tandhygienist för att rensa bort tandsten. *suck*
Annars har jag inga hål iallafall - JIPPI! Innan de skulle röntga mig fick jag påminna dom att jag är gravid ( det känns fortfarande konstigt att säga det! Hihi! ) så tog de fram en gigantisk skydd, jag är ju kort som ni redan vet så att skyddet täckte från halsen ner till knäna! Lite tung är den också. Ojsan! =)  Återbesök 11 januari för jäkla tandsten!
 
 Efter tandläkaren passade jag på ta en sväng till MVC för jag fattade ingenting på "Mina vårdkontakter" i internet hur man bokar tid man blir galen! Så jag fick gå dit och kolla om min BM finns där, jajamän! Nu har man bokat ett tid den 4 december. Och blodprov för att kolla min medicin blir nog veckan därefter, de tar kontroll på min Levaxinvärden varje 6:e vecka nu. Tidigare var det varje 4:e vecka, nu när allt såg bra ut ändrade man till varje 6:e vecka.
 
 Tänk - nästa söndag är det redan 1:a advent! Va? Oj redan!!!! Snart måste man börja planera när mammaledig och sånt. Oj oj! =)
 
 Tomatfröet mår finfint. Gillar sparka o göra volter oftast på morgon och kväll, natt, ibland under dagtid efter jag har ätit så piggnar lill-tomaten till och leker! =)
 Har redan köpt hem baby bilstol som står nu i hallen. Katter har provsuttit där och funderat vad det är bra till för? Snart ska vi nog hämta hem spjälsängen. Vi köper beg. säng från Tommys kompis vars dotter har blivit stor för sängen och den verkar vara fin och stabil tycker Tommy. Vi får den för 200 kr tror jag. Ja varför inte? =) Vi köpte ju baby bilstol från samma kompis, som hade bara använt den fåtal gånger sen var hans dotter redan för stor för den. Han sa " Ni får den för 300 kronor, jag är trött ha den i förråden. Den är står bara i vägen!" Snällt av honom! Perfekt!
 
 Katter mår finfint! De saknar nog varmare årstider kunna sitta ute på balkongen. Tova Sol nosar bara ute max 2 minuter sen in igen! Marco är modigare som kan vara ute ca 10 minuter sen tycker han väl det börjar bli kyligt om baken! Hahahahaha! På somrar brukar jag ha balkongdörren öppet nästan hela tiden så man kan gå ut och in när man vill.
 
 Jajamänsan nu har man uppdaterat litet! =)
 
 Ha det bra, folks! Glöm inte ta på er reflex i vintermörkret!
 
 
Minns vintern, för 2 år sedan var det rejält med snön! Får se hur vintern ser ut i år!
Nu på tal om bilden slog det mig att röda vinterjackan är uteslutet att kunna användas i år. Min mage får inte plats! HAHAHAHA! Neta, får jag låna nån av dina tror du? Vi får prova fram när jag hälsar på! =) 
 
 
 
 
 
 

Tomatfröet växer...

Helloj!
Dax för uppdatering va? =)
Dagarna har rullat på, och det närmar sig för min tandläkarbesök den 20:e nov. Bläh! Hoppas jag klarar mig undan hål och elände. =)
 
Katter mår finfint! Min make har varit på öl - och whiskey festival igår på Conventum Arena. Han berättade det var kul, mycket folk och han mötte några bekanta ansikten där! Har smakat olika öl och whiskey.
 Själv gick jag o la mig tidigt. Hade haft föreläsning om medarbetskap hela dan igår med jobbet från 8.00 till 16.00. GÄSP!!!! Slutkörd!
 
 Nu kommer det min några magbilder. =)
 
  V. 10
  V.13
 V.16
V.22, tog foto i onsdags.
 
Jag börjar känna mer och mer av lill-tomaten. H*n gillar möblera om sitt rum på konstiga tider, som på nätter t.ex. Då har jag lite svårt att somna! =)
 
 Förra helgen har jag varit i Stockholm och hälsat på kära Sara och hennes katter Stellan och Fanny. Jag o Sara var på National Museet i lördags, hade visning på teckenspråk av Justyna J. Temat var "Slow Art" det var mycket intressant! Sen därefter promenade jag och Sara på Gamla stan och kollade lite, var inne på Sci fi butiken. Jag tror absolut min make skulle ÄLSKA den lilla affär, massor med fantasy, sci fi, rollspel ja massor nördiga saker! Han kommer säkert vara där tills affären stänger då måste man släpa ut honom! HAHAHA! Köpte två seriealbum Elvis. =) I söndags var vi på pingst kyrkan. Sara vill så gärna dit på gudstjänst så jag fick släpas efter. Det var ok, lite för mycket halleluja för min smak. Två timmars gudstjänst i trästol. Min rygg värkte. Dit igen? Nej, nästa gång får Sara gå dit själv! Jag stannar hellre hemma i hennes lägenhet och väntar! =)
 Sen hittade jag två ammingsbh, köp 2, betala för 1. Bara 199 kronor! Ja varför inte! GAAAH skönt! Hihi!
 Därefter åt vi på Kungshallen sen for jag hem till Örebro. Det var Stockholm helgen det! Tack för allt, Saragumman! ♥ Spenatsoppan var supergod!
 
 Ja nu ska jag njuta av helgen! Trevlig helg, folks! =)

Tova Sol FRISKFÖRKLARAD!

 Helloj!
 
 Ja i torsdags har man tagit en sväng hos farbror Veterinär med drottning Tova Sol. Veterinären undersökte henne och tog bort lite tandsten, hon har myyycket tandsten jag vet men jag vill vänta till rätt tillfälle för att boka tid för tandsten borttagning eftersom hon återhämtar sig ofta långsamt efter narkosen så man vill vara hemma med henne 1-2 dagar alltså tills hon blir helt återställd. Marco däremot lättare han är yngre och återhämtar sig normalt dagen därpå efter narkosen. Men iallafall, nu har hon lite mindre tandsten hihi. Sen tog man blodprov som vanligt, hon skötte sig jätteduktigt! Veterinären var snabb och Tova Sol har ju upplevt det flera gånger nu så jag tror hon har lärt sig det är ett måste man göras så hon har ingen val. Samma sak med kloklippning, hon vet det är ett måste som hon kan inte smita undan. Jag var sååå stolt över henne! Duktig katta! =)
 Samma kväll fick jag SMS av hennes veterinär och hennes sköldkörtelvärden är helt perfekt nu! Det ska vara under 55, och hon har 20,1. Härligt! Jaaaa!!!! Veterinären skrev i SMS att han tror inte sjukdomen ska falla tillbaka, men självklart är vi välkomna om jag misstänker det är något.
 
Fel kisseri och bajsandet på våran säng, medicin Felimazole, klåda och sår runt ögonen, kortison, dessa massor blodprover, åkt till Uppsala Djursjukhuset för jodbehandlingen, bott hos "mormor" i två veckor = inte härhemma i tre lååånga veckor och återbesök i torsdags = Nu är hon FRISK!
Det är värt all mödan!!!!!!!  ♥
 
 
Hoppas du lever några år till, krutgumman! ( Gammalt bild, tror sommar -08)
 
Marco mår finfint, som vanligt är det full fart i honom! =)
 
 Med mig är det finfint, jag börjar känna mer och mer av lill-Tomaten. Jättekul! Jag är inne i vecka 21 imorgon. =)
 Ha det bra, folks!
 

RSS 2.0