Buffe och taxfree

 Hejhej!

 Nu ska jag uppdatera från min kära båtresa som jag har åkt med i lördags och kom hem i söndags kväll. Hoppas bara blogghemsidan är snäll och inte bråkar så kan jag uppdatera ikväll utan problem. *håller tummarna*

 I lördags for vi med bussen, till båt Viking Line Cinderella. Var där ganska tidigt än beräknat. Så våra busschaufför hade foten i gasen hela tiden eller vad?

       Iver     
 Jag i bussen, mot Viking Line. Snacka om vilken IVER! *S*

                       
    Väntan  
 Långa väntan, på att vi får stiga ombord. Var där i nästan tre timmar!

  Ja snacka om lång väntan, till slut fick vi gå ombord. Halleluja! Väskor i hytten, sen raka vägen mot Buffet. Vi och våra buffe-besattheten! Vi pratade hela tiden om buffe, hur hungriga vi var! 

 Buffe   buffemat
 Karin visar hur gott det är! Vi delade bord med två andra okända par, ena par var tända på varandra så vi 
antog de skulle visst ha roliga nöje sen i hytten. Andra par var lite bistra men kanske är de bara sån?!
 Bilden på Karros tallrik är hennes efterrätt. Mums! Glass och nåt till... vad vet jag?

 
Därefter var vi raka vägen till taxfree och handlat, så mötte vi min syrra Miriam och hennes kompis Malin. De bor på hytt 2020. Lätt att komma ihåg än vårt, som är 6014. =) Men vårat har fönster!  Och finare självklart, det är A-hytt. =)

 Efter taxfree, och några kronor fattigare gjorde vi oss fina inför kväll med vin och skvaller! 

 Finklädd   Nykter  Festdags
 Karin visar sin sexiga sida. Vi båda tar kort på varandra, nyktra innan vi öppnar vin... En liter vin! *Party!*

 Behöver jag inte säga att jag blev full?!? Jag var också rätt trött, så jag fick lite minnesluckor från kvällen. Hade besökt hytt 2020 och säga hej till syrran men ingen öppnade. Boring! :) Vill ju säga hej o se hur de bor... 

 Minneförlust   Snygg bild men jag minns inte att jag tog kortet! *Full med bra skarpsyn!*

 På morgonen var jag bakfull. Ojoj. Vi drack inte annat så tack och lov, annars skulle det bli FÖR mycket. Såg att vi var vid Åland, klockan visade runt 8 tiden i svensk tid. 
 Tog kort på utsikten och Karro som sov sött, sen vilade jag mig lite till innan jag klev upp och duschade.

 Ålandutsikt  Sömntuta  
  Åland!                                             Visst sover Karro sött? =)

 Jag vaknade och tog bild igen, då var vi ute i HAVS.. okej okej.. i Östersjön att vara petnoga. Jag packade ölburkar, vissa fick hamna i min ryggsäck pga plastbrist bla... så började det lukta öl-lukt. IHHH, fick packa upp och fann en jävla öl som rann. Morr morr, hytten luktade öl. Inte kul när man är bakfull...
   
 Ute på havet  Jävla öl  Packning
 Ute i havs....                                     Jävla öl som inte höll!              Min fina packning. *S*

 Vi åt 'frukost' i snabb sväng, kollat i taxfree efter häxvrål som Karro skulle köpa till Neta, men vi fann inte. Blinda eller..??? 
 DäckvitelseJagOjsan
  Ute på däck. Fin väder!! Ahhh, vill inte komma fram till Stockholm! 

 Vi åt på en fin restaurang med svindlande priser! Folk med svaga hjärta och låg ekonomi bör inte rekommeras gå dit. Hamburgare för 90 kr, visst svider det? Restaurang är jättefin, med bra utsikt!

 Fin restaurangHamburgare
  Hamburgare var god och utsikten fint, man såg många måsar flög förbi. 

  Sen hann jag ta lite turkisk peppar snaps, på FunClub, njöt av smaken. Älskar laktrits! Därefter sprang vi ner till hytt 2020 för att säga hej till min hopplösa syrra och hennes vän, vi hade ju inte träffat dem så mycket under resan... 

