Restaurang, hyrde film och kloklippning

Tja!


 Helgen har varit skönt. Igår har jag tagit lång dusch, gjorde mig lite fin innan Tommy kom, så for vi in till stan med bussen. Snacka om världen var liten, jag och Tommy mötte Neta! Hon tog samma buss som vi, men hon steg av tidigare för att besöka en vän. Jag och min gubbe for till restaurangen Efesos. Mumsfilibaba. Vi kom lite tidigt men det gjorde inget, sa de. Puhh. Beställde oxfile med grönsaker i spett, då kommer det med 5 olika såser man kan välja på. Klyftpotatis. Tommy tog File Mignon hur nu det stavas, hans favoriträtt. Och det beställde han en flaska vin. Kände lite lyxigt. Men ovan, att beställa vin. Har aldrig gjort tidigare. Öl eller mineralvatten typ brukade det vara för min del. Så det känns lite spännande med nåt nytt. De hällde i hans glas, han skulle smaka först och godkänna, innan de fyllde i mitt glas. Sen åt vi och pratat i 2 timmar! Efter det hyrde vi en film " Min Super Ex" nåt, där killen försökte göra slut med en tjej, som har superkrafter! Kul film, men jag höll på och somna det sista bitarna. GÄÄÄSP... Bytte lite presenter. Sen blev det sängs. Han läste tidningar, jag sa godnatt och då var det svart i mina ögon. ZZZZZZZZZZZZ. Sov på direkten! Allvar, jag slocknade så fort. Var SÅ trött. =) Vi båda vaknade  9 imorse, det var ju lagomt. Jag kände mig piggare! Hi hi.

 Idag myste vi litet, innan han for hem för att fixa innan han skulle till sin kompis. Så passade vi på klippa Tova Sol klorna. Hon blir bara duktigare och duktigare varje gång. Jag är så STOLT över min katt. I början var hon småbråkig, försökte smita ur Tommys famn liksom. Men nu hängde hon liksom avslappnande och väntade på jag skulle bli klar. Det hela tog bara 20 sekunder minst. Förut tog det 1-3 minuter typ. Lugnade henne, pratat, klippte. Nu idag, är hon helkanon! Man kör bara direkten med klorna utan behövde alls lugna eller prata i stilen. Hoppas det håller så i fortsättningen! :D Jag klipper hennes klor ungefär varann vecka, kanske på där viset blir hon fort van? Vet inte... Men bra ändå! =)

  Ha fortsätt trevlig Söndag!  


Spindelkatt

 Lite kul bild kan jag erbjuda er. Tova Sol sov så här bara ENDA gång, därefter gjorde hon inte mera. Lite trist för det såg rätt sött ut. Kanske är hon korsning mellan katt och spindel? Spindelkatt. Hennes pappa är ju okänd. =) Vem vet?

Utmaning av tuffa Räkan

Jag fick utmaning av Räkan. :)


Min lista över fem saker
jag vill/hoppas/drömmer om ska hända i år är följande:

1. Världen
Förbättring med växhuseffekten. Jorden Tellus, är allt vi har.

2. Mina familjer
Försöker ha bättre kontakt med min föräldrar, de bor 15 mil bort. Inte ursäkt för det men på något sätt blir det så...  


3. Min hälsa
Att jag mår bra, frisk och ger folk glädje


4. Målet
 Få bli fastanställd på mitt jobb

5. Min hobby
Åhh jag har många intresse. =) Pussla, läsa böcker, träffa mina finaste vänner, brodera, kolla då och då på internet, skriva noveller... Jag är nöjd med det jag har. =)

 Jag utmanar här till:  NETA!

Lite livstecken!

Hoya!

 Här sitter jag, äntligen en frisk, glad matte till Tova Sol. *pust*

 Har varit jättesjuk förra vecka. Låg i sängen nästan 40 gradig feber, hade ont i halsen, det var värsta, så att det spred sig upp till öronen. Att svälja var rena mardröm, svårt att dricka och äta. Så ont i öronen spred det upp till huvudet! Jippie va? Sen hade jag ont i hela kroppen på köpet. Allt var så jobbigt, men enda jag kunde säga hurra att jag fick inte alls snuvan. Lite ljus i sjuk-tunneln!
 Låg i sängen, zappade mellan olika kanaler och mådde skit. Sov varannat, vaknade och såg på TV. Min arbetskollega som bor inte så långt härifrån var snäll och handlade det jag behövde. Alvedon! Och lite mat, glass och lite blötfoder till katten. MUTA! Hon hade gjort mig rätt mycket sällskap och förstod jag mådde inte bra. Myskatten.
 Efter sjukdomträsket kom jag tillbaka som mig själv, fick besök i tisdags. Äntligen social! *halleluja*
 Warin och Tova Sol's fd matte kom. Den fd matte ville kolla hur TS hade det. Pratade, såg på Desperate Housewives tillsammans, efter det for de hem. Jag hoppade i sängen. Ahh...

 Imorgon ska jag och min kille äntligen fira Alla Hjärtans Dag i låååångt efterskott pga jag var sjuk. Vi ska äta imorgon på min favoritrestaurang - Efesos! =) Har bokat bord. Blir myysigt. *längtar*

 Har köpt ny kattgodis, till Tova Sol. Hon tyckte först det var nåt skumt. Det var "godispinnar" med rökt lax nåt sånt. Men efter hon hade tuggat försiktigt gav hon den hyfsat betyg och åt upp allt. Men den gav inte 10 poäng som hon ger till nyskalat räkor! De är 10 +!!!! Då blir hon inte den trevliga söta katt längre... HIT med räkor va?! Hi hi. Drottningen i högsta form.

