Bildbomber i solen!

Hejhå folks!

 Jag har varit sjuk förra veckan, fy babian vad trist. Hemma och varit jätteförkyld. Jobbade igen i måndags med noll luktsinne. I tisdags fick jag uppsöka läkare i vårdcentralen med min syrra som tolk ( tack syrran för hjälpen!) och de sa jag hade lätt bihålesinflammation. Hade mycket slem i bihålorna. Fick tre olika medicin! Nice...
 Nu har jag återfått lite luktsinne men fortfarande inte lika bra. NU har jag smittat ner min sambo, han är sjuk. Sånt händer...

 Härlig med sommarväder. Äntligen börjar det komma efter rusk och regn! =)

 Bilder på mina favoritkatter! :D De två är fortfarande inte överens. Tova Sol är mer och mer avslappnat men visst säger hon ifrån när Marco är för nära eller jobbig/busig. Det går sakta härhemma. Marco har bott hos oss nu två månader och två dagar! Det känns som han har varit här i halvår! *fniss*

 
 Marco Ruffy i obekväm ställning men det var han själv valt det! *S* 

 Marco Ruffy  - Örebros snyggaste katt! Tycker jag! :D 

 De två har nåt gemensamt - tungan ute! Vänster; Tova Sol och höger är det Marco! *S*

 
 Tova Sol - min favoritflicka! <3 

 Inte överens med varandra, när han närmade sig lite till fick han tass-smash av Tova Sol på skallen!

 
Ni som gillar katter, så är det kattutställning i Örebro, på Conventum Arena den 6-7 juni! =) Själv tänker jag såklart dit och kollar vet inte vilken dag det blir. Skoj!!!

 
 Redbull-kisse, ADHD, Knasboll, Pajas... ett kärt barn.. menar katt har många namn! *S* 
Ska snart ut till balkongen igen o slappna av. Men först ska jag till ICA och handla lite. Sen kan jag koppla av. Har städat hemma som tok idag. Nu är allt rent och fint i ett par dagar typ... sen är allt som förr igen. HA HA HA!
 Nej nu ska jag blogga färdigt och rusa ut i solen. =)

 Ha en skön helg och njut av solen!!!

 Trevlig pingst!

 // Fridolfina & co

Lite framsteg!


 Bildbevis från idag!

 
Det har börjat blivit lite bättre härhemma. Tova Sol är mer och mer nyfiken på lillen. Men hon vågar inte erkänna det, när fort han visar intresse måste hon fräsa och påminna honom vem som är härskare i lägenheten. Drottningen själv såklart! Marco verkar lida av kortstidminne eller? *fniss*
 Jag är stolt över Tova Sol, visst gör hon långsamt framsteg det är bättre än INGENTING! =)
 
 
 Mina bebbar, hoppas ni två kommer bli vänner en dag! <3
 
 

Söndagbilder

Hej folk!

 Här ser man, nu har det gått en månad och halv sedan vi tog hem lille parveln!
  Utvecklingen mellan dom katter har det inte hänt mycket. Tova Sol sitter ofta på stolarna under köksbordet det är hennes domän nu. Tryggzon kan man säga. Marco får inte vara där, absolut inte!

 Marco börjar följa våra rutin härhemma - och vi till honom också! Man måste ha Marco-säker hemma, ingen mat framme alls! Han äter allt han ser. Om man har varit fd hemlös och upplevt svält är det naturligt för honom söka mat vad som helst går att äta.
 Hoppas hetsätning och matsökandet kommer lugna ner sig med tiden när han förstår att han FÅR mat hos oss. =)

 Mellan dom två katter är det fortfarande lite spänt läge. Tova Sol är mest irriterad och inte intresserad av honom. Han däremot vill hemsk gärna leka med henne och börjar förstå nu att hon är inte lektypen tyvärr.
 Visst skulle tredje katt i ungefär Marcos ålder sitta fint, som lekkompis men tre katter i här lägenhet nej tack - samt kommer Tova Sol strypa mig om jag skaffar mig 3:e katt! He he!
 Hoppas de två kan komma överens småningom. De behöver inte vara bästisar!

 
 Tova Sol? Nej ni, det är Marco Ruffy! Visst är han bra på att härmas Tova Sols min? *S*

 

 Marco ser  så här i vanliga fall! =)

 

 Marco Ruffy, hög som ett hus! Han tuggar på kattmynta-leksakmus som min vän har gjort två st, alltså varsin till TS och MR! ;)

 

 Härlig med vårtider. Då kan man sitta ute på balkongen precis hur mycket man vill. Marco Ruffy njuter av det friska luften. När han är inne i sitt kattrum då brukar Tova Sol sitta där o spanar ut hon också!

 
Nätat balkong är bästa man har gjort - skönt kunna öppna fönster och vädra eller sitta ute o fika utan oroa mig ifall de hoppar över! Bor på andra våningen det är inte hemskt högt men ändå...
 Nu har jag lilla fönstret som ni ser på bilden öppet dygnet runt. De kan sitta ute på natt-tid om de vill. Är det kul vet jag inte. Hi hi.
 Just nu är det lite kyligt, hoppas värmen och solen ska komma tillbaka snart! Snälla! =)

 
 Vackra Tova Sol sitter på köksstol med kattmyntamusen. Hon tycker Marco är himla barnslig och jobbig! Bläää! Men på nätterna sover hon hos oss i sovrummet så man har mysstund med henne. Då förstår hon att vi har inte glömt bort henne!

 

 Vår lille ADHD kille Marco Ruffy! Snygg! Blir kul se hur han ser ut när han har växt färdigt! Spännande! Man växer inte färdig förräns man blir 2-3 år gammal. Just nu är han ungefär 10 månader gammal...

 

 Min lillasyrra Nina har till slut fött en liten pojk i onsdags med två veckors övertid. Vill skicka stort GRATTIS till Nina och hennes sambo Robert samt två stolta storasystrar ( 6 och 7 år gammal)  till lillpojken! 
 Hoppas man får se lillen snart! =)

 Njut av våren!

 Kram från oss!
 
 

RSS 2.0