 Miriam och Malin  Min syrra Miriam och hennes vän Malin. M & M  haha!

 Då kom vi fram. Var nervös om tullvakt finns och så, jag hade köpt lite för mycket tror jag. *Gulp* Men det var grönt fram. Skönt, gick till våran buss mot Örebro. Skönt! Samt lite trist att vara framme. 

 Hejdå Cinderella  Tog bild på båten, vi satt inne i bussen och väntade på att åka.

 Väl hemma i Örebro, började det regna. Jag och Karin väntar på min gubbe Tommy ska hämta oss. Trötta, hungriga och frusna. Då kom han. Jippi. Väl hemma pussade jag Tova Sol och fick veta all rapport från kattvakten Räkan. Tova Sol har varit snäll. Bra! =)

 Min Tommy    Hemma
 Min pojkvän Tommy                       Nu har jag öl och vin, samt jägarmeister så det räcker en tid framöver!

 Tack Räkan och Tommy för allt! Ni är guld värda!

 Ikväll hade jag NICE med N & N, alltså Neta och Nelker. *S* Tog ett par öl, pizza och kopplade av höstvärmen. Jag blev lite berusad som gick över fort sen. Tack för kvällen, N & N, samt tack för ölen!  
 Neta , ses imorgon bitti i bussen! Som vanligt. Det blir nudlar till lunchen. Duktiga jag! *S* 

       Ha det bra! Snart är det dags för mig natta!  Zzzzzzzzzzz.  


    
       

Viking Line

 Hejhej

 Jag ska åka snart in till stan, råna banken ( lite grann, alltså tömmer jag på eget bankkonto och sticker.)
 Sen mot bussen, vid fabriksgatan och åker med Viking Line-buss kl 12.40 prick! 

 Har packat i väskan men den ser ut som på bristningsgränsen! På grund av jag hade lagt liten vagn i, som jag kan släpa med mkt sprit hem hi hi. Samt min ryggsäck lyckades jag stoppa i så det ser ut som jag ska åka båt i evigheter! 

 Väskan
 Min älskande väska, hoppas alla sömmarna håller!

 
Imorgon är det nog bättre på hemvägen för då har jag ryggsäck där ska alla glas vara i. Vin och så, öl och kläderna ska vara i väskan, med vagn så det blir praktiskt. HOPPAS jag! *S*

 Tar lite bilder på Tova medans jag väntar på min sega datorn startar. Allvar, min dator är SEG, lika seg som en gammal tant går över gatan när man åker bil och har brått till jobbet. 

 Svartvit Tova     Ljuva Tova
 Jag kommer att sakna dig, Tova! Första natt utan dig! 

Jag har skrivit en låååång lapp till Räkan, som ska vara kattvakt, märks att jag är så mammig av mig. Gör så och så, inte så och så där... Öhh? *S* 

 Ihh, buss 14 kommer om 27 minuter, eller försenad vem vet? Dags för mig att pussa Tova adjö och kolla allt härhemma är väl i sin ordning sen sticker jag. 

 Jag är nervös, är rädd att jag skulle glömma biljetterna hemma, leg, eller nåt så att jag och Karro inte kan komma ombord på båten. Hade mardröm i morse om detta! Vi var först på en fest hemma hos Kia, och hade trevligt. Sen hade vi plötsligt bråttom till bussen, för Viking Line buss åker om 5 minuter. PANIK. Vi sprang som galningar och då såg jag det var i Gnesta vi sprang.. Öhh? ( Min hemstad) ... 
 Då såg vi bussen, och försökte stoppa den. Chaffis stannade snällt, och vi såg till vårt snopna min, att det var bussen till Malmö. 
 Inte alls rolig dröm! 
  Nu måste jag andas djupt och ta det coolt. =) 

 Ha't bäst. Trevlig helg!

 Tack Räkan att du ställer upp vara kattvakt! 

 KRAMKRAM!

 

 

Fantasilösa bilder

Hola. 