 Ikväll ska jag koppla av, har komp.ledigt från jobbet idag. Skönt! Tog sovmorgon, sen gick en sväng till Eurostop. Kom hem. Nu -koppla av. 
 
 Jag vet att det är en tråkig blogg idag. Hela veckan och förra hade varit tråkig. Sjuk sjuk, hemma hemma, åter till jobbet i onsdags. Inget speciellt att berätta. Sorry. =) 

 Warin - vi måste ses snart.... *sno din mobil och spela* Hi hi! 

 Neta - vi måste också träffas snart. ;) Vill gärna uppdatera min hemmis, när du har tid samt våra lunchmöten också! Nästa vecka blir bra, ska du se. Hi hi. Om inte DU blir sjuk ja. *s*

  Kram! 

Tova  
  Hon var vid min sida, när jag behövde henne bäst då jag var så sjuk. *PUSS* ( Två äkta sängliggare - jag och hon. Sån matte sån katt? =) )

 

 

 

Skön skvaller

Hejhå!

 Dags att uppdatera lite, efter en viss Kossa tjatade såååå... *fniss*

På jobbet är det rena cirkusen idag. PUST. Det hade varit avstängd med all datorsystem i ett par dagar på grund av uppdateringen. Så igår fick man ägna istället åt hyllstäldning. Ordna alla böcker i hyllorna osv... Det blev rätt snyggt efteråt! Men idag är allt som vanligt. Hi hi. Så när allt funkade igen fick jag stå vid maskinen och stoppa in böcker från kl 10 till 16.30! Sjukt va? Pust pust... Duktiga jag! *blink*
 Imorgon hoppas jag det är lugnare. =)

 I förra helgen - i fredags hade jag besökt Räkan. Tack för mysiga kväll! Vin och sushi. *mums* Ujj vad trötta vi blev sen. Jag for hem kl ett. GÄSP.
 I lördags for jag och min kille till Julita, för att fira hans moster som blev 50. Hon vägrade ha några presenter, så jag frågade Tommy why? Han berättade när hans moster gifte sig, så fick alla sitta och glo medans de öppnade i 3 TIMMAR! Så här gången ville mostern inte uppleva igen. Det räckte bra med vi kom, hade trevligt. Det blev mycket dans och sång. Trevligt. Men jag och Tommy håller oss från dansgolvet. Han hade för trånga skor och jag kan inte ens dansa! *uscha* Istället pratade vi med hans kusiner. Åkte hem vid midnatt tillbaka till Ö-o.
I söndags tog jag det lugnt. Gick ut med Kossan och hennes kalvar till en hage så de fick springa lös. Nilla och Diva satte på högsta växeln medans jag och deras matte satte också på högsta växel genom att snacka. *S* Mest jag, säkert! Det snöade hela tiden! Lustiga är att ett par dagar efter kom regnet och det blev varmare. Tänka sig, bara på några dar...

 Tova Sol är mer och mer sällskaplig, kelsjuk och är alltid med mig vart jag än är. En gång låg jag och badade så gick hon modigt på badkarskanten! Jag var orolig om hon skulle falla i varma vattnet, så jag föste vänligt henne ner på golvet. =) På nätter sover hon jämt PÅ mig. Varje kvällsrutin går det så här;
 Jag byter till pymajas. Lägger mig, säger godnatt och släcker. Så kommer hon upp på min rygg, jag sover oftast på magen. Så börjar hon massera min rygg. AAAHHHH jag hamnar i 7:e himlen! Sen kommer hon till mig, jag är för snäll och låter henne ta kudden. Så masserar hon kudden och dreglar duktigt. Dropp dropp. Då lägger hon runt min axel/hals/ansikte och spinner en stund. MYYYSSIIGGG. Efter 10-15 min tycker hon det är för varmt, hoppa igen på min rygg, massera sen lägga där eller till sängens kant och tvätta sig. Men varenda morgon jag vaknar är hon alltid på mig, hur än jag har för sängläge. Myspys. Min flicka! *puss på nosen*
 
 När Karro, alias nyckelpigan var hos mig, vi åt semla så var Tova Sol ovanligt nog, TIGGADE på det grövaste grad! Mot mig brukade hon sitta och titta, ibland nosa. Jag har koll över läget men Karro satt vid soffan, och försökte äta, så kom TS på soffan, glodde hårt på semlan. Sen stod hon på baktassar och framtassar försökte nå åt semlan men tur att Karro reagerade och tog bort från henne. Det var det värsta tiggande jag har sett! *ASG* Hade inte sett så tidigare!!! He he!

 Nog om bloggskrivandet idag. =) Ha trevlig afton! KRAM

 Tova Sol hälsar! Kan inte tro att jag har henne nu i 6 månader! Tiden går verkligen fooooort!Drottningen  Min vackra flicka! *puss*


 
Sist men inte minst : Har köpt bok idag! JIPPI. Via bokklubben. Nora Roberts, självklart. "Sanna Lögner / Farliga Vidder", alltså 2 böcker i 1. Jag är LYCKLIG! =) 

RSS 2.0