Rolig Marco

Hejhej!!!
 
 I söndags softade jag i ena fåtölj och såg på Gladiatorerna repris på tv4 play med teckenspråktolkad.... Marco sov gott på min knä, mysigt eller hur? Sen tog min make min mobil och tog kort på Marco så att jag skulle kunna se från hans vinkel hur tokigt han låg! Man skrattade varje gång man såg bilden!
 
 
Hahahahaaha! Bästa bilden på länge!!!! *ASG*
 
   Helbild på oss, tyvärr stolen skymmer lite för Marco...
 
 Efter jag o maken skrattade mycket hade Marco flyttat på sig, han tyckte väl vi var dumma och solade sig lite grann. Mysigt!
 
 
Dumma matte.... dumma husse...!!!
 
 Idag är det EXAKT en månad kvar till Lill-tomatens beräknade nedkomsten! =D  Ihhh!!!! Spännande!
 
 Ha det bra! =)

Slemmigt

Hej hå!
 
 AHHH lördag idag! Har sovit lite längre på morgonen... jag försökte iallafall! Tova Sol väckte mig plikttrogen vid kl 6! Jag klappade halvhjärtat och försökte somna om. Lyckades fram till 7.... sov igen... kl 8. Nåväl det får duga! =) Tova Sol väckte, pillade, tassade, låg på mig - gjorde allt för att jag skulle upp! Hehe!
 
 Igår kom jag hem från jobbet och såg i toan att jag har blött lite. Vad är det nu då? Ringde till förlossningen. Min barnmorska sa varje besök på MVC " du måste ringa förlossningen om du känner inte barnet röra på sig, eller börja blöda eller något som inte stämmer...!"  Dåså! Jag lydde och ringde. De gissar det är slemproppen. Va? Redan!!!  Hon sa att det inte ska betyda jag ska föda imorgon, utan det kan även dröja veckor tills värkar sätter igång. Bara att hålla ett öga på jag inte blöder rent blod då ska jag ringa upp igen. OK!  Jag mår bra. Barnet mår bra. Så det är bara att ta det lugnt. =)
Blödningen avtog sen. Jag sov ganska bra inatt. Imorse allt vanligt igen. Min make börjar tjata vi måste packa ner en förlossningsväska! Han tycker jag bör sjukanmäla mig från jobbet, det är ju min sista arbetsvecka nu på måndag-fredag sen har jag semester.  Själv vill jag nog jobba för jag har några saker som måste fixas innan jag kan koppla av. Annars tänker jag bara på dessa dumma saker härhemma! Vaddå kontrollfreak?!? Hehehe! Ja får se hur det blir. Det fixar sig!
 
 Igår tog man äntligen magbild på mig, hade inte haft tid när min mamma var på besök hit förra helgen.
 
  
Jag + Lill-tomaten, v. 36. Marco syns lite på bilden också! Hehe!
 
 Imorse åt jag kanongod frukost! Mumma! Aptiten är inte fel på! =)
 
 
 
 TREVLIG HELG!!!
 
 

Trött på snön

Hej hå!
 
 Oj idag är det fredag. Härligt! =D
Hoppas vädret blir kanon till helgen, hört att det ska bli soligt. Upp till bevis!!! =)
 
Imorgon ska min karl ut o dricka lite. Hoppas han får ha det kul!! Det är sällan han går ut och ha roligt. Så stannar lilla jag och Lill-tomaten hemma med katterna, kanske se på nån film och kopplar av. Skönt! =) 

 
 
Hängande Marco! Han kommer säkert koppla av också i helgen! Helst hos mattes knä och mage, det är bästa han vet! Hängkorgen är också bäst, men matte är nummer 1! För då blir man ju kelad och klappad ju! =)
 
 Jag jobbar en vecka till, 5 arbetsdagar... sen WOHOOO ledig! Då tycker jag snön ska försvinna och ta fram solen, låt blommor vakna lite till liv! Kom igen!
 
 Kram från en som längtar efter våren!

RTG och MVC

Hej!!!
 
 Såja, igår har min kära mor åkt hem med min Pomodoro! Nu ska hon sköta min bil som en skatt i en månad och passar väl på göra olika saker som hon inte kunde tidigare utan en bil. =)
 
 I tisdags har man varit på USÖ, min mamma följde med. Tur! De har inte ordnat tolk IGEN! *morr!!!*
Fick vänta lite extra längre tid ca 40 minuter för det kom in några som är mer akuta som behöver röngtas. Till slut var det mitt tur, det hela tog max en kvart. =) Röngtades stående och liggandes sen färdig. Nu väntar man på få svar av läkaren om jag kan föda eller om det blir planerat kejsarsnitt. Det tar nog några dagar upp till en vecka tror jag.
 