 Tja, trist med regn. Man känner sig mer mer höst nu än sommar. *snyft* Om 4 månader är det december. Sjukt... sen är det nya året 2007! Tiden rusar iväg... 

 Jag är lite fantasilös idag, så jag vet inte vad jag skulle skriva dagens blogg idag. Så jag tog några knäppa bilder och visar lite hur jag har det härhemma. =)

 Idag har jag förresten hos tandläkaren. Blörk men skönt nu är det översökat. Får kallelse om 2 år. Underbart!

 3 dagar kvar till båtresan! Hoppas det blir NICE!!!

 Här kommer bilder som jag tog nyligen, som sagt har jag ingen fantasi. 

 Sagan om Isfolket
 Böckerna - jag har alla serien, alltså 47 st 'Sagan om Isfolket' skrivet av Margit Sandemo. Absolut min favoriter!!! Jag har förresten läst allihopa tre gånger... och är sugen på att läsa dem igen!

Tomatlavalampa
 En av dessa saker jag köpte i Ullared -05. Visst är den lavalampan precis i min smak, säg?!

Helvetesoffan
 Soffan - eller den får gärna heta Helvetesoffan. Alla hatar den. Man glider lätt ur, och har svårt att få sitta kvar. Samt är den bäddsoffa, så man får ingen skönhetssömn direkt, enligt av vissa vänner som hade modigt nog sovit där! Till och med Netas hundar hade visat vad de tyckte, de valde hellre sova på min säng!

 Tja där har jag tagit tre bilder... Blir det väl bra? =)

 Nu ska jag gå ner och kolla vad som går att äta och rör ihop till middag samt kanske till lunchen imorgon.  Jag + spis = inte så bra kombination. Jag har dålig tålamod när det gäller stå bakom spisen, hungrig och irriterad över allt ska gå sakta...
 Däremot är jag bättre tålamod med att brodera och pussla?! Ja man kan vara bra konstig ibland.

 Sköt om er! SKRIV gääärna kommenterar, jag vill gärna veta vem som brukar läsa min bloggisar. Räck upp handen och skriv modigt era namn! Hi hi! 

    Kramelikram på er. Tova Sol hälsar!

Katter i mitt liv!

Hejhej!

 Jag satt och tänkte på vad jag skulle skriva idag, blogg.. om vad...
 Med min hälsa är jag på bättringsvägen. Man kan säga jag är frisk!  =) Hoppas jag! Under helgen hade jag bara legat o läst boken, nu är den färdigläst. Intressant... Jag hade många gissningar vem skulle vara mördare etc... 'Dödlig årgång' av Nora Roberts. Jag hade delvis rätt, delvis fel. * ler hemlighetsfullt...*
 Nästa bok ska jag börja läsa; 'Tankar från sängkanten' skrivet av Marian Keyes.

 Nog om det, så jag fick ide att skriva om katter i mitt liv. 
 Vi familjen hade haft en familjkatt förut, som lyssnade på namnet Sixten. Han var omplacerad hos oss, på grund av hans husse var gammal och gick bort. Min mamma arbetar som sjuksköterska. Hon blev förtjust i katten. Tog med hem. Jag mindes den dan då mamma hämtade mig vid tågstation ( jag pendlade till skolan.) Så berättade hon glatt att hon hade skaffat en ny djur.
- Hund? frågade jag hoppfullt.
 Hon fnös. Mamma gillar inte riktigt hundar.
 Så blev jag virrig.
- Fler kaniner? ( vi hade 3 st kaniner hemma. Bodde då på landet och kaniner levde ute året om på kaningården.)
 Mamma sa nej, efter några gissningar fick jag till slut kläm. Ny katt! Allvar?!?
 Väl hemma i huset såg jag hur en söt katthuvud kikade ut mot hallen och såg på mig. Åhh! Myseplutten. Det tog honom en tid att anpassa och bo hos oss, därefter var han rätt cool. Matglad! Med hans höga åldern och min mammas flytt från landet fick man ta beslut att avliva honom. 
 
