En katt och en hund i samma hus!

Hoyah. 

 Ja, nu har valpen anlänt. Min syrrans schäferbebis snart på 6 månader har kommit idag från Uppsala. Resan hit var jobbigt, sa hon. Åksjuka och allt. Väl fram var de hemma före mig. Jag var på jobbet och var helt nervös. Hur tar min katt det? Tova Sol gillar inte hundar. De är fula och idiotiska tycker hon. Själv anser hon att vara vackrast och bäst. Som en drottning. 
 Syrran berättade när hon och valpen kom in, så såg valpen på katten men brydde sig inte om henne. Tova Sol smet upp till mitt rum och gömde sig. Sen var de i syrrans rum hela tiden, hoppas med tiden Tova Sol förstår att de kommer alltid vara därinne, de går ut bara när valpen ska rastas, så kan Tova Sol alltid hoppa upp nån högt och väntar. Eller vara i mitt rum, för där får valpen absolut inte komma in så det blir hennes trygg zon. 
 Valpen hade uppvuxit med katt, så han är van men man vet ju aldrig, för det är ju inte "samma katt". Få se hur det visar sig när han är sig själv igen. 

 Men så länge när de är inne i syrrans rum, så går Tova runt huset med lite vakt över sig. Man vet ju aldrig när de ska ut igen. Lite jobbigt... men hoppas det går bra än vad jag har trott. Det ska ju pågå i några veckor sen flyttar vi.
 Så Tova Sol blir ensam igen, lite skönt. =) Då kan hon spänna av.

 Miriams valp ÄR söt, men hemsk liten ujj, den ska bli snart 6 månader men ser ut som 3-4 månader. Så liten, kanske ny ras kommer? Dvärgschäfer. *fniss fniss* Lugn och trött när jag kom in i syrrans rum. Slickade på mig sen lade sig. Var verkligen slutkörd.
 Få se hur det blir de kommande dagarna. Nervöst. För jag jobbar, vill helst vara hemma och ha KOLL men.. sucka. Syrran ska vara hemma med valpen några dagar så att han smälte in sig och ensamträna honom så att han kan vara ensam ett par timmar varje dag för då är vi borta. 

 Ja, så länge just nu ser det OK ut. Imorgon ska syrran köpa kompostgaller. Jag ska ha en till mitt rum, så Tova Sol kan hoppa över och räcka ut tungan åt valpen. Hoppas hon fattar konsten med att hoppa över den! =)

 Mera rapport kommer senare.... 

 Kram // hundhatare Tova Sol och hönsmamma till matte.

 
 

Bildbomb på Tova Sol!

 Jag är lat idag, vet inte vad jag ska klottra så ett snabb titt på min flicka. Samt lite härmapa från Warins blogg, massor bilder så det blir bildbomb på min katt, flesta bilder är nog i repris. =) 

 image85  Min allra första bild på Tova Sol via mobil. Sött va? =)

 image86  Älskar den bild. Riktig drottning - samt ser det ut som hon ler....

image88 Tova Sol på spaning! Tog bilden i höstas då vi hade verandan kvar. ( nu är den borta)

image89
 Skön sovställning (??)

 image90  Vad skrattar ni åt? ( Min syrra tog kortet)

image91 Måste du åka, mamma? ( tog bilden innan jag for Finlandsbåten med Karro och andra...)

image92 Tova Sol spanar in till oss, vi satt i vardagsrummet, hade min 27årsdag. Hon fick hålla utanför pga allergin bland gäster. Men tur man hade glas, där placerade jag klätterställning. Då och då kunde hon spionera på oss fulla idioter. *S* ( bilden togs av Neta)

image93
 Åhh, lite uppmärksamhet, det är skönt tycker drottningen! ( Fotad av Neta)

                image94

 Sist men inte minst - bild på Tova Sol och hennes hönsmamma till matte = JAG! ( Warin tog kortet, jag bad om det! Hi hi.)

 Ja, nu har jag katten i min ägo i 9 månader snart... Ahhh, vad jag är så kär i Tova Sol. *puss på dig*
 Hon har många namn. Tova Sol, Tova, TS, Drottningen, Knasboll, Fnattis! =)

 Ja, det är kanske inte kul blogg men något ändå! Ha det gott i vårsolen!     KRAM!


Födelsedagrapport ( BILDER!)


 Heeeej!

 Nu har man fyllt 27 år i lördags!  Det kom 6 st gäster plus jag och en katt ( som blev utelåst från vardagsrummet) firade natten lång!!!

 TACK, min pojkvän och mina vänner att ni kom samt jag är jättenöjd med mina presenter! Några bilder ska komma med här. Hade även frågetävling till mina gäster. Första tävling var det 6 st frågor om lilla MIG! Sen var det svårare frågor om historia, kultur osv så man fick bilda upp två olika lag. Skoj att se hur de diskuterade och funderade... sen när man fick rätta svaren så AHA... =) Räkan var SÅ bussig och bjöd god efterrätt som hon hade mixat själv. Baileys-milkshake!!! Neta blev helt besatt. *S* 

 Här kommer bilderna från 31/3

  Den fiffiga tomatträd fick jag av Neta samt chokladhalsband, mycket kreativ och kul present! 

 
  Lyckliga jag! Fick t-shirts från Räkan och Gaby som jag blir genast KÄR i. 


  Min kille Tommy! *puss*

 Av honom, fick jag ett gigantisk present!!! Ehumm vad var det för nåt? Lätt och mjukt.... Jaså, en ÖVERKAST till min dubbelsäng precis vad jag behöver! =) PUSS, du är bäst!

 
  Tova Sol i centrum! ( för ögonblicket) Hon får fira min födelsedag utanför vardagsrummet. Neta tog några bilder på sötnosen innan hennes kamera dog, den förbannande batteri dör alltid i fel ögonblick!

 
  Snacka om omaka par! Jag 148 cm lång och min kille 188! =) Här promenerade vi ute till Netas hem och lämnade henne. Sen gick vi hemåt. Tommy sov. Jag och Karro skvallrade ett par timmar till sen sov vi med

 Såja, det var lite bilder från party night long! *S* Men sist men inte minst får ni se närbild på hur min t-shirts som jag blev genast KÄR... Tack igen för den, Gaby och Räkan! 


  image84

 VOILA! Snygg va? =)


   Kram kram från en nöjd nyblivande 27 åringen! ;o) 


RSS 2.0