 Igår har man varit en sväng hos MVC som vanligt. Vägde mig. Toppen... jag har gått upp sammanlagt 10 kg. Det måste nog vara skorna eller hur? Vinterskorna väger en del! Tänk på all fodral, tjocka gummi, skinn, snören..! Hihi!
Har tagit blodprov också för att kolla min medicin, skönt slippa labbet det här gången! Min BM frågade om jag törs låta henne ta blodprov på mig. Ähh jag är van sa jag. Kör hårt bara! =) Nu väntar man också på svaret av läkaren hur Levaxin ser ut, om min medicin fungerar bra eller behöver höjas. Jag tror nog allt är bra för jag känner mig OK! Sen har de tagit en ny rör med blodprov för att kolla hur med barnets blodgrupp och min blodgrupp så det inte "krockar med varandra" om det visar sig pappan och barnet har samma blodgrupp medans jag kanske har annat bla bla... 
 Sen kollade BM om barnet har huvudet nedåt. Det gör lill-tomaten. Ska återbesök 5 mars för att kolla igen inte h*n vänder eftersom nu ska huvudet alltså ligga nedåt. Undra hur ungen mår? Inte precis kul ligga där upp och ner i några veckor till? =P
 
 
Tänker på dig, Neta och dina 3 hundar! De två kan vara Zacco och Rosa. Sen det där lille Zeke som bjäbbar....! Fniss fniss!!!  ♥ 
 
 Ha det bra!
 
 
 
 

Snöiga Söndag

Hej!!
 
 Söndag... och det snöar hela tiden därute, med små djävulska snöflingor som tar aldrig slut! Jag vaknade kl 7 imorse då Tova Sol väckte mig då såg jag det snöade. Och det pågår fortfarande!
 
 Igår har man hämtat Pomodoro från verkstan, bilen har varit semester där i två veckor och fått lite spa, behandling, och bytt ut dåliga delar. Lite kärleksfull omvårdnad! ♥  Nu är bilen pigg och glad igen, men stackarn står den ute i snön och blir nersnöad! Livet är inte perfekt, tyvärr!!!! =)
 
Mamma är här på besök också och åker hem på onsdag. På tisdag ska vi till USÖ, då ska jag äntligen på RTG för att kolla bäckenbotten. Förra besök hade de inte fixat tolk. Jag har bett dom ordna inför nästa besök men bra att mamma följer med ifall de glömmer boka tolk igen! På onsdag åker hon hem, då ska hon låna Pomodoro i ungefär en månad. Min bil behöver också motioneras - jag kan inte köra den längre på grund av min stora mage!
Mamma har ingen bil, så hon blir glad få låna den litet så kan hon göra olika ärender och handla mat. När barnet är fött kommer hon säkert hit för att hälsa på barnbarnet då får jag tillbaka min älskade Pomodoro! =) Smart eller hur?
 
 
Nytaget bild på Marco - nu ser ni hans typiska sovstil! Han gör alltid, med ena framben framme! Det ser inte skönt ut! Hihi!
 
 Nu önskar jag er en trevlig söndag! Kram!

Hej!!!
 
 Imorse hände det lite komiskt... Jag sprang efter bussen, tack vare det var mycket folk som skulle åka med hann jag ikapp bussen. Flämt! Ja, sen skulle man ladda min månadskort det visade sig kortet är slitet så att busschaffisen gav mig en ny. Okej, det var inga problem! Enligt mina egna ögon tyckte jag att min bankkort är mer slitet än den gamla busskortet! Nåväl! Då skulle man ladda, då sa chaffisen till mig. "Barn eller vuxen?"
Jag är gravid, i vecka 35 och blir utfrågad om jag är ett barn eller ett vuxen? =) Vinterjackan som jag lånar av snällaste underbaraste Neta måste tydligen ha döljt jättebra min runda mage! Hahahaha!!!!!
 
 Jag var pigg imorse, så jag höll på och röja lite ur skåpet gamla mat som har stått länge. Fyfan, vissa har bäst-före-datum typ år 2010, 2011, 2012.... Det är alltid jag som får rensa bort! =)
 Slängde, kollade datum och slängde. Sen hittade jag kattmyntapåsen med bästa före datum början av år 2011. Usch! Lika bra slänga men jag passade på testa gnugga lite kattmynta på en leksak och gav till Marco för att kolla hur det gått. Tova Sol blir inte påverkad av kattmynta vet jag. Har aldrig testat på Marco hela hans liv. Pinsamt. Bättre sent än aldrig! =)
Han svävade i lyckorus. Dreglade, var helt salig och kröp på golvet med leksaken. Sen måste han förfölja mig för jag stank tydligen kattmynta också. "Matte jag äääälskar dig!" Hihi!!!!
  Ja nu har man rensat litet i köket! Skönt!
 
 
Längtar hårt efter våren! Fotot togs våren 2012.

♥ Nu önskar jag er en trevlig Alla hjärtans dag! ♥
 
 Kram!
 

Lill-tomaten vs katterna!

Hello hello!
 
 Förrförra helgen skulle man utställa Marco söndag den 3:e feb! Men det blev inget. Dumma jag som fick plötsligt en ryck på en lördag att städa förrådet i källaren med min make vilket slutade med söndag jag vaknade med jätteont i ryggen! Sov inget vidare bra natt heller pga ryggen. Så man fick tvungen stanna hemma. Suck! Marco däremot är nog lycklig slippa det! Hihi! Nåväl! Gjort är gjort. Tråkigt men man får finna i det.
 