 Sixten
 Sixten

Jag hade många minnen med Sixten. Han förstod med tid att jag var döv. Förut trodde han min teckenspråk var ett sätt att reta honom, så han var ofta arg på mig och bet mina händer. Till slut förstod han det lönade sig inte och slutade, till slut struntade han i. En morgon då jag var ensam hemma, systrarna var nog hos sina pappor. Så blev jag väckt av Sixten, han hade klöst på min säng så jag kände det och såg på honom. Han såg att jag var vaken. Jädrans! Jag blundade snabbt och låtsades sova, för jag visste mycket väl vad han hade i tankarna. Fylla på hans matskål, vad annars?
 Då kände jag hur han hoppade på min säng och gick framåt till min ansikte. Satt bredvid. Länge! Jag började bli otålig, och kisade med ögonen. Fan, han var kvar och studerade mig. Fan fan.. Får man inte sovmorgon? ( Tonåringars viktigaste regel är att man ska sova bort en hel förmiddag på helgerna!)
 Till slut började jag känna hur hans varma tass smekte på min kind. Katten förstod, han visste att jag är döv och fick ta annat metoder. Mot övriga familjemedlemmar brukade han jama högt och irriterande så man fick ge upp. Jag sov vidare, tills jag började känna hur han spände fram klorna! Då öppnade jag mina ögon och han lutade så hans nos och min näsa möttes, jag kunde se hans ögon rätt nära håll, och se hur hans ögonfärg var, och iriser vad nu det heter.... Oj! Då gav jag upp och han sprang ner belåtet till köket, då fick jag syn på. Han hade MAT i matskålen, den var fylld. Han ville bara ha sällskap. Jag gav honom 10 minuter, sen surade jag och gick upp till min säng. *S*
 Ja, det finns många minnen. Han ogillar kattungar. Ibland påminde han som katten Gustaf från serietidningar.  Även är han rätt pryd. Han tillåter INGEN se på när han går i kattsandlåda och göra sitt behov. Om han är i toan, så är toalett UPPTAGET. Vi får vänta utanför. Ha ha!

 Nu har jag ett eget katt, den sköna Tova Sol. Efter Sixtens bortgång hade jag bestämt alltid - att jag skulle äga en katt någon vacker dag, tills man träffade Neta och blev förälskad i pudlar. Så jag är båda katt o hundmänniska. Men Sixten finns alltid i mitt hjärta. Alltid.

 Ta väl hand om era husdjur och älska dem. Man vet ju aldrig när dagen är inne, så de vandrar till andra sidan. 

 Snart ska jag käka middag, sen gå ut promenad med Neta och hennes bebisar! Hoppas vädret är fin också på kvällen!

 Kramelikramar!

 

 

Min längsta natt och Netas förbannelse

 Hejsvejs!

  Här sitter jag, och skriver blogg. Inte bara det, förutom är jag SJUK också på köpet. Kul, kul!
 Jag har inte skrivit nåt blogg under veckan så jag sammanfattar ungefär hur min vecka hade sett ut.

 I måndags såg jag äntligen på säsongstart serie CSI! *applåder* Skönt bli av med CSI Miami. Boooring. Horatio är bara för mycket!!! Med hans komplex solglasögon och allt... ARGHHH! Sen måste han alltid stå där på en viss sätt med armarna på höfterna som vore han är märkvärdig på nåt sätt.

  I tisdags var jag på jobbet återigen och mötte som alltid Neta på alla lunchrasterna. Det är lite ljus i arbetslivet är luncherna! :) Eller hur, Neta? Tur var att våra arbetsplatser ligger ganska nära, så jag kunde gå över till henne och äta lunch. 
 
 I onsdags mådde Neta inget vidare. Hon sa att risken finns jag skulle bli smittad. Senare på kvällen fick jag gäster av Karin och Anna. Karro är min polare, som jag kallas för Nyckelpiga.
 Anna är Tovas förra matte som ville hälsa på och se hur Tova har det hemma hos mig.  Vi åt god mat, satt och skvallrade. Tova fick lite extra uppmärksamhet. Det var mysigt. Tova kände ju igen gästerna så det var lugnt.  Anna sa hon skulle skicka bilderna på Tova. En gillar jag bäst! 

