Första semesterdan...

Helloj!

 Idag startar min äntligen efterlängtade semester!!!! Gissa hur mycket jag njöt av det! :)

 I fredags bjöd jag ner min trevliga granne på lite vin för att fira min semester har startat, vi småpratade fram till halv tolv på natten ojoj. Jättekul! =)

 I lördags tvättade jag kl 7 på morgonen, jag vet att jag är onormal människa men jag är mer effektiv på morgonen än på e.m/kväll. :) Så jag fick kläder tvättade, sen åkte jag o sambo o handlade. Därefter drog min sambo för att träffa sin kompis så fixade jag lite härhemma innan Warin och Räkan kom. Det var en mysig tjejkväll, med vin och skratt. De sov över.

 Igår såg vi på ett par filmer sen drog tjejer hemåt. Min sambo har köpt ny tvspel så jag kollade på när han lirade, skönt med lugn kväll.

 Idag har jag bara latat mig bostavligt talat! Jätteskönt start på semestern. Satt ute på balkongen halva dan och läste boken "Begravt i glömska" av Nora Roberts. Jag trodde att jag hade inte läst boken men det visade sig jag hade läst den förut, äsch fick läsa igen. Jag glömde hur allting slutade men nu började jag misstänka att jag minns hur det hela slutar.... :)

 Även har jag lånat några böcker från bibblan som jag kan läsa under semestern. Härligt! :) 

  Katter mår finfint. Tova Sols mage är OK, hon bajsar 2 gånger om dan hitills och det är ok korvar - håller tummarna det fortsätter så! Hon äter hon med god aptit, pigg och leker mest på kvällar. ♥  
 Marco är lika knäpp och underhållande katt, han hade rivit ner allt saker ur en hylla medans vi sov förra vecka. Han hade börjat hoppa bra, nästan duktig som en katt ska vara! Han hoppar dit nästan med perfekt som Tova Sol brukar göra självklart gör allting mer roligare för hans del hoppa där han aldrig varit förut, inte kunde nått tidigare - självklart är allting roligare! :) Hehe!!!! Det är bara att städa efter honom. Min lille buse! Härligt att hans envishet har lönat sig. Nu behöver jag inte ställa dit en stol som en trappa om han vill hoppa upp till en viss höjd... Stolt matte är jag minsann över Marco!!! ♥


 
Fan vad jag är sugen åka på Cinderella kryssning!!!! Eller annan kryssning typ till Riga, Helsingsfors typ... =D

 Soliga kramar!!!

  

GRATTIS Marco Ruffy!

Hipp hipp hurra lille buse som fyller 3 år idag! ( Men exakt födelsedagdatum vet vi, och kommer aldrig att veta det heller.) Så han fick datum 080708 som jag har bestämt. Ett juli-katt får han vara! =) 

 
 Marco nyinflyttad, ca 5-6 månader gammal? - åh vad liten han har varit! 

 
 Marco, 3 år och som ni ser... busig! =)

 Idag ska han få lite extra gott gott ikväll efter jag har jobbat. Då ska jag minsann äta nåt gott jag med för att fira, att min semester har börjat! =)
 Tova Sol är mycket lycklig nu att medicin som hon hade lidit i två veckor var avslutat i onsdags. Gissa hur hon kastade sig i maten! HAHAHA! Hoppas och håller tummarna att hennes mage är OK!

 Nä nu ska jag cykla till jobbet och göra lite nytta samt räkna ner timmar till kl 18.

 Ha en härlig fredag, folk!

GRATTIS Tova Sol!

Idag fyller min krutgumma, drottning som styr hemma med sin järntass hela 12 år gammal! =)

 

    
 Grattis, gumman. Ikväll ska du få lite rått gott kött utan medicin i! Och imorgon bitti är det sista medicindosen, så gissa vem blir gladast på onsdagkvällen, jag eller hon? *S* 

 Ja, 3 arbetsdagar kvar sen har jag SEMESTER! Härligt! =) Längtar hårt!

 Ha det bra!


Roadtrip helg!

Hotja!

 Uppdaterar snabbt när jag har rast på jobbet. =)

 Hade jättekul helg med galna brudar Zeta och Warin samt coola hundar Zacco och Zeke! TACK för allt!

 Utställningar gick bra, jag slapp springa, två vänliga o lika utställningsnördar som Zeta, ställde upp och sprang med Zacco. Han fick bra placering på de två dagar och bra kritik i pappret så jag tror väl lilla Zeta borde vara nöjd? Hehe! Zacco jobbade duktigt i värmen. Zeke hade kul med att spana in tikar, wow wow!!! 

 Har inte bilder från helgen ännu, hoppas att snälla brudar skickar några till mig så jag kan sätta in här lite några st. :)
 Vi åkte mycket. Örebro - Partille på fredag. Sen lördag Partille-Borås-Partille. Söndag Partille - Borås - Örebro. PUH! Hehehe!!!! Jag och Warin turas om att köra, skönt för henne. Förut fick hon alltid köra hela tiden stackarn men nu har jag körkort vilket är jätteskönt - så vi kan avlösa varandra om man blir trött. Jag har åkt med automatbilen nu, det är jättelätt att köra med. Bara gasa och bromsa. Var det allt?! =) Hehe!

 Igår när jag kom hem var Tova Sol helt salig av lycka hon lämnade inte ens från min sida när jag irrade i lägenheten för att packa upp saker, en del till tvätt och andra till sina platser osv osv... Irrade runt. Tova Sol följde med av förtjustning att jag är hemma. Tommy berättade att Tova Sol åt dåligt under helgen, åt nästan knappt sin mat blandat med medicin i. Han sa att han vet inte pga värmen eller saknad efter mig.
 Så jag gjorde kvällsmat till mina hungriga katter, så åt Tova Sol upp nästan allt sin mat även det var medicin blandat i! Så hungrig var hon, min lilla krutgumma! Imorse åt hon också ganska duktigt sin frukost. Hon åt lite mer än hälften från tallriken. Marco är sig lik. :) Lika knäpp o glad! Här veckan ser det ut nu för mig;

 Jobbar hela här vecka, sen har jag semester! 
 
 Imorgon fyller Tova Sol 12 år. På onsdag får hon sin medicin sista gång till frukosten sen på kvällen är hon säkert extra glad, ingen medicin i maten?! JIPPIE!  På torsdag kommer det en tekniker till vårat lägenhet och lagar brandlarmet. På fredag fyller Marco 3 år. På lördag blir det liten firande hemma hos mig med gott mat och vin tillsammans med mysigaste Warin o Zeta för att fira min semester har börjat!!! Härligt!

 Nä nu är rasten slut, dags att fortsätta jobba. Ha det bra!


RSS 2.0