 Tisdag 5 feb har man varit på sista föräldragruppen. Nu är det uppehåll tills alla har fött barn så ses vi igen! Jag är sist i gruppen som ska föda. =) Så alla får liksom vänta snällt på mig. Hahahaha!
 Efter föräldragruppen jobbade jag, sen på kvällen åkte jag och maken med Marco till Hund och kattkliniken i Bista för att vaccinera honom. Det finns drop-in på tisdagkvällar fram till kl 19. Jättebra!
Marco glodde med stor intresse mot en liten carinterrier, som tittade gärna tillbaks. Det blev stirr-hälsning. Ingen skäll eller så. De verkade gilla läget. Okej! Hihi! Inne hos veterinären fick Marco ett spruta i nacken som han märkte verkligen ingenting. Sen skulle vi stoppa in honom i buren och åka hem. Vill han? NEJ! "Varför det? Vi kom ju hit nyss!" Men jag o maken lyckas iallafall till slut ta in honom i buren, väl hemma satt han där i hallen och såg lite förvånad ut. " Ehh, är vi hemma nu? Redan? Vad är det bra till för?"
 Jag trodde han skulle dansa av lycka. Tydligen inte. Men sen fick katter sin kvällsmat, då var allt som vanligt igen.
 
 Nyss helgen hade man stortvättat massor lakan, gardiner och kläder. *PUH* Nu är tvättkorgar tomma. Skönt! Sen möblerade vi om litet i vardagsrummet. Igår kom min snälla underbara arbetskollega förbi hos oss och hjälpte min make bära ner ett par hyllor till förrådet. Jag får inte ens bära enligt Tommy. Jag kan snubbla i trappan osv osv... =) Tack A-F att du ställde upp igår! ♥
 
 Nu är det inte mycket kvar som måste fixas. Sen får vi sitta och längta efter soffan som kommer den 4 mars! Då är jag hemma och öppnar gubbar som bär in soffan. Jag står bara där och fladdrar med ögonfransar och visa vart soffan ska stå. Eftersom min semester börjar då, om allt ser ut så! =)
 
  
Jag och Lill-tomaten, vecka 34. Fotot togs i fredags!
 
 Min mage bara växer och växer. Jag sov kasst inatt, Lill-tomaten hade bestämt sig vara pigg halva natten! Gäsp... hoppas kommande natt får jag sova något. Jag lyckas bara somna 3-4 timmar. Men känner mig ganska OK idag på jobbet, tack och lov!
 
 
 Hmmm? Vad det jag hör? Kanske är det min lill-matte/lill-husse? Kommer vi leka mycket? Blir vi bra kompisar? Jag lovar vara en snäll katt, jag brukar vara snäll så är det så!
 
 
 
Marco gillar ligga på min mage och softar, ibland bredvid om det känns obekvämt. Min make gillar inte det. Han blir liksom lite nervös om ungen tar skada av det. Nääädå! =)
 
 
Mysigt att ligga på husses ben är inte så dumt har en viss drottning märkt! Det är omöjligt ligga hos matte ibland när hennes mage är i vägen! Tur för Tova Sol att snälla husse låter henne ligga där, helt perfekt liggläge för drottningen! =)
 
 Nu helgen ska min kära mor komma och hälsa på! ♥
Längesedan sist jag träffade henne. När var det...? Hmm hmm... någon gång i höstas? Tror då vi hämtade hem Tova Sol!
 
 Skriver jag allt underbart med att vara gravid? Det finns brister också. Kolla mina vackra sexiga fötter!
 
 
Suck, svullna fötter.. underbart! Jag får svullna ben också men stödstrumpor hjälper jättebra! Skönt! Fötter går det upp och ner. Fotot togs i söndags då det var värst! Bläh! Tur man fick lite fotmassage av maken!
 
 
 
 Ha skön tisdagkväll! =)
 
 
 

Lördag!

Hello hello!
 
 Skönt helg IGEN! =) Imorgon blir det dunder och brak! Då ska jag o Marco till kattutställningen! Hoppas det kommer gå bra för Marco. Han vinner nog inte, men hoppas på bra placering och kritik iallafall!
 Det ska vara 7 st korthåriga huskatter som tävlar imorgon, vet inte dock hur många antal hanar/honor. Det får vi nog veta mer imorrn, med all info och tider osv. =)
 
 Förra helgen har vi kastat den trasiga soffan och skulle köpa hem nya soffa men det visar sig den soffa vi vill ha kommer inte förrän om flera veckor. Suck! Vi får soffan 4:e mars! Så nu sitter jag och maken i varsin fåtölj och glor på TV i vardagsrummet, hihi!!! Nåväl, det går fort ändå! Snart är soffan här. =) Tålamod, tålamod!
 
 
Maken och Tova Sol.
 
 Min graviditetet har gått bra här veckan. Lugnt och fint. Svårt att sova på nätter, ja som vanligt. Har köpt ett par stödstrumpor till. De hjälper verkligen bra. Skönt!
 
 
  Mums, åt nyss kiwi! Gott gott!
 
 
 Ha en skön lördag! Kram!
¨
 

RSS 2.0