 
 Punkfrisyr, visst e' jag cool? ( Foto: Anna Y)

I torsdags ( igår att vara noga)  kände jag mig lite krasslig. Tänkte på Netas förbannelse, är jag smittad? Nejdå... Ont i halsen men det är ju inget att klaga, eller hur? =) 
MEN på kvällen, då jag kände mig mer krasslig och sämre. Halsen gjorde sig mer påmind, jag började hosta. Neej, ska inte jag bli sjuk?!?  
Lekte lite med mobilen. 

Galen matte
 Matte , börjar du inte bli galen nu? Eller går du och blir sjuk?

 Lade mig 21.30 och började läsa en bok., av min favoritförfattare Nora Roberts. 'Dödlig årgång' och läste fram till 23.30, dags för nattinatti. Tova hade somnat bredvid. Mysigt! Jag kunde inte ALLS sova, låg och vred mig i sängen. Frös och svettades samtidigt. Blängde på syrran som satt vid datorn. Min dator befinner ju i mitt sovrum. Vid 1 tiden bad jag henne stänga av datorn, men icke sa nicke. Hon hämtade täcke och täckte över sig själv + datorn! Himmel... Snacka om internetberoende! 
 Låg och slumrade till flera gånger men hade inte somnat helt. Vid halv 4 började jag få huvudvärk. Syrran hade gått och lagt sig. Jag tog treo och gnällde över mig själv. Jobba eller hemma? Karensdag.. Pengar... Jobba eller... 
 Tova blev orolig, hon förstod det var nåt fel med mig.  Hon hade kommit till mig och kollat 4-5 gånger under natten. I vanliga fall brukade hon komma och myste 1-2 ggr högst per natt.
 Jag var verkligen SJUK! Kändes som jag var spyfärdig. Vid halv 7 gav jag upp. För första gången upplevde jag här natten var DEN LÄNGSTA NATT jag hade varit med om.
 Vad gjorde jag sen? Åkte till jobbet och kämpade igenom helvetesdagen. På eftermiddagen kände jag mig någotlunda bättre. Mötte Karro, vi köpte bussbiljetterna till Viking Lines buss, ska ju åka över Östersjön nästa helg! Om nu det ska bli av. Alltid strul och strul.... Nina hade inte fått tag i nån barnvakt till hennes ungar. HJÄLP! Men jag och Karro SKA åka ändå. Vi SKA ha roligt, eller hur, K?

  Så nu har ni hängt med min vecka. I helgen ska jag krya på mig med boken och Tova Sol bredvid mig som värmer upp. Mysigt! 

      Neta - krya på dig!

 Ha't bäst och håll er friska!

Visst gör katter yoga också!

 Hejhå i värmen!

 Åhh!!! Helg igen, vad underbart! =)
 Igår fick jag sluta tidigt också, vad snäll handledare jag har! *ler* Jag jobbade och glömde bort lunchen, så det var lite sent att luncha, så jag forsatte få allt gjort så jag bad honom och frågade om jag fick gå hem... då skrev han att jag får gå hem och äta god måltid! Great!

 Idag hade Tova visat sin vighet, när jag var ute o handlat snabbt så tog syrran kort på Tova Sol. Hur gjorde hon när hon skulle slicka pälsen?

 Vighet
 Mmm.. Jag är lika vig som min matte, hörru!

 
Efter hennes yogastund kom jag hem och åt frukosten, sen drog vi tre ( jag, min kille och syrran. Katten fick vakta hemma.) Syrran hämtade sin efterlängtade säng!  
 Tommy stannade lite stund, sen stack han till en kompis som har lite problem med dataspel.
 Så tog jag några kort på Tovagumman, försökte ta kort på mig och henne tillsammans. Vem hade sagt det skulle vara lätt? Hon är ju en katt med egen vilja! 

 Tova och matte
 Tova Sol med matte ( vaddå kämpat att ta kort?!)

Drottningen
 Drottningen härskar härhemma!

Snart ska jag gå nerför gatan och besöka en granne. Hoppas det blir trevlig. Tar lite alkohol och prat. Tommy sa att han kommer kanske över hit inatt, hoppas det! =) Vi träffas ju enbart på helgerna, på veckodagarna bor han hos sina föräldrar och jobbar hos pappas företag. Alltså är han 7 mil bort på vardagarna. *snyft*  
 
 Sköt om er och ha trevlig helg!
 Tova Sol hälsar....

Gnestabor gästar hos mig!

 Hejhopp!

 Idag hade det varit ganska segt på jobbet. Men jag mådde bättre än vad jag hade det igår, iallafall. Igår gick jag runt med sån huvudvärk som pågick hela dan! Urjobbigt. Men idag var jag normalt igen. Ovant med tidiga luncher på onsdagar och fredagar. *ler*  Kanske det blev så man känner sig segt på eftermiddagen? Jag slutar ju jobba kl 17 varje dag.  Idag lät Roger mig gå hem kl 16 men problem var att min vän skulle ju hämta mig 17 vid mitt arbetsplats. Typiskt va?

 Kl 17.10 mötte jag Helen och Elin, som hade åkt bil hela dan och hälsat på där och här innan de hämtade mig. Då fick jag hälsa på Helens busige hund, Zack. De skulle bara äta lite hemma hos mig, och skvallra innan man forsätter bila upp till Värmland. Ojoj, det blir många mil för Helens bil. *S*
 Snälla tjejer, de bjöd mig på tacos! *mums* Så vi tre blev mätta och belåtna, då dök Malin upp, som bor inte långt från mitt hem. Helen vill ju passa på o träffa Malin innan man åker vidare. Smart!
 Tova, min goaste katt gillar verkligen inte en sak - hon gillar INTE hundar, även hur än de liknar katter, med fyra ben och en svans. Nej, katter är inte lätt att luras! Zack lyckades jaga henne ett par gånger. Jag trodde först Tova skulle vara jätterädd och hålla sig gömd länge tills gäster hade åkt. Men nä, hon vågade ändå hoppa ner och gick på golvet men då började Zack se i det roliga... Tova sprang upp och surade, hon gillade inte Zack och Zack gillade inte Elins + Helens utskällning. :) 

 Zack 
 Zack poserar för godbit. OBS; ingen katt som godbit tyvärr...

 Jag berättade skämt, typiskt av mig. Tjejerna skrattade men Helen skrattade så tårarna sprutade. *S*
 Efter middagen fick de gå på husinsyn. Här bor jag, där bor min syrra, där är köket... osv... 

 Zack och Helen 
Zack pussar sin go matte Helen. Malin sitter i bakgrunden och tittar på.

De for iväg, allihopa. Disken vilade på min ansvar - nice! Diskat klart och fann min katt i gästrummet. Hon trodde gäster fanns kvar. Så fick jag bära ner henne, med full av protester från arg flicka, senare insåg hon att de hade åkt. Jaså!  Tog bra stund tills hon kunde koppla av. Nu är hon sig själv, ligger på min knä och undrar när vi ska sova?
 Myskatt. Du är min, allt, Tova Sol! 

 TACK för maten och skjutsen,Helen och Elin! Hoppas ni har trevlig vitelse i Värmland.
 
      Ha't bäst!  

Mera bilder!

Hoya!

 Självklart sätter jag in bilder idag också, tycker bara det är så ROLIGT! :) Hoppas ni håller med! *S*

 Igår hade jag besökt hos Kossan mycket SNABBT och tagit KORT prommis med hennes älsklingar. Så jag hann ta bild på hennes sötnosar, som jag är gudmor till.


Grandisar
 Diva, 2 och Nilla, 4 år. Mina underbara gudbarn!

 Idag bestämde jag och Kossan möta vid Poesigatan för att gå till Konsum och handla mat. Men vaddå, bussen var verkligen gasen i botten. Jag klev av och ingen skymt av min vän. Ringde henne via 3G och hon var verkligen chockad. ' Är du redan framme?!' Det visade sig hon var fortfarande hemma, men under tiden hon gick till vårat kära möteplats hade jag lekt med mobilen för att fördriva tiden med.... 

 Egoist Jag tuffar till min image. Blev det bra?
 

Osynlig fot  Öhh, var är foten? Jag hade faktiskt INTE tagit av mig skorna! *S* Det blev cool bild. 

Närbild  Lite konst...

Dubbelansikte Ond eller god? Alla har sina dubbelansikte! 

Sol Solen och delvis av mig är med på bilden. 

 
Ja där hann jag med och lekt med mobilen tills min vän dök upp. Äntligen! Hon bjöd på glass. TACK, gumman! =)

 Imorgon ska jag få 3 st gäster på besök, två st tvåbenta och en fyrbenta. Alltså Helen, Elin och Helens hund Zack.  Hoppas det blir NICE. Jag ska försöka komma ihåg ta lite kort. =) Hoppas det går bra mellan hund och katt. Annars får Zack sitta ute på verandan och väntar. Katter har makt! *blink*

 Ha trevlig kväll! Nu ska jag mysa med Tova Sol.


 

Stolt över mig själv.


 Hej!

 TACK nyckelpigan för lilla dopp i poolen på landet hos dina föräldrar. Det var skönt! :) 
 Kom hem nyss, är trött och ögon svider efter badet i poolen. Jag har jämt ögonen öppna när jag är under vattnet. Vågar inte blunda = panik. Förutom utomlands så får man blunda snällt för saltvatten...

 Här ska jag ladda ner två bilder från igår kväll då jag var ute med Tova Sol.


 Tova Sol njuter av augustikvällen

Sen leker jag med mobilen och hamnar på negativ och skrattade åt bilden hur det blev på katten., 

 
 Lite för mycket schampoo, matte? 

 
Ja där hade jag suttit och mixerat, lekt med mobilen och tog några bilder på Tova. 
   Härligt att det var fint väder under hela helgen men självklart behövs det regn, men tycker ju man kan regna på nätterna när man sover? :) Fiffigt ju? Ja naturen har ju sin lagar som vi kan/vill ändra på.

 På hemvägen från Nyckelpigans föräldrar såg vi jättefin och stor måne men min mobil är inte av de bästa kvalite så här bild får duga bra så länge. 

 
 Vacker måne, men syns inte vidare bra på mobilen. 

 
Som ni ser nu har jag lagt in liite mera bilder. Tycker bara det är så roligt! När nu jag har fattat hur man laddar bilderna från mobil till datorn, och sen bilderna in till här på bloggen så är allt himla spännande! 

 Godnatt. Nu ska jag hoppa i sängen och sussa. Jobbar imorgon! 

Min sämsta sida

Hejhopp!

 Nu har jag provat sätta in bilder på min blogg. Jag som är lite tönt och inte fattar de tekniska saker och hur man fixar si och så... Neta hade tålamod nog förklarat mig hur man ska lägga in bilder på blogg. Jaha, säger jag och försöker minnas allt hon förklarat.. Nu visar det sig hon är bra! Jag har lyckats fixa bild på min kära katt! Tog den bild förra veckan med mobilen. 
 
 När jag ska ladda mobilbilderna till datorn, så TACK Räkan som hade tålamod också att förklara för mig när jag blev arg/sur/irriterad när bilderna försvann och kunde inte hittas. Bara några st, så jag blev galen. Vad nu har jag gjort?!? Blev galen på mig själv. Att jag inte är bra på det tekniska. Efter en bra stund lyckades jag fatta att bilderna var inte färdigladdat till datorn. Sucka. Fick göra det och jippi, då hade jag ordning på allt. :) Här ser ni efter min slit.


Tova
 
 Vackra Tova Sol tar det allt med ro.

Ja för sjutton när jag var rasande på mig då jag kämpade med mobil och datorn, letade efter bilderna och inte fattat vad fel jag hade gjort så hade Tova kommit o hälsat på mig, men jag var nog inte precis glad att säga hej till henne. När jag lyckades och blev GLAD så klappade jag henne och sa att matte är glad igen. ;) Ändå tar hon det med ro. So what?

 Idag hade vi varit ute. Hon gick i koppel, gick bra. Vi satt och njöt av kvällsluften. Mysigt!

 Trevlig Helg! 
 


RSS